КГБ = Клуб на Готините Баби - 218

• 40 052
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Ами добре дошла!

# 646
Добро утро.
Пфууу, чак мирише на студено Simple Smile .И аз, като Мериан, мнооого протестирВам, ама пък ако не сега - кога?

Добре дошла на borbalanka.  Дано ти хареса при нас и имаме възможност да се видим и на живо.
А вицът си го бива Simple Smile .

Ако имаш желание - представи се и разкажи, каквото прецениш за себе си.

Аз съм Важната клечка - нито съм клечка, още по- малко важна, но така ме кръстиха на времето, пък аз се поукрасих в последствие Simple Smile.
Пенсионерка съм от 5-6 години, баба съм на 5 внучета и едно куче, в момента се занимавам с нищоправене, че е най- лесно Simple Smile  и се наслаждавам на живота Simple Smile , че е още по- лесно Simple Smile .
Не се вземам на сериозно и повечето време присъствието ми в темата е за забавление, но понякога не ми се занимава да слагам усмивки след всяка втора дума, а и в писмената реч може и да не личи шеговития ми тон, но който разбрал, разбрал - който ме познава и ме е виждал на живо, би трябвало да ме разбира.

Толкова за сега.
На който не му се налага да излиза, да си кюта и днес на топличко, пък утре - нов ден, нов късмет Simple Smile....
Хайде чаааф и до после.

Последна редакция: вт, 23 яну 2024, 11:07 от Важна клечка

# 647
  • Кубрат/ Пишурка
Добро утро и от мен!
Хей, новата дружка, добре дошла и от мен! Дано останеш за постоянно! Ама много дълго това име, бе! Може ли Борби? Или ти кажи!

# 648
Може, разбира се Simple Smile) Бойка ми е името и повечето ми казват Боби.

# 649
  • София
Добре дошла на Боби!
Губят ми се публикации. Чак като прочетох от Клечката, че има виц се върнах назад и видях вица. Техника, баджанак!

# 650
  • София
Ха, здравейте, красавици. Вече официално сме 21 "членки" в нашата уютна къщичка. Хип, хип, ура!!!
БОБИ, сега вече и с платения членски внос, който е готин, те приветствам с Добре дошла, съвсем официално! Жива и здрава да си, да сме заедно от тук, до края на света! Simple Smile Не знам дали да ти се представям, предпочитам когато се видим да се запознаем. Колко са големи внучетата ти? Моите са момче на 17 и три госпожици на 15, 12 и 10.
Много студено, ей. Сутринта в 7.00 беше брррррр. Казах на един съсед добро утро и думите увиснаха замръзнали пред устата ми. Още не са се разтопили. Stuck Out Tongue Winking Eye
Отивам да раздрънкам тенджерите, че големите момичета са след обяд на училище, а аз съм на тръстиката.
Хайде, после пак. Hug

# 651
Да кажа добро утро, докато не е станало добър ден! Simple Smile

Добре дошла на Боби! Надявам се да ти хареса в нашата къщичка. От къде си? Аз съм от Русе имам внуче на 1 г. и една почти внучка на 10 г.  Все още не съм пенсионерка и работя, но тази година ми предстои да стана.

Момичета и тук е студ. Днес с тия бомби в училищата направо не знам...... Народа полудя, ега си демокрацията, ега си чудото Rage

Изчезвам да видя какво става, ще се изнасяме или напротив.....

Чаф до после Hug

# 652
  • в сърцата на любимите ми хора
Привет и от мен.
Боби, добре си ни дошла. Вицът си го бива, няма как да не те приемем Simple Smile Аз съм баба на две чавета - момче на 11 и момиче на 4. Та както си обявяваме внуците, май няма да е лошо като се затопли времето да направим една обща среща - баби и внучета. Май идеята не е от сега, но все не можем да я осъществим. Крайно време е, че внучетата вече поизрастнаха и няма да искат да ни "ходят по акъла".
Кассс, какви бомби? Нищо не съм чула, въпреки че тв работи непрекъснато.
Днес Еми си е забравила РЪВАКИЧКИТЕ вкъщи и е голяма трагедия. Не мога да я придумам да излезем поне за малко. Явно ще си останем само с прибирането на Алекс от училище. Докато стигнем, тя заспива в колата и после не иска следобедния сън. Но пък за радост на мама и тати заспива още в 20 ч. и настъпва тишина и спокойствие. Всяко зло за добро Simple Smile
Отивам да готвя обяд, поръчана ми е спаначена крем-супа. До после!

# 653
  • София
Мамси, и моите внуци са си забравяли ръковиците понякога. Слагам им чорапи на ръцете, ако е студено навън. Спасяват положението. Сега съм накупила много чифтове, че при малки деца ръкавиците са консуматив.
За справката - внучка на 6 и внук на 4 са моите слънца.

