АС и други романтични К-драми - тема 6

• 21 295
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Марги, една от най-големите и вечни закачки с BTS е мемето "Yoongi marry me". Вдигнато изписано върху табелка на една от фен срещите им още в началото на кариерата им, това меме преследва не само Шуга, чието истинско име е Йонги, но и цялата група, а често се вижда размахано от някоя изтрещяла фенка и по концерти на други групи или в чатове с такива. Сигурна съм, че може роман да се напише със случаите, в които на момчетата им се е наложило да видят на живо или прочетат на екран това предложение. Мераклийките са безчет. Joy
Впрочем по памет Шуга, често най-безизразно връща отговор "Не, няма", докато останалите шестима се заливат от смях. Ето го тука, благоволил да направи физиономия колко му е писнало от това меме. Макар в един от епизодите на Сучита да беше споделил, че с годините е почнал да се забавлява с израза.

# 61
О, и аз съм видяла цялата лента. Все пак толкова труд е положен от Марги smile3525.
И, честно си признавам, че съм изгледала всичи сериали, от които са кадрите Blush.

# 62
  • Русе
Момичета, току що изгледах бързата линия на Марги. Лелееее, ама много съм зле! Hushed Че то много малко филми познах... Срам, голям срам за мен!!!

# 63
   Joy този целият си заслужава гледането, почти му простих че изяде сладоледа сам.

# 64
Аз съм болна и на практика злоупотребих с това, че не съм в състояние нищо да правя, като налазих епизодите на "В търсене на любовта" в Плейтюб. Отметнах 4 епизода и засега ми харесва. Нямам забележки към каста Stuck Out Tongue Winking Eye . Вярно, главната са я направили по корейски инфантилна. Но заради хубавите мъже и обещаващото съперничество между тях, нея ще я преглътна.

# 65
  • пак на Рив Гош
Профи, оздравявай, че да не си болна навръх Коледа! Как е името на английски на "В търсене на любовта", че не се сещам кой може да бъде?

И аз бях гледала преди време банера на Маргив първия пост, но не бях обърнала внимание, че напоследък има и нови снимки Simple Smile . Някои от сериалите съм ги гледала, други не, а трети изобщо няма да ги гледам (понеже не харесвам особено актьорите Wink ).

Аз от тази вечер съм официално в отпуска и следващите 2 седмици ще бъдат посветени на: сериали, спане, сериали, коледни бисквитки, сериали, мързел, обновяване на блога ми, сериали... Joy

Последна редакция: ср, 20 дек 2023, 21:47 от Роца

# 66
Цитат
Роца

Аз от тази вечер съм официално в отпуска и следващите 2 седмици ще бъдат посветени на: сериали, спане, сериали, коледни бисквитки, сериали, мързел, обновяване на блога ми, сериали... Joy

Значи сме две, дето ще сме в такова състояние следващите две седмици, с малки разлики в графика JoyLaughingSmileySatisfied

# 67
  • Варненска клюкарка
Аз още в септемврийската тема много се зарадвах на движещата се лента и даже ми се прииска да я видя като шапка. Не всички познавам от кои сериали са, но двойките стоят добре горе и няколко пъти ги извъртях.
В търсене на любовта се мъчех да го гледам и го добутах зорлем до 5-6та серия. Набор е на Лечителя, беше ми попаднало видео с наградите на телевизията с 4 двойки на сцената (Минка с Джи, ДжГ + Арито от костюмен сериал, въпросните от В търсене на любовта и още едни главни които през януари като прясна в материята не разпознах) Като видях с кого от двамата главни мъже излезе на сцената главната актриса и се отказах да се мъча нататък. Заприлича ми и нашите от Бтв да са пазарували на килограм от една и съща тв заради  начина по който един след друг ги завъртяха двата сериала с Лечителя или единия да е дощъл бонус в пакета с другия.

ПП И мен трети ден ме гази поредния за тази година вирус, едвам сама се изтърпявам 🙄

# 68
Редактирах.
--------------------------------------------------
И аз, като си ги пуснах тези дни отпуска, си представях нещата сериали, коледни бисквитки, сериали ... обаче тъпият вирус ме събори и всъщност едва успявам да се надигна от дивана. Снощи дори не седнах на компа, толкова ми беше зле.
Роце, сериалът на английски е Discovery of Love, от 2014 г. На мен ми идва таман като за болен човек - нищо натоварващо, нищо цедящо емоциите, ясно е, че краят ще е щастлив за всички, защото всеки ще е намерил точния човек за себе си. И да се проспят 10 минути, няма да е изтървана съществена част от фабулата. Joy От този тип сериали е, към които не бива да се тръгва с голяма кошница. Обаче аз така обичам. Ако кошницата се напълни, добре. Ако ли не, голяма работа! Винаги има следващ сериал. Wink
------------------------------------------------------

Понеже не пишете, я да ви раздвижа с една много приятна песен на ENHYPEN.

Последна редакция: чт, 21 дек 2023, 20:39 от profi_1

# 69
Избягахте всички, но аз  спазвам думата си, пък, ще си пиша Joy
 The animation adds a hilarious touch to the acting
Арабски танци  
хаха
Да изплакнем очи
Пожелавам Ви весели и светли празници с вашите семейства!
  Весела Коледа!

Последна редакция: пт, 22 дек 2023, 17:30 от Danifin1

# 70
Аз съм тука Дани, но покрай кашлицата си няма какво особено да предложа, освен една съвсем, съвсем прясна песен, в унисон с 99% от темата в поста ти. Wink Heart Eyes

# 71
И аз съм тук, но няма с какво интересно да се включа. Опитвам се преди празниците да си довърша Не съм робот, на 20 еп. съм. След като той "изтри" спомените на робота за себе си с ГГероиня сега ще започнат начисто и съм любопитна как точно ще я допусне до себе си. Надявам се на щастлив край.

Дани, изплакнахме Heart Eyes

Весели празници на всички! Hug

# 72
  • Русе
Мили Дами, привет!
Както предполагах тук не мога да гледам нищо с бг превод, мога да ви чета и това е. Rolling Eyes
За сметка на това опитах соджу и ядох кимчи, което ми отпуши всички кухини, разплака ме и заприличах на скръбна девойка 3ра категория. Sob Днес решихме да продължим с източните чудеса и влязохме в Тайландски
ресторант за бьрзо хранене и останах очарована. Yum Тези дни може да опитаме и корейска кухня, различна от кимчи. Ще се похваля или оплача според резултата.
А вие пишете мнения от сериалите, които гледате. До скоро!

# 73
  • пак на Рив Гош
Роце, сериалът на английски е Discovery of Love, от 2014 г. На мен ми идва таман като за болен човек - нищо натоварващо, нищо цедящо емоциите, ясно е, че краят ще е щастлив за всички, защото всеки ще е намерил точния човек за себе си.
Профи, благодаря ти! Дано днес да си по-добре!

Белл, надявам се и ти да се оправяш!

Уинона, щом кимчито ти се е видяло люто, ако отидеш на корейски ресторант, пази се от tteokboki-то (едни оризови пръстчета в яркочервен сос, дето ги гледаме по сериалите) - кимчито в сравнение ще ти се види сладко Joy

Днес в Нетфликс излиза новият сериал на Пак Со Джун (Пако) с Хан Со Хи (от Nevertheless) -  Gyeongseong Creature (2023), но още не съм го проверила.

Иначе аз си гледам текущите китайски и корейски сериали, плюс един японски, от които някои (Мy Demon, The Story of Park's Marriage Contract) ми харесват повече от други (Welcome to Samdal-ri) Grinning:
Скрит текст:

# 74
  • Варненска клюкарