АС и други романтични К-драми - тема 6

• 21 330
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
А на мен Минчо много ми хареса в Краля. Всякак - визия, излъчване на героя му, игра. Аз виждам химия с някои от партньорките с които е играл в т.ч. и с невестата на гоблина в Краля, но не още от първите серии, а по натам. Харесах го и с Минка, и със Сончето, и с разгневеното мамче във Вяра, въпреки че актрисата е 10г. по-възрастна от него. Харесах го и с партньорката му в Пачинко, както и в тийн сериалчетата в които се е снимал като е бил на около 19г. В едното от тях партньорка му е Че и ми харесаха заедно. Аз не го виждам скумриест. Просто неговите герои са с друг темперамент и излъчване, които обаче ми допадат. След като го гледах в Краля го преместих от номер 3 в номер 2 в моята класация на любими актьори и съответно му изгледах филмографията. Не го харесвам само в Наследниците, защото всъщност изобщо не го помня в тази му роля и в съвременния му герой в Русалката. Чосонския му герой ми хареса. Но продължава да ми е безинтересен и скучен във видеата с него, които ми излизат в ютуб.

Клюкарската ми душа страда, защото не мога да разпозная жените с които Джун е празнувал Коледа. Едната трябва да е сестра му, а другите две трябва да са колежки. Изгледала съм всичко в което се е снимал като актьор, но не ги разпознавам. Миналата година беше в компанията на колегите от Цвете на злото. Тази година са само жени, но кои са те?

Последна редакция: чт, 28 дек 2023, 20:37 от Рори72

# 136
  • Варненска клюкарка
Рори, харесваш го  сега, след десетки изгледани сериали, имаш си прилична представа за  корейски манталитет, Минчов  стил, т.е. имаш някакви очаквания и т.н. но помниш ли първоначалното си мнение за него? А сега си го представи с онова първо впечатление на един кантар с любимия ти челен сблъсък с к-сериалите и завоя ти към Азия провокиран и не без  интересния сериал  зад кадър и други видеа с любим акгьор и пак си представи Минчо какъв интерес ти е провокирал там с разни видеа както казваш по горе. Това имах предвид с думите че последно за него ще се сетя, ако ще искам да пращам някого в Азия за пръв път. Ти в началото на Краля не си доловила взаимодействие в главната двойка, а как  на челен сблъсък  някой ще долови емоции у Минчо, страст в двойка с него и прочие? А Наследниците е любим сериал за много хора, но на мен всички останали ми бяха по въздействащи от заспалата главна  двойка. Скръбната пък с Бинчо не можеш я позна, много бойна мацка го раздаваше, но заради малоумния финал, отворен естествено, не препоръчвам.

# 137
...................................................

Клюкарската ми душа страда, защото не мога да разпозная жените с които Джун е празнувал Коледа.
..................
И трите са негови колежки от Namoo Actors, в която агенция е и Джун Ки - Ким Дже Кьонг, И Йол Ъм и До Джи Уон. Последната я познаваш от Лечителят, Последната мисия на ангела, Липсваш ми...

# 138
Актьорът, който почина вчера в Кафе принца случайно да е този, който в 1а серия се състезава с главната в изяждането на 5 купи спагети? А гоблина случайно да е онзи с хавлията, на който главната достави храна в къщи и го оглеждаше? А главната трябва да е главната от Липсваш ми, но нещо не мога да я позная с тази къса коса и се чудя дали пък няма две главни и тази с късата коса да е друга актриса?

Тази последната я проверих. Трябва да е лелята в Ангела, но се оказа че е участвала в Летящите момчета.Съответно трябва да е учителката по танци, която ги учеше да си слагат трикото правилно. В Липсваш ми трябва да е била в ролята на мащехата, а в Лечителят майката на главната ли е?
Първата пък е играла в Отново моя живот - журналистката ли е?
Обаче средната гугъл не я познава. Гледали ли сме я някъде?

Последна редакция: чт, 28 дек 2023, 21:57 от Рори72

# 139
Трябва да е лелята в Ангела, но се оказа че е участвала в Летящите момчета.Съответно трябва да е учителката по танци, която ги учеше да си слагат трикото правилно. В Липсваш ми трябва да е била в ролята на мащехата, а в Лечителят майката на главната ли е? Първата пък е играла в Отново моя живот - журналистката ли е?
Обаче средната гугъл не я познава. Гледали ли сме я някъде?
   JoyJoyJoy въпрос за 50к в стани богат
Светът на ЛДж   https://myjgworld.wordpress.com/category/news/

Последна редакция: чт, 28 дек 2023, 22:14 от Krissttinna

# 140
Lee Yeol Eum - от коментираните в темата сериали е участвала в Nevertheless.

Ким Дже Кьонг е репортерката в Отново моя живот.

В Кафе принца главната е тази от Липсваш ми. Гоблина е този с хавлията. А И Сон Гюн е братовчед му, който е музикален продуцент и има едно страхотно куче.

До Джи Уон беше лелята в Ангела, мащехата на Ючон в Липсваш ми и майката на Минка в Лечителя.

Криси, чакам си 50к Stuck Out Tongue Winking Eye.

# 141
Grinning чекът е готов, пристигна от ........... Азия
Скрит текст:

# 142
Who was a good girl this year?
Я, какво гледам
https://www.instagram.com/reel/C1ZZRL3J-IH/?igsh=MTc4MmM1YmI2Ng%3D%3D
мил жест
https://www.instagram.com/reel/C1YjmTnNwij/?igsh=MTc4MmM1YmI2Ng%3D%3D
https://www.instagram.com/reel/C1AEqUgpH6-/?igsh=MTc4MmM1YmI2Ng%3D%3D
Изненада хахахха
Скрит текст:
Покрай хубавите моменти в края на тази година не мина и без техните противоположности.  Жалко за човека и неговото семейство.  Този феномен се наблюдава не само в ЮК , а навсякъде. Това е отвратително Rage Rage Когато прочетох новината веднага ми изникна в главата първата серия на Welcome to Samdal-ri 

# 143
Grinning чекът е готов, пристигна от ........... Азия
Скрит текст:

Joy Joy Joy
Благодарско. Ще те черпя едно кафе в Сеул. Само си избери 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Wink.

# 144
2в1 А мога ли и аз да си избера Laughing  Последните двама заедно с напитките LaughingLaughing

# 145
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Дани, малкото момченце от втория линк е много, много сладко, но аз не схванах какво гледа.

Скрит текст:
Тягостно е да се случват такива нещастия заради човешката алчност и неспособността да уважаваш и зачиташ друг човек. Доста са чувствителни корейците. У нас от такива неща ни пази вроденият ни гьонсуратлък. Той пък ни пречи да напреднем. А истината винаги е по средата - умереност във всичко. Може да е скучна, но определено е работеща формула.

Реших за подходящо новогодишно настроение да ви насоча клюкарските душици към една по-различна дестинация в Сеул. Знам колко запалени кулинарни фенки имаме тук и не мога да пропусна тази възможност, която естествено съм открила покрай моите от BTS. Слагам линк към цялата статия, която е пълна със снимки, но за тези, които нямат възможност да си превеждат резюмирам.
И така, “Woori” е всъщност поп-ъп (изскачащ) ресторант на Louis Vuitton, четвъртият по рода си в Сеул от марката. Намира се в богатия квартал Cheongdam-dong, във водещия магазин на Louis Vuitton Maison Seoul. Интериорът е проектиран от популярния архитект Франк Гери. Ресторантът отвори врати на 17 ноември 2023 г. и ще обслужва гостите си до 8 февруари 2024 г. Главният готвач Cho Hee Sook със звезда Michelin, която беше обявена за „Най-добрата жена готвач в Азия“, си сътрудничи с четирима високо уважавани местни готвачи, Cho Eun Hee, Park Seong Baem, Kang Mingoo и Eunji Lee, в този ресторант. И четирите принадлежат към други почитани ресторанти в Сеул, а именно Hansikgonggan, Onijum, Mingles и Lysée, съответно. "Woori" има за цел да предложи изискано корейско изживяване с кулинарни творения, които „поставят корейската култура, история и национална гордост на преден план“. И така, цялата храна, сервирана в ресторанта, е хансик или традиционна корейска храна, включително продукти като манду, овесена каша от кедрови ядки, юхое и т.н. Ресторантът предлага по две общи менюта за обяд и вечеря. Докато менюто за обяд варира между $201 до $216 USD, менюто за вечеря е между $262 до $278 USD. Оставям на източно-кулинарните ни корифейки в темата да ни запознаят по-подробно с него. Не искам да рискувам да обяснявам описаните в менютата ястия, но резонно в тях присъстват сезонни зеленчуци, сезонни риби, скариди, в т.ч. сушени такива, корейско говеждо, охлюви, боб мунг и т.н. Лично на мен ми звучаха странно и неразбираемо някои комбинации, особено тези на "комплиментите от кухнята" с ягоди.
Линка - https://www.koreaboo.com/stories/bts-j-hope-latest-instagram-upd … es-woori-details/

Последна редакция: пт, 29 дек 2023, 10:56 от profi_1

# 146
Цитат
Дани, малкото момченце от втория линк е много, много сладко, но аз не схванах какво гледа.
"Моят демон" гледа и дечко много прилича на демона, поне на мен Wink
Интериорът на ресторанта ми харесва. Кухнята до колкото виждам е нещо от тъй-наречените фюжън кухня - традиционна корейска с елементи от други кухни.
Предпоследният клип е с актьора ,който играе демона.

Последна редакция: пт, 29 дек 2023, 10:57 от Danifin1

# 147
  • пак на Рив Гош
Аз пък се нареждам за донсенг-а (по-младия) от номер 4 от кафетата на 2в1 Heart Eyes Скромна съм Joy
Заменям го за чаша мекчу (в Сеул е вече следобед, може да се пие Joy):
https://www.youtube.com/watch?v=bNUT0IsIhfM
https://www.youtube.com/watch?v=UWwUKff17vk
https://www.youtube.com/watch?v=JL80SDTQgeI

# 148
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
А-аа, разбрах. Аз съм много далеч от Демона, поне за момента. Ако е толкова хубав и сладък, колкото хлапето, по-нататък, т.е. някой ден в необозримото бъдеще Joy, може да му хвърля един поглед.

# 149
Вземайте кой каквото си хареса Wink.

Довършвам Сватовниците и Луна през деня и ще дойде ред на Демона.

Демона и Брачният договор на г-ж Пак няма да се излъчват тази седмица заради наградите на съответните телевизии. Двойките и от двата сериала са номинирани в категорията за най-добра двойка.

Общи условия

Активация на акаунт