# 654
Фло, благодаря ти за топлото посрещане и ....................червеният килим, на всички вас благодаря стоплихте някак си душата ми в този студен ден и ежедневието ми. Аз съм на 63г. на 12 ги навърших. Имам дъщеря на 42г. и син скоро е стане на 36г. Мисля, че съм най успешна като майка, гордея се с децата си. Разведох се преди много време, сина ми нямаше още 4г., бащата не плащаше издръжка, не се интересуваше от тях, нито неговите родители. Трудно време но с помощ от мама и татко успях да ги отгледам, възпитам и науча на труд. Лишени бяха от доста неща, къща строихме в трудните 95-97г. Дъщеря ми завърши художествената гимназия, после Лесото с инженерин дизайн на мебели. Сина ми взе професията на баща ми и се занимава с мебели, дърводелство. От дъщерята имам внучка Алина на 10г., от сина Никола на 2г. и 6 месеца и бебето Теодор на 7 месеца. Те са златото на баба. Simple Smile)) Не живеят при мен но са близо и помагам с удоволствие. Баща ми е на крака слава богу но стана голям егоист, загубих мама преди 2г. и мноооого ми липсва и няма ден да не се сетя за нея. Ядосва ме тате често но няма и не мога да не се грижа за него. Сестра ми и тя е близо но ..................той е при мен и както и да е. Живея в Лозен, близо до София. Спирам да не досадя, ще се радвам да се видим на живо момичета.  Да добавя само, че харесвам руската култура, музика, поезия, филми. Тях гледам от поне три години, нали моето поколение учихме руски и нямам проблем с разбирането.    Да се опитам да ви поздравя         https://www.youtube.com/watch?v=YdBIhz-3GPs&list=PL7fdBVTS1d1iQ4 … Y7gtlPk19fodDYm_0

# 655
Душа болит .... любима песен, благодаря, Боби!
Ще се радвам да се видим на някоя среща.
Поздрави!

# 656
  • София
Добре дошла,Боби!
    Аз съм баба на двама внука-12г. и 11г. и една внучка на 17г.Много от това,което си написала се отнася и за мен.
    Надявам се времето да се затопли за една срещичка,за да се запознаем на живо.
    Фло,не мога да кажа нищо за лекциите,поне за сега.Хем са понеделнишки,хем е хлъзгаво...има много неизвестни.А имам препоръка от ГД,да ги посещавам.
     Прегръдки за всички!

# 657
  • Кубрат/ Пишурка
Да се включа пак. При предишното писане ми се обади Анжелка и дори се върнах да публикувам, че да не изчезне. Е, правихме палачинки / тя ги пържи, аз гледах /и си говорихме. Ами вече е на 17, трябва сама да се оправя. Само за протокола Криско в други ден става на 19. Малеее, пораснаха децата! А кога живяха и двамата у дома - той на 7, тя на 5 и двамата в предучилищна Като че ли беше вчера!
Боби и на мен тази песен ми е една от любимите!
Впрочем след разговора с Анжела ходих до магазина. Студеничко, но нямаше как - хляб, цигари, абе най - важните неща свършиха Joy Полека, лека стигнах и се върнах.
Сега гледам индийския си сериал, а вие стойте на топло!

# 658
Добре дошла, Боби!

# 659
Появявам се, че скоро ще стане добър вечер докато се натуткам. Звънна една приятелка - колежка и уж за малко,  повече от час си дърдорихме. И понеже на вън не е за жени току що пратих ММ до магазина.
             borbalanka, добре си ни дошла. Знаех си аз ,че си успешна и мястото ти е при нас!
             Чета аз за внуците и май моите са най-големи. Имам си четири внучета и се редуват момиче,момче,момиче,момче. Най-голямата е на 21, следващият на 18 , малката внучка - 17 ,  последният - 16.
            Мамси, няма как да участвам в среща с внуци. Yum Вече трудно ги засичам та какво остава на срещи да ги водя! Вчера - един на кино,че сученичка играе във филма , друг на тетър с приятели, трети на работа и само най-малкият на компютъра. Крем супата със спанак у нас е ....супа за русалки. Неда не я поглеждаше в ДГ и един ден когато отидох на работа  колежка, която заместваше в групата каза ,че малката е поискала допълнително. Не може да бъде ,защото Неда беше в моята група и знам какво обича и какво не от градинското меню.Да , ама след като и казали ,че това е супа за русалки стана любима и до днес е за русалки. Yum
            Борянка, в ютуб има много филми /руски/ със сменени имена за да има гледаемост  /печелят хората пари/ и с точност некадърно копирани и монтирани. Там има уши  и няма край. Обикновено в коментрите пишат оригиналното име на филма и той вече си е нормален като качество .
           Фло, и аз имах намерението да се включа в "психичните" лекции ,но много са ми ранни. Не помня от кога не съм ставала в  6 ч сутрин. При този студ, лед и непочистени улици хич не ми се излиза толкова рано. На вас  ви е близо и е по-лесно, но аз трябва да прекося града. Вече става по-лесно ,че 5-цата работи без проблем, но ми е ....ранооо. Ако бяха от 13 ч до 15 ч със сигурност щях да съм там. Кво да правя  мързеливичка станах особено за ставане рано. Relaxed
          Вече замествам и куриерските служби! Телефонът звъни на пожар и щерката и внучката ме пращат долу да взема пратки ,че не са у дома. Сблъскахме се с малкия зет на входа ,че и него вдигнали под тревога.

Общи условия

Активация на акаунт