АС и други романтични К-драми - тема 6

• 21 348
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • Русе
Дами, вече съм си у дома!
Изчетох ви скоростно и сигурно ще ви повторя ( да не изтърве кака Сийка нещо).
Нали нищо ( или почти нищо) не можех да гледам, та се връщах по темите и четях предложени сериали или филми. Пак съм си направила списък и се примирих с новия  псевдоним "Паисий".
Проф,
Скрит текст:
дано близките ти бързо се оправят! Желая го от сърце.Преживях нещо подобно, за 3 дена с 39 градуса, после няколко дена пияна без алкохол, без обоняние и вкус. Опита се да ме повтори, взех мерки спешно и сега съм добре. Ама сестра ми я влачи по-дълго.
Роца, как така 6 месеца без теб? Open Mouth( Не ни ли харесваш вече?)Disappointed Relieved
2в1, ти си Луцифер в рокля! Искам всички "кафета" Hug ама ще кажеш, че съм алчна, затова...което остане. Stuck Out Tongue Winking Eye
Марги, дъщеря ми е на мнение, че 14 и 15 епизоди са напълно излишни. Естествено не й хареса финала "Те не могат да живеят заедно, ама много се обичат". Доколкото знам, тя е гледала Цвете на злото ( и много хареса убиеца), Лечителят, Бини в някои неща ( не знам точно). Последният й е любимец...ха-ха...няма изненада!
Толкова засега. Лека нощ на всички!

# 166
Уинона, че тя дъщеря ти само хубави сериали е гледала. Със сигурност не е било трудно да я навиеш и за този с Минчо 🤪
Роца не ни напуска, казва че няма да ни пуска музика следващите 6 месеца, но ние ще я накараме да си промени решението 🤪

На Рори ще ѝ е интересно, обича да знае какво следва: на мястото на Робота по Сторито ще дават Паралелни светове. Ех, пак повторение 🙄

# 167
Мили дами Hug ... да не мислите, че аз помня имената на всички актьори и актриси, които споменаваме. Няма такова нещо. Е, някои по-любими ги знам, но като цяло не са чак толкова много. Просто като видя някой се сещам в кой сериал съм го гледала и от там се подсещам за името. А имената на героите в сериалите и филмите хич не се старая да запомням. За това чичко гугъл си е от голяма полза.
Пресен пример е днешната снимка на Рори. Освен Джун познах само До Джи Уон, защото съм я гледала в доста роли. Другите две ми излязоха като потърсих снимката с гугъл.
Е, няма да лъжа, че главният от Something About 1%, Ха Сок Джин, си го знам и без да го гугълвам Stuck Out Tongue Winking Eye. И той се раздава добре с целувките в сериала, а и дамата му не е скумрия. Само за информация, но той има малко участие в ЛПВТ. Беше по-големият брат на нашето момче капитан Ри, който беше "загинал" при инцидент, но всъщност беше убит, защото щеше да разкрие машинациите на шефовете си.

Проф, оздравявайте.

Последна редакция: сб, 30 дек 2023, 00:21 от 2в1

# 168
  • Варненска клюкарка
Дани, много сладки пияни😘 Чак ми се прииска да гледам Демона.

Марги, не ме пускаше да видя как колежката първо я овиха и овързаха с едно одеало през кръста, (беше с късат пола) и после си легна върху Бинчо, а от там като се почнаха... Докато не потвърдих възраст беше черен екран със съответните инструкции какво да направя ако искам да видя съдържанието. Поисках естествено, изяде ме любопитството, при положение че наскоро бях видяла Пако с Минка и нямаше черен екран, а Бинчо с Ха Джи Уон определено ми бяха доста по интересни.

О, 2в1 братът на капитана ми се видя доста красив и аз бих му запомнила името.

# 169
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз съм си болна от 2 седмици и съм с антибиотик. но за разлика от внука температура имах само на третия ден от разболяването. Кашлям още, но съм добре иначе. Вчера и днес си бях на работа.

Видях ги пийналите в Демона. И чак сега зацепих коя физиономия е главният. Мммм, не е мой тип. Има нещо в него, което не ми харесва.

