Майски бебета 2024г. - Тема 4

• 36 374
  • 764
  •   1
Отговори
# 555
Може ензими, аз пия при нужда понеже нямам жлъчка. Поръчвам си на Dr.
Mercola, в момента имат промо в iHerb и безплатна доставка до БГ над 70лв (препоръчвам и пробиотика му, 70млрд бактерии, спаси ме при ротавирус).

За настаняването в болница специално след раждане, предпочитам да съм сама. Падна ми се единия път една телеманиачка, беше ужасно Grinning А първото ми бебе беше ревливо и много се притеснявах, че ако стана до тоалетна и го сложа в леглото, ще събуди другото бебе, което пак ми носеше дискомфорт. Силно се надявам на VBA2C при Олга Дукат в св.Лазар, стигат ми упойки и рязане, а и искам да си изкарам до термин поне, не да го вадят по-рано.

# 556
Да си кажа,много съм надебеляла.Мислех че не съм,ама поредните дънки не ми стават.Уж до преди месец ми бяха добре.Обмислям да спирам сладкото,че ям всеки ден.Поне за  хляба взех мерки донякъде.Ама като съм гладна,какво да правя  Frowning1

# 557
Deni не се притеснявай и аз имах такъв период че всичко ми се ядеше постоянно, ще мине, но ако не мине пробвай да хапваш различни неща по малко в различно време за да може постоянно да се чувстваш сита 😄

# 558
Дени, поне при мен корема се променя, аз не че имам голям, но вечер си го има, сутрин не е така. Ти за дънки за бременни ли говориш, защото аз от самото начало не нося дънки, не ми е комфортно, предпочитам клин или анцуг, но и не ходя на работа. Ако трябваше да ходя няма вариант да ходя по анцуг. 😂 Прочетох скоро някъде да се радваме, докато можем да си хапваме, защото с напредването няма да има място в корема.

# 559
За съжаление корема не ми е пречил на яденето. Повечето килограми са задържана вода и течности, буквално за 1 ден съм +1 кг 🙄🙄, но когато бях 2 дни с температура свалих 2, които възстанових веднага след като се хидратирах. Но и на мен са ми драма килограмите вече съм +4 и скоро ще мина своята психологична граница.  ... Но важното е само килограмите да са проблем все пак, колкото и да ме депресира всяко качване на кантара ... Май сходни проблеми имат повечето, които водят ежедневна борба с килограмите 😅

# 560
Ако можеше да ни се лепи само на гърдите добре щеше да е Grinning Много се изненадах,че тези дънки специално не ги носех преди,защото ми бяха големи и ми падаха и не ги носех.Сега пък не ми стават защото съм дебела  Grinning Но се "успокоих",когато сестра ми днес ми каза,че е влязла да ражда 90кг. ,а е забременяла 55кг Grinning

# 561
Уоу, жестока разлика. Иначе мен това не би ме успокоило. Бих се депресирала още повече 😃 Аз имах да свалям едни 5 кг и като разбрах, че съм бременна се отказах. И сега съм си намислила да не кача повече от 15 кг (тези 5 + още 10) 😃😃😃 Все пак си имам начален старт 😃

# 562
Аз пък днес съм -1кг. от последното теглене преди седмица, а не бих казала, че съм променила нещо в храненето. Имам си апетит, хапвам си, но не се тъпча.
Значи за сега в 5 месец съм +2-3кг. нагоре, аз лично мисля, че е ок. Хубаво ще е за цялата бременност да кача не повече от 10кг., тъй като съм си по-тежка, надявам се да успея. Ако се движа така, може би ще успея, много ще се радвам... Знам, че в 8 и 9 месец се качват най-много, ще полагам доста усилия тогава

# 563
За съжаление корема не ми е пречил на яденето. Повечето килограми са задържана вода и течности, буквално за 1 ден съм +1 кг 🙄🙄, но когато бях 2 дни с температура свалих 2, които възстанових веднага след като се хидратирах. Но и на мен са ми драма килограмите вече съм +4 и скоро ще мина своята психологична граница.  ... Но важното е само килограмите да са проблем все пак, колкото и да ме депресира всяко качване на кантара ... Май сходни проблеми имат повечето, които водят ежедневна борба с килограмите 😅

Аз също задържам много вода. За един ден мога да имам и +2кг
Преди да забременея ходех на антицелулитни/ дренажни масажи вс месец по един път за поддържане + мн спорт. Сега обаче не мога да тичам и се чудя може ли да се ходи на масажи за изкарване на задържаната вода?

# 564
Как да разбера дали задържам  вода?

# 565
Ох и аз се надявам да са максимум 15, че цял живот съм с комплекси на тема килограми. Не че съм много пълна, просто съм висока и с широка структура. Дори ми е странно, че сега за първи път не страдам от качването на килограми, ами постоянно си се радвам на корема и не ме притеснява да обличам по-прилепнали дрехи. Ще видим през следващите месеци как ще е, може пък точно бременността да ме накара да си заобичам малко повече тялото. Simple Smile

# 566
Ще видим през следващите месеци как ще е, може пък точно бременността да ме накара да си заобичам малко повече тялото. Simple Smile
При мен май точно това се случва. Никога не съм се харесвала повече от сега, а е имало години, в които съм била в супер форма. Просто мисля, че ми отива да съм бременна 😂😂😂

# 567
Гърдите със сигурност 🤣

# 568
Ще видим през следващите месеци как ще е, може пък точно бременността да ме накара да си заобичам малко повече тялото. Simple Smile
При мен май точно това се случва. Никога не съм се харесвала повече от сега, а е имало години, в които съм била в супер форма. Просто мисля, че ми отива да съм бременна 😂😂😂

Именно, гледам си снимки от по-младите години, на които съм си в супер форма, а тогава най-много не се харесвах. Странна работа са възприятията. Сега колкото повече ми расте коремът, толкова повече ми идва да си го гледам и да му се радвам! 😄

# 569
Как да разбера дали задържам  вода?
Човек ,ако задържа вода ,няма ли да има изявени отоци?
Ще е подпухнал и подут ,поради натрупване на течности в телесните тъкани.Аз мисля ,че моето качване си е от хормоните ,и преди си похапвах всичко ,пък не качвах така.😄😄

Общи условия

Активация на акаунт