АС и други романтични К-драми - тема 6

• 21 933
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
  • Русе
Ей, голяма съм бяла птица ( да не пиша патка)! Вързах се от снимките, които излизат при неговите.
Нямам никакви претенции кой с кого какво има - връзка, деца, брак...Те двамата ми харесаха в Потомците, само това мога да кажа.

# 391
2 в 1, а нещо интересно за Че знаеш ли? Чудех се правила ли си е някаква пластика на челюстта . До     Престъпните намерения лицето и е някак пухкаво, с бузи при слабо тяло, а в Цвете на злото е с по-остър контур. Има някаква разлика и открай време ми е интересно това някаква особеност на жените от тяхната раса ли е или е пипнато от специалист.

Аз нямам против да задълбая в нещо драматично и трагично, каквото е Добрия човек, но не искам главните герои да бъдат занулявани на финала и да ми показват как всички други имат вече подреден и щастлив живот. В единия руски сайт имаше опция да видя кои сериали са от тази сценаристка и открих две неща. Тя е на 54г., но е писала сценарии само за осем сериала, което ме навежда на мисълта, че може би преди всичко е писателка, а сценариите са бонус. От тези 8 вече съм гледала два. Едната от сапунките, които гледах също е нейна - Щастливи дни. Така че смятам да гледам поне още нещо от нея, но не точно сега. Ще прегледам темите на другите й сериали и ако открия такъв в който главните не умират той ще е.

За Катерицата и жена му повече ме впечатлиха не предполагаемите причини за развода им, а подхвърлянията, че той е обявил това много остро и в някаква степен грубо спрямо нея в социалните мрежи. Това предполага че или тя много го е наранила с нещо и той е реагирал така спонтанно в момент на загуба на контрол от обида, което разбира се не го оправдава или че той всъщност е самовлюбен грубиан, който няма проблем да унижи някого публично. Но каква е конкретиката не знам. Според феновете му също такива публични декларации за нея е правил и когато са се женили, но тогава сигурно е било нещо позитивно. Отново не разбрах каква е конкретиката.

Знам, че жена му е една от обичаните актриси, но в сериала й с Бо всъщност с нищо не ме грабна. Ако трябва да бъда честна съм леко предубедена заради нея към Потомците и може би затова не можах да ги почна паралелно с повторката на Добрия човек. Установих, че не горя от желание да я гледам в двойка с Катерицата.

Последна редакция: вт, 09 яну 2024, 17:02 от Рори72

# 392
  • Варненска клюкарка
Оо, аз лесно не се връзвам и колажите бързо ги разпознавам, калена съм от турските лакърдии по темата, че там на какво ли не съм се нагледала и начела (с тази разлика, че  набедените турци нямаха против публично да си поразмахат гащите, 3/4 от  ПР-а им се състоеше в това) А  комшийските и руските фенове вършеха работа  докато бъркаха сериал с реал, с радост подхващаха идеята, че и си  доизмисляха цели нови сериали с колажи и режисирани снимки 🙄  Веднага схванах грозните подмятания към корейката, дори без да знам коя е и чия половинка е била някога. Видях стрелките сочещи корема на друга жена и подмятанията към първата че можело това да бъде тя и как го била пропуснала... През февруари аз "доведох" катерицата в другата тема в която пишехме. Очите ми още не бяха свикнали добре с монголоидните, грешно прочетох и името му като Джун Ки, питах момичетата дали са попадали на  друг актьор с това име, като имах предвид че прилича  на ДжГ...По кадрите с англо италианката не можех да видя и разпозная лица, защото бяха с нахлюпени над очите шапки и скрити под маски лица, тълпи журналисти тичаха след тях, въобще клюкарската ми душа  беше заинтригувана.

Рори, според мен Че е с поне 5 кг. по малко в Цветето, достатъчно да и намалеят бузите. По времето когато го гледах доста видеа ми излизаха с нея в т.ч. и с Катерицата за който не бях чувала, но разликите във  формите и личаха.

Последна редакция: вт, 09 яну 2024, 19:09 от Беллора

# 393
Те двамата ми харесаха в Потомците, само това мога да кажа.
И аз така. Няма значение към днешна дата заедно ли са или не са, но все пак ми е любопитно за периода в който са били двойка в реала, особено сега като са ми съвсем пресни впечатленията от сериала.🤪
Когато и да съм попадала на снимки/клипове със Сонг Хье Кьо и аз не знам защо, но ми се струва, че дори да се усмихва в погледа ѝ се чете тъга. Като я видях и в действие това странно усещане се затвърди, но да си кажа, че на мен всъщност ми харесва.

# 394
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Довечера е последната серия по БТв Стори, тази която се наложи да издирвам, на "В търсене на любовта". От утре вечер в полунощ започват да повтарят АС. Като знам колко сълзи пролях на последните епизоди при предишните гледания, мисля този път да го пропусна. Не съм в настроение да ми стои буца на гърлото и да не мога да спя.
Когато си промотираха промяната в името и схемата на канала, БТв някак съвсем съзнателно пропуснаха да пишат, че под нови сериали трябва да разбираме нови турски сериали. #Cussing out   

# 395
  • Русе
Марги, и аз така! Ето, че и да си красив ( а тя наистина е красива), не значи , че си право пропорционално щастлив! Всички си имаме ръбове и щастието е да си намерим камък с подходящи ръбове за уплътнение.. Simple Smile Кой както иска така да си го разбира!

# 396
Пако е пуснал едно видео "зад кадър" в канала си в Ютюб от сега вървящия му сериал 'Gyeongseong Creature'. Ауууу Crazy ! Сигурна съм, че го харесвам и без костюм. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 397
  • Русе
Току-що обърнах внимание на програмата на СториТв - не стига, че АС е в 24.00 часа, ами няма и дневно представяне...Sad

# 398
  • пак на Рив Гош
Ауууу Crazy ! Сигурна съм, че го харесвам и без костюм. Stuck Out Tongue Winking Eye
Профи, аз още от тези кадри съм сигурна, че го харесвам без костюм Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

# 399
Grinning навън е -9 я го облечете човекът.
" Tale of the nine tailed" https://youtube.com/shorts/Cr1YE0RVSAI?si=j9KelV7zVBIZPkzA  заслужава си гледането
с тези сладури   
https://youtube.com/shorts/Cr1YE0RVSAI?si=j9KelV7zVBIZPkzA
и музиката му е приятна, но не успях да намеря песничката която звучеше докато отиваха към "най-страшното място"
https://youtu.be/UihC6shVXEQ?si=TVklR3yYBF5HoE8B
тези нямат връзка с опашките Grinning
https://youtube.com/shorts/Z7CGIJdSwYg?si=5E280s93SzhZ5-xP

# 400
Роце, аз на хуарангите все още точа зъби, ама не съм го подхванала от-до.
Ще ми се да го изгълтам наведнъж, а в момента имам други гайлета.

Grinning навън е -9 я го облечете човекът.
-----
тези нямат връзка с опашките Grinning
https://youtube.com/shorts/Z7CGIJdSwYg?si=5E280s93SzhZ5-xP
Не можем Grin, не ги умеем тези неща.Stuck Out Tongue Winking Eye
-----
Ай-ай, къде пипа тая мома! Joy

# 401
Срамна работа няма, безопасна също 🤣
Тя самата сцена с посещението от съучениците в болницата беше много забавна, но явно и зад кадър така hahaha

Дали ще е БТВ Лейди, Стори или Босфор тв, все същото... Ново име, стари схеми 😈 Те хубаво са заляли зрителите с турски сериали, които май още не са приключили в родината си, но като повторението на някой от корейските се опитват да го пробутат за премиера си е подигравка и навярно хората се дразнят.
"Паралелни светове е поредната интригуваща корейска драма, с която новият канал БТВ Стори ще зарадва зрителите и почитателите на азиатското кино в България".

# 402
Дали ще е БТВ Лейди, Стори или Босфор тв, все същото... Ново име, стари схеми 😈 Те хубаво са заляли зрителите с турски сериали, които май още не са приключили в родината си, но като повторението на някой от корейските се опитват да го пробутат за премиера си е подигравка и навярно хората се дразнят.
"Паралелни светове е поредната интригуваща корейска драма, с която новият канал БТВ Стори ще зарадва зрителите и почитателите на азиатското кино в България".
Наистина ли са написали това?! newsm09
Няма и половин година откакто въпросната драма я даваха по БТв Лейди. При това не съм сигурна дали това е било първото ѝ излъчване. Т.е. май в момента я потретват по Стори. Заслужават да им се срине рейтинга и да им намалеят приходите от реклами Mr. Green.

# 403
Белл, гледам я Че в сериала с Катерицата колко е слаба и никак не виждам как би свалила 5 кг. без да заприлича на ходещ скелет. Друга трябва да е причината.
Наскоро и без друго се изкушавах да изгледам пак АС, така че хич няма да го пропусна.

# 404
  • Варненска клюкарка
Рори нали знаеш, различни очи, различно виждат. За мен Че е с едни 5 кг. повече в полицейския сериал с ДжГ. Личи и на рамене/гърди, дупе и бедра, особено като тича. По кило и нещо да има отгоре по тези зони, като физически обем не е много, точно колкото да се чуди човек има ли ги или ги няма, но сумирано умножено това кило и нещо тук там Х 3 и те ти ги +5... А че са перманентно на диети и разни процедури за контуриране, избелване, стягане и т.н. спор няма, някои дори водата ограничават преди фотосесии, може би имат и склонност да задържат повече течности. Определено не само външно са по различни, вероятно и кръвно-функционално има неща по които се различаваме. Аз още в началото на миналата учебна година чух от сина ми докато онлайн с колега готвеха презентация на тема какво може да се знае за големи групи хора преди да се наложи биохимия,  конкретно за азиатците коментираха, че от целия букет чернодробни ензими, на манголидите им липсват или са в недостатъчни количества  ензимите разграждащи  алкохол и това в към 90% от случаите (затова и да се жабурят със соджу и някакви ликьори, бързо им се отразява) От корейците, 40% са с кръвна група b  (в световен мащаб 50% са 0) масово страдат от късогледство. Всички ние пък сме гледали как не звезди, а обикновените хора в чиито кожи влизат по сериалите, вечер не ядат това, онова и другото, щото на другата сутрин се събуждали с отекли лица (друга особеност явно)  За мен хита по темата е  от някакъв сериял, не съм сигурна от ТГ ли беше, Моят любим от звездите, или По моя начин, във всеки случай някакъв режисьор беше изпаднал в истерия с думите "пуснах я да си почине 2 дни, че си бъркаше и забравяше репликите, днес  си знае думите, ама какво е яла тая жена, днес бузите и не се събират в кадър...'😂 И за други групи хора и раси чух интересни неща🤪
Та за Че, аз мисля че е отслабнала. Сега още повече, миналата година около рождения и ден през март ми наизлизаха кадри в Шортс и направо ми се видя прозрачна, най вече много слабо лице, а знаем че преди да проличи другаде, се отразява първо на лицето.
Преди време такава промяна забелязах у скръбната- 5 г. след Наследниците беше по стрйна и бяла край Бинчо, отколкото край Минчо.

Ох че нягла лъжа това за новото заглавие, то чак обидно за колко плитки и късопаметни ни смятат😳 Паралелните светове го започнаха миналия април.,  първите дни на май бяха до към 10та серия, прекъснаха и спешно запълниха дупката с повторение на ТГ.  После пак пуснаха 2 серии, изобщо накъсаха го нещо, според мен имаха проблем с дублажа, но по един или друг начин го довършиха, така че не е премиерно заглавие. След това продължиха с още премиери, към 12-13 за година до към началото на минилия септември, броени след общия ни челен сблъсък с АС от по миналия септември....

Роци, а Пакито имаше ли го по плочки в Хуаранг, че не се сещам. Аз виках за него🤪

Общи условия

Активация на акаунт