Марги, не помня да се е видяло новото лице на Аджи 3 накрая в Робота. Щом вече си изгълтала 5 серии от Процента, значи те е грабнал. Бързо ще го довършиш. Аз така го стопих за два дни. Много ми беше приятен.

# 170

Видях ги пийналите в Демона. И чак сега зацепих коя физиономия е главният. Мммм, не е мой тип. Има нещо в него, което не ми харесва.

Той е главният и в Nevertheless, който спомена, че мислиш да погледнеш. Ако трябва да съм честна не го препоръчвам. От един момент нататък взе да ме напряга, връзката на главните съществуваше само през нощта. Той уж беше неспособен да обича, тя загубила вяра в мъжете и любовта, но в крайна сметка се зароди нещо истинско помежду им и с изключение на онази при която тичаше ГГерой всеки път не видях друга пречка да се държат като нормалните двойки и да не се крият 33uu

Главния в Процента естествено проверих набързо виждала ли съм го някъде преди, Гугъл подсказа, че е участвал в ЛПВТ и се започна пак едно гадаене кой от героите е, някое от войничетата ли... А то по-големият брат на капитана. Сокче ли е, нектарче ли е, но е голям симпатяга.🤪
В този сериал го гледаме с Профи (коледното предложение на Криси)

Последна редакция: сб, 30 дек 2023, 11:57 от Margarita N.

# 171
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Много хубаво клипче си намерила Марги. Heart Eyes
Аз снощи не издържах и му почнах повторката. Смятам между Света Печка да промушвам по някое епизодче, ей така, за настроение и тонус. Blush

# 172
  • Дубай
Привет, момичета!
Главния в демона е главния в невертелес, Сонг Канг... Много търсен и лансиран последно време в Корея...явно си го харесват корейските. Лично за мен не изпъква с кой знае каква игра, но и не ме дразни особено на екран, а и като се има предвид, че го показват нюд става за оплакване на окото😆😉

Само 1 процент съм гледала оригинала  от 2003 и много се забавлявах, когато го гледах, нищо съществено, но красива любовна история с всичките корейски клишета за които може да се досетите . Понякога една проста, любовна история  е  супер забавна за  гледане!Макар да няма нещо, кой знае колко сериозно, може би именно това простичко нещо, ти носи  наслада и готино настроение през цялото време.

Весели празници, момичета, и бързо оздравяване на болните.

Последна редакция: сб, 30 дек 2023, 14:20 от I.V

# 173
  • Русе
I.V.- Радвам се да те "видя", че си при нас!
Марги, щерката гледа (понякога), когато майка й й е надула главата. Нали все още съм пристрастена...Simple Smile
Момичета, доглеждам си Бизнес предложение-то и се сещам: там за доказано воайорство - минаване само с глоба, а в случаят с артиста, който се самоуби , при  доказана невинност - съсипване на много невинни животи точно от тези институции, които са длъжни да ги защитават. Извинете, само лирично отклонение!

Последна редакция: сб, 30 дек 2023, 14:00 от winona

# 174
  • Дубай
Оф, много тъжно за И Сън Кюн, прочетох и аз някъде из см. Доколкото разбрах е бил обвинен в употреба на наркотици, но тестовете са доказали, че е чист, но не е издържал на напрежението.
За жалост още един недоизживян живот и едно почернено семейство. Поредната жертва на обществото и изкривено им мислене. Мир на праха му!

