Майски бебета 2024г. - Тема 4

• 34 077
  • 764
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Прешъс, като стягане на корема са контракциите и като пипнеш корема понякога е твърд или дори на камък станал. Като си легнеш и се отпуснеш отминават обикновено.
Никол , нормално е за бременността, особено пък ако си гледала такива клипчета. Нищо пророческо няма в това, спокойно. Аз предната бременност сънувах, че дъщеря ми ще е руса и синеока. Не е нито едно от двете.

# 361
И аз така повече в легнало и седнало положение усещам.Мисля че като се движим спят от самото движение като люшкане.

Весело посрещане на 2024❤️нашата година ❤️🎉🎉🤗🤗🤗💯💯да сме здрави и да идва по-бързо нашият месец 🤗🤗🤗

# 362
Здравейте момичета,

За първи път се осмелявам на пиша, до сега само прилежно четях и шпионирах 😀 в 5 месец съм и от няколко дни стомахът ми е много неспокоен- ужасни газове по цял ден. Леко ми се гади. Ходене до тоалетната е нередовно - изпражненията  са тъмно кафяви и кашави. Естествено се притеснявам. Попринцип съм с редовна перисталтика и като нещо излезне от ритъм веднага забелязвам. Притеснявам се и защото имам завишени чернодробни показатели, за които изпаднах в супер големи тревоги и в момента пия ензими, предписани от доктор. Някой от вас има ли подобни на моите стомашни проблеми. Какви бабини лекове ще ми кажете? Дали според вас чернодробните нарушения могат да оказват влияние на стомаха? Предполагам звуча тотално изчаткала и това е защото съм така. Първа бременност ми е и се чувствам тотално изгубена и безпомощна. Пожелавам ви весело посрещане и безпроблемна бременност и да не се шашкате като мен. 😀

# 363
mahur, при мен същата история с баткото и сега бебето. Направо не знам като се роди какво ни чака.  Като бях на преглед доктора ми казва, май днес му е ден за игра, а аз викам по-скоро седмици 😂😂😂.
Mariya26, а да си почнала магнезий да пиеш?

# 364
И от мен весело посрещане на новата година  Wine Glass

# 365
mahur, при мен същата история с баткото и сега бебето. Направо не знам като се роди какво ни чака.  Като бях на преглед доктора ми казва, май днес му е ден за игра, а аз викам по-скоро седмици 😂😂😂.
Mariya26, а да си почнала магнезий да пиеш?

Не, единствено си купих от био магазина една смеска - ленено семе, какао, черници, която си я слагам в закуската. Гледам, че тя е богата на магнезии. Но дали може така да повлияе, не знам. 🙄

# 366
    Весело посрещане на 2024 година на всички 🥰Нека ни донесе на първо място здрави ,сладки бебоци , повече здраве ,повече щастие ,по-малко тревоги ,а повече радост и спокойствие,повече късмет,много любов и всичко най-хубаво .Нека Май месец всички бъдещи мами прегърнем нашите най-големи радости - нашите дечица 🤗На всички ни желая,да е лека бр-та и проблемите да останат в миналото .

# 367
    Mariya26 вземи си магнезий - Магнерот и Биолектра са ми препоръчани, аз пия Магнерич в момента и съм доволна.
    След първия ми голям запек преди около седмица, при мен ситуацията с изпражненията и газовете в стомаха е същата. В момента успявам да ходя до wc всеки ден, но определено не е това, което е било преди, има си зор.
    Започнах всяка сутрин да пия топла вода, а за закуска си правя овесени ядки с цяла кофичка Активия. Идва ми много като количество, но мисля, че има ефект. Вечер преди да си легна хапвам по 1-2 кивита

# 368
    Mariya26, съвсем възможно е. Спри го за няколко дни и виж как ще ти подейства. Иначе чай за колики -копър, анасон, мента, помага за газовете.

# 369
    Аз хапвам овесени ядки и киви всеки ден и все още няма подобрение от тях, но пък около празниците всеки ден си похапвах зелеви сармички и чушки с боб и за първи път от много седмици насам, можех да си ходя нормално до тоалетна.

Иначе и при мен през последните дни отново се появи някакво гадене и не мога да кажа от какво е. Никога не е скучно Simple Smile

Пожелавам весела и прекрасна Нова година на всички! Нека да ни донесе повечко хубави емоции! 💕⭐️

# 370
    Весело посрещане, мили момичета! Нека новата година донесе на всички здраве, късмет и хармония в домовете ни. Нека през месец Май всяка прегърне своето здраво и пухкаво бебенце!

Аз на този етап нямам много затруднения с ходенето до тоалетна, единствено се старая да хапвам плод и да пия айран всеки ден. За себе си съм установила, че това ми действа добре.

# 371
    Момичета, весело посрещане на новата година! Нека 2024 ви донесе спокойствие, домашен уют и много нови емоции!! Heart Eyes Heart

Аз всеки ден си правя по един цитрусов фреш и да ви кажа сутрин си свършвам всичко бързо и лесно(още не съм почнала магнезия обаче).

# 372
    И аз не пия засега магнезий.Ям много плодове,може би към 1 кг на ден.Правя си нещо като плодова салата от 4 или 5 вида плод,зависи какво има вкъщи.От скоро ям и хляб със семена,ям и всеки ден кисело мляко.Комбинацията от всички тези неща ми се отразява много добре Blush

# 373
    Момичета, весело посрещане на новата година! Нека 2024 ви донесе спокойствие, домашен уют и много нови емоции!! Heart Eyes Heart

Аз всеки ден си правя по един цитрусов фреш и да ви кажа сутрин си свършвам всичко бързо и лесно(още не съм почнала магнезия обаче).
    То магнезия мен по -скоро ,като го започнах ме разхлабваше ,не мисля ,че има запичащ ефект.Лекарите казаха ,че е от Магнерота това,че магнезия  разхлабвал така в някои случаи.Но пък всяка жена си е различна..

# 374
    Хайде, мами, весело посрещане на Новата година и от мен! 🥂
    Да си изкарате супер и да посрещнете подобаващо Нашата година ❤️
    Пожелавам ви здраве, щастие и много пухкави и здрави бебенца 👼

Общи условия

Активация на акаунт