АС и други романтични К-драми - тема 6

• 21 925
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
И според мен тези няколко кг отгоре при Че по времето на Престъпни намерения променят формата на лицето ѝ. Там определено и в тяло е поналяла и особено в общите кадри с ДжГ много си личи. Той направо ще се счупи завалията 😀

Ето тази публикация като видях дойдох да измърморя

# 406
  • Русе
Белл, не позна ли Пакито в клипа? Wink През целия сериал се чувствах разкъсана между Пако и Пакито, и така не можах да реша кой ми харесва повече. Grinning След военната служба Пакито е по-налят, ама пак си ми харесва.

# 407
След Бонг Сун проверих в какво друго е участвал Пакито и като стигнах до Happiness от 2021г. останах изненадана от промяната. Да си призная направо, че трудно бих го разпознала ако не пишеше, че е той😀 Но и аз да кажа, че пак си ми харесва 🤪

# 408
  • Варненска клюкарка
Вярно Пакито бил, ама нали го харесвам с пуснатата дълга коса, тук ми заприлича малко на проскубаната прическа на Пако. А и в момента гледам с едно око...
Опитвам се да се сетя какво беше станало че се къпеха всички, май шефа им ги оповръща докато го разнасяха и беше доста гнусничко, въобще и тук не подминаха клозетния че и по гнусничкия хумор. Май не съм запомнила много от историята.

Марги да, аз също сравнявах формата на Че на фона на ДжГ, раменете им в Престъпни намерения са почти с еднаква ширина, а в Цветето тя е фина и нежна малка женичка до ДжГ , той си е в същата форма.

Марги, та Пакито си е много хубав на тези кадри! Аз когато го гледах в Хуаранг  отбелязах красотата му няколко пъти и Ив донесе видео с негово изпълнение, е там вече наистина не го познах, май беше с много къса прическа. Абе много е красиво момчето😘

Последна редакция: ср, 10 яну 2024, 14:01 от Беллора

# 409
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Пакито изглежда много, много различно в зависимост не само от дължината на косата, а от това как са боядисали и оформили веждите му. Един е в Хуаранг и Силната До Бонг Сун, съвсем друг е в Костюмари, а ето сега Марги ни показва трети в Happiness. Обаче, както Белл казва, много е красиво момчето. Всякак е красив.Heart Eyes
Има едни дълги мигли, които карат погледа му да изглежда омайващ. Има една усмивка, дето разтапя. Лицевата му костна структура е близка до тази, изпипана и проектирана за куклите Барби. И т.н., и т.н. ... да не навлизам в подробности за фигурата му. Wink

# 410
Но аз изобщо не визирам сериала на Че с Джун от 2017г., а сериалите й с Минчо от 2006г. и с Катерицата от 2012г. и филм с нейно участие от 2008г., където си е съвсем по момичешки доста слаба, с прекрасни форми в горната част на тялото, много слаби крака, фино кръстче и с бузки, които придават по-различен овал на лицето й. През 2012г. е на 26г.

Чисто формално по БТВ Стори Паралелни светове се излъчва за пръв път. Играят си с думите.

Последна редакция: ср, 10 яну 2024, 14:24 от Рори72

# 411
Пакито (ох, все ми идва да си го напиша Шики, та, ако някога се объркам да си знаете, че за него става въпрос) съвсем скоро ще имаме възможност да го гледаме в нов сериал - Doctor Slump. Знам, че някои от вас не харесват ПШХ (скръбната девойка) и може да не пожелаят да гледат, но аз нямам проблем с нея така, че съм на клончето.
Междувременно може да пробвате да го видите и в High Society. На бг тук. Най-малкият син в богато семейство, не си дава много зор и не се претрепва от работа в семейната фирма, но е любимецът на мама, а тя е решила да го ожени за госпожица на неговото ниво. Та, проблемът му е, че трябва да я обори и да се ожени за девойката, която той си избере. Не се води точно главен, но историите и на двете двойки са почти равнопоставени. Няма някакви трагични драми, по-скоро драмите са в токсичните взаимоотношения в семейството на главната героиня, но като цяло не е затормозяващ сериал.

# 412
Аз, всъщност само аз не понасям скръбната девойка, ама и на Пакито не съм му фен, затова двамата в общ сериал със сигурност ще ги пропусна.

# 413
  • Варненска клюкарка
2в1 и на мен повече ми допада "Шики" аз  бих го наричала така, та както ти харесва, все ще се разберем. Скръбната и на мен ми е ОК, някога я наричах Шинка, но се боя, че сега ще трябва да обяснявам за кого говоря.  Много готина мацка е в Алхамбра и с Бинчо в рекламните им видеа за НФ.
Ха, Шики и Шинка 🤪

Рори, за толкова назад нямам впечатления, със сигурност виждам разлика във вида и от първото и второто и партньорство с ДжГ т.е. времето от 2017-2020 и причината са поне 5-те кг надолу във второто. Като те чета за 2012, излиза че нататък до 2017, времето когато вече имам впечатления  видимо е напълняла, така че явно теглото и е варирало а диетите рано или късно водят до изтъняване на чертите. Процедури контур и стягащи си правят всички.

# 414
Онагледявам с Че и Катерицата 2012г. На няколко места се вижда колко са й слаби краката. Не съм сигурна в това видео вижда ли се, обаче има страхотни форми - гърди - талия и ханш. Аз и преди много си я харесвах, но тук чисто визуално се впечатлих от фрмите й. Само краката й са прекалено слаби, ама пък е на 26г. С Катерицата в един кадър пък са визуално пиршество.
https://youtu.be/b0z_POrwcvs?si=4elCL-RbFUJcmn5T
Гледах клипове от Потомците и такива с бившата му жена, но след двойката му с Че не са ми симпатични като двойка с бившата. Но пък тя в Потомците изглежда по-млада и красива, отколкото 2г. по-късно в сериала си с Бо. Направо не мога да повярвам, че Потомците и Гаджето са само с 2г. разлика във времето. Като цяло тази актриса не можа да ме впечатли и развълнува, въпреки, че е голяма звезда в ЮК.

# 415
Скръбната я харесах в Наследниците и като цяло нямам проблем с нея. Обаче след Пинокио осъзнах, че не понасям гласът ѝ и сериалите, в които участва тя умишлено ги пропускам. Не съм сигурна сега заради Пакито дали няма да ме обземе желание, но при такъв богат избор от заглавия едва ли...

И като сме заговорили за Пакито и различните му лица, ето ги с колежката му Парк Бо Йон през 2017г. в Силната Бонг Сун и шест години по-късно в Силната Нам Сун където са с камео участие. Променя се момчето🙃
https://youtube.com/shorts/C5Gb6Za4oYM?si=Tm0VzwzoxpWpuqy0

Последна редакция: ср, 10 яну 2024, 18:51 от Margarita N.

# 416
  • Варненска клюкарка
Срамна работа няма, безопасна също 🤣
Тя самата сцена с посещението от съучениците в болницата беше много забавна, но явно и зад кадър така hahaha
Вчера забравих да се посмея на тези. Размятаха се завивки, краци, девойката замалко да падне от леглото, накрая Ча рошав и задъхан, но се справиха 😂🤣
Марги то тук не знам  на кое трябваше да се хили човек първо - на главната двойка ли, на другия главен ли, на съучениците им ли, които аха да си спретнат купон и не пропуснаха да изядат и изпият де що можаха, ГГ отърва от ръцете им  кактуса и водата във вазичката😂 Това е сериалът в който нямах забележки към пълнежа, много съм се смяла с тях, а вярно зад кадър забавата беше не по малко Joy Проф, съгласна съм с теб,  на финала наистина можеха да предложат малко повече храна😜

# 417
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Остарява, както и всеки друг човек. Laughing
Трудно ще се сещам, че Пакито е Шики, но след повечко споменавания може и да го запомня.

Шинка мисля си е отбелязана и като Шинка в краткия речник на кръщелниците ни на първа страница, не само като Скръбната девойка.
Никакъв проблем нямам да ги гледам двамата в сериал, стига самият сериал да ми е интересен.

2в1 благодаря за предложението за Висше общество. Може да взема него да изгледам по-напред от разни други планирани сериали.

# 418
Не мога да не споделя с вас тази красива песен
https://youtu.be/xMTSYvRyNzs?si=MdREFTJExfCJ7EUz
и денс версия на същата песен
https://youtu.be/A18bXJpJ_QI?si=UyRYVGNDL7E3wFRa

Голям майтап. В руския сайт попаднах на тема подобна на нашата, с подобно заглавие - Все началось с "Алых сердец Корё" Федеративная монархия Корёландия. И те си имат поет, но не толкова добър като нашия.
1.Мы не знали друг друга до этой дорамы.
Мы болтались по сайтам, как по земле и воде
И совершенно случайно АС мы набрали
Совершенно случайно в поисковой строке

ПРИПЕВ:
И наше сердце остановилось, наше сердце замерло.
Наше сердце остановилось, наше сердце замерло.

2. И больше месяца тут мы встречаемся вместе,
Даже если живём мы в разных местах.
Тут новые драмы, шутки и песни
Но АС навсегда в наших сердцах!

Имат списък с рожденните дни на актьорите от АС
ЧжиХе Ран (Дочь генерала, жена 10го принца ПакСун Док)  - 03/01/1996
Пак Си Ын  (Жена 8го принца Мён Хи) - 06/01/1980
Хон Чжон Хён (3й принц Ван Ё) -  07/01/1990
Чжин Ки Чжу (Че Рен) -  26/01/1989
Кан Хан На (Принцесса Ён Хва) - 30/01/1989

февраль
Ким Сан Хо (Наследный принц Ван Му)  - 12/02/1981
Кан Ха Ныль (8й принц Ван Ук) -  21/02/1990
Нам Джу Хёк (13й принц Бек А) -  22/02/1994

март
Джи Су (14й принц Ван Чжон)  -  30/03/1993

апрель
Ли Джун Ки (4й принц Ван Со) - 17/04/1982
Сон Дон Иль (Генерал Пак Су Кён) -  27/04/1967

май
Бён Бэк Хён (10й принц Ван Ын) -  06/05/1992
Ли Чжи Ын  / Айю (ХеСу, Го Ха Джин) - 16/05/1993
У Хи Джин (Дама О)  - 24/05/1975
Ким Сон Гюн (Звездочет, бомж, гид  Чхве Чжи Мон)  - 25/05/1980

июнь
Со Хён (Последняя принцесса позднего Пэкче У Хи) -  28/06/1991

сентябрь
Юн Сон У (9й принц Ван Вон) -   07/09/1985
Чон Кён Сун (Королева Хванбо)  - 15/09/1963

ноябрь
Чо Мин Ги (Тхеджо Ван Гон)  -  05/11/1966

декабрь
Пак Джи Ён (Королева Ю) -  08/12/1968

и рожденните дни на други к-любимци
январь
Кан Дон Вон 18.01.1981г.
Ким Джэ Джун 26.01.1986г

февраль
Сон Хун 14.02.1983 г.
Эрик Мун 16.02.1979 г.
Ким Су Хён 16.02.1988 г.
Чжи Сон 27.02.1977г.

май
Пак Хе Чжин 01.05.1983г.

июнь
Ким Хен Джун 06.06.1986г.
Пак Бо Гом 16.06.1993г.
Ли Мин Хо  22.06.1987г

июль
Чжи Чхан Ук 05.07.1987г.
Ким Бом 07.07.1989г.
Гон Ю - 10.07.1979г.
Ким У Бин 16.07.1989г.

сентябрь
Ли Чжон Сок 14.09.1989г.
Сон Чжун Ки 19.09.1985г.
Рю Джун Ель 25.09.1986г.

ноябрь
Ли Дон Ук 06.11.1981г.

декабрь
Ок Тэк Ён 27.12.1988г.

Техните кръщелници
Джуня — Ли Джун Ки(так с любовью называют актёра дорамщицы после его фееричной роли в дораме «Алые сердца Корё»);
Бегемот / Бульдозер — Кан Ха Ныль (это прозвище актёр получил после того, как с ним сыграл злую шутку характер его персонажа в дораме «Пока цветёт камелия» - мужской аналог Рельсы);
Ванька — Чхве Чжин Хёк (персонаж актёра в дораме «Достоинство императрицы» навевал мысли о народном сказочном образе Ивана-болвана);
Динозавр — Чан Ки Ён (актёр сам считает, что похож на динозавра. Но враки это, наглые враки, красивый парень);
Дятел — Со Джи Хун (прозвище прилипло намертво к актёру после роли горе-Дровосека в дораме «Сказка о фее Керён»);
Ёжик — Ё Чжин Гу (не верьте, это не потому, что имя у него такое…похожее. Нет!);
Ёшка — Хон Чжон Хён (так имя третьего принца династии Ван из дорамы «Алые сердца Корё» стало привычным с лёгкой руки одной из наших сообщниц — Ё — в русской транскрипции);
Жирафик — Кван Су (только из-за шикарного роста! И ничего он непохож!);
Катастрофа — Сон Кан (вжившись полностью в роль Катастрофы  в дораме «Когда дьявол зовёт тебя по имени» — он там орал по-русски «Катастрофа!!!». Ну, как орал… Пытался);
Конь в пальто — Ли Мин Хо (модное пальто, лошадь в роли главного героя и актёр в дораме «Вечный король» - так пишется история имён);
Крокодил / Ящер — Син Сон Рок (временами сильно напоминает Крокодила Гену);
Лосяра — Широта Ю (из-за гренадерского, особенно по японским мерка, роста и телосложения);
Марко — Ли Джеук (по дебютной роли в дораме «Воспоминания об Альгамбре»);
Медведь — Ма Дон Сок (потому что похож. На мишку. Плюшевого.);
Носастик / НОСферату — Ли Сухёк (из-за анатомических особенностей той самой части тела);
Няма — Намгун Мин (ласковое прозвище, которое спровоцировало имя актёра);
Огурец — Огури Шун (не ласковое прозвище, которое спровоцировали имя актёра и взрывной характер дорамщиц. Спасибо, что не бешеный огурец);
Олень — Юн Хён Мин (очень колоритно смотрелся в роли «оленя» в дораме «Сказка о фее Керён»);
Патологоанатом — Им Джухван (верили! Верили, пока смотрели, что в роли патологоанатома настоящий патологоанатом в дораме «Игра-зеро»);
Рельса — Чжин Се Ён (КоКоСовское проклятье практически каждого второго персонажа женского пола в дораме. Каждая первая – истеричное бревно. В данном случае - из-за особенностей поведения её персонажа в дораме «Рождённые вновь»);
Ушастик — Ок Тэкен (очень приметные ушки у актёра);
Хару-я — Ро Ун (так миленько-противненько и пронзительно завывала на главного героя главная героиня в дораме «Случайно найденный Ха Ру»);
Хурма — Чжи Чан Ук (персонаж актёра в дораме «Императрица Ки» до смерти любил хурму и будущую императрицу Ки. С императрицей не сложилось, а вот хурма зашла на ура!);
Чеснок — Ли Чон Сок (озорные дорамщицы ехидно сократили имя актёра);
Ямочкин — Ким Сон Хо (без комментариев! Как ещё можно назвать обладателя пикантных ямочек на щёчках?).

и клипче за настроение
https://youtu.be/_VwUYKwx2NM?si=9ofSj4XCdaAcH-7m

Последна редакция: ср, 10 яну 2024, 22:43 от Рори72

# 419
Рори, склонна съм да се съглася - при Че контурите на лицето са променени и това едва ли се дължи единствено на килограмите.
https://youtube.com/shorts/x6LzCI1pG3Y?si=06-3I5YCAgeSP7x2
И какви високи рейтинги са достигали сериалите ѝ😯

Това е сериалът в който нямах забележки към пълнежа, много съм се смяла с тях, а вярно зад кадър забавата беше не по-малко Joy

Да, предимство при Истинска красота е , че пълнежа не просто не дразни ами е и забавен. За каката на ГГероиня и даскала  за миг се сетих онзи ден като гледахме как Биби награби Джи. Не че е имало подобна сцена, просто и тя беше една такава напориста 😆
А епизода в болницата очаквах да е драматичен, но то нещо съвсем различно се оказа🤣 Като започнем от двете момчета, които всичко правеха заедно (в тоалетната, обличане, придвижване), ГГероиня пък си заплете косата за копчето на пижамата и хем създадоха грешно впечатление у брат ѝ, хем не успя да се измъкне навреме и за да не я видят съучениците се озова в болничното легло заедно с любимия 😆 Розовото ѝ чорапче за малко да ги издаде, но не му обърнаха кой знае какво внимание, бяха заети да унищожават алоето, да си поръчват храна, че тази която си носеха не им стигна, а един искаше да остане и за през нощта 🤣

Общи условия

Активация на акаунт