# 175
  • Варненска клюкарка
Ив, здраве и  весели празници и на теб Heart

Марги, аз пък малко по различно го  разбрах- Тя сложи бариерата, а Той се опита да я вдигне, ако и двамата държаха на първоначалните ограничения, нямаше да имат проблем да продължат типа отношения който си създадоха. Просто сътресенията дойдоха когато всеки поиска повече от другия. Главната много скромна и срамежлива, цяло чудо е да я види човек извън университета, не  излиза никъде (така я описаха приятелките и) се оказа силно злепоставена и публично унизена от първия мъж в живота си, целия университет разбра когато онзи я изтипоса дибидюс на изложба, и то в образ след интимен момент. По тая причина скъса с него и същия ден налетя на ГГ. Една от приятелките и и каза че Главния не създава друг тип отношения с жените, освен само за едно нещо. И това в съзнанието и стана червената линия, ограничението което тя сама постави, както и пак тя поиска да пазят в тайна отношенията си за да не се окаже отново в устите на хората. Впрочем там някъде имаше и момент в който преподавателката и я скастри за поведението и и че след години слухове за морала/предишни връзки (намекна за слуховете за нея и главния) могат да съсипят живота и. Той пък неусетно се отпусна и се влюби, поиска да имат и повече, но без да назовава неща като връзка и т.н. Канеше я по изложби, сред приятели, завъртя се в нейния социален кръг, отиде при леля и... Пристигаше с вечеря, миеше чиниите у тях, грижеше се за прането, искаше да учат заедно, а тя не разбра че това са  все промени заради нея. Той посяга да я целува на вечеря и се налага да и обяснява защо го прави 😳 Цяла нощ и сваля температурата, а тя пак не схваща че общуването им го променя. Не той, а пак тя очертаваше границата заради първоначалната си нагласа от чутото за   него- употребява го и му казва че трябва да си тръгва. Тя първа скъса с него, той пък да не е капо, от раз прие, но още на другия ден и предложи да променят нещата и да станат гаджета, хукна след нея в друг град, ревнуваше я, от първия момент още преди да стигнат до леглото... Накратко все тя го изрязваше, а той поиска да имат пълноценна връзка. Е в крайна сметка се случи и тайна много преди това нямаше.
Впрочем поне в няколко сериала виждам сериозни връзки, които се пазят в тайна по необясними за нашия манталитет причини. Помните ли По моя начин- там втората двойка живееше заедно и 9 години пазеха това в тайна. 9! 😳 Пако и Минка бяха така половин сериал и основно това криене беше съдържанието и после кой как разбра и как му подейства - от роднините и, натресли се докато и гостува любимия и спешното му криене
 в гардероба, до  колегите и брат му и как ГГ се съобразяваха с нежните им души ако вземат че разберат за тях ... И криенето в Кингленд, а като ги завариха приятелките на главната каква драма,  обяснения, ужас...😂

Аз май най съблечени съм веждала Звездю и Пако. Първия и по голо дупе.

# 176
Ив, и аз много се радвам, че се отби 😘

Бел, наполовина го зарязах и една част от нещата не съм ги видяла, признавам. При него настъпваха промени, личеше , че хлътва.  Зароди се нещо истинско между тях, но тя покрай другите предварително си беше създала мнение за него и постави граници. Щях поне на финала да хвърля едно око, но нямах късмет със сайта и повече не съм се опитвала.

Уинона, коя двойка в Бизнес предложението ти хареса повече?

# 177
ей така, за настроение и тонус. Blush
golеми сладури, доста се смях с тях. Когато и метна китките в коша, или пък тя му обяснява че си е ок с новата рокла Joy а той - супер, аз обаче хич не съм ок Joy
?някой има ли проблем с мудрамалист, изчезна ми от два дни и ми е голям проблем ,че не знам какво съм планувала за гледане. Сега мъча един китайски с една главна - голяма красавица /така твърдят в сериала/ но поне
мъжкият главен https://youtu.be/jZZgDL5ID4Y?si=IVmhf52q92CuQtgU + братовчед му https://youtu.be/4kNjMVPMiC8?si=3zryeLHvvJHV00UE стават за гледане.
   V акаунта на Мечтателите качават това https://youtu.be/NF1-QGsXTkk?si=P3LeNzTRjELqwJ_C но нямат описания към сериалите. Суки не ми изглежда като варосана афъска тук и май мернах бодигарда от Кралят.
  Hug  здравей Ив , радвам се че намина.

Последна редакция: сб, 30 дек 2023, 18:07 от Krissttinna

# 178
Цитат
някой има ли проблем с мудрамалист, изчезна ми от два дни и ми е голям проблем ,че не знам какво съм планувала за гледане.
Аз нямам проблем със сайта.

# 179
Аз нямам проблем със сайта.
  Преди два дни търсех нещо и ми изписа - something went wrong. Оттогава опитам ли се да отворя ми показва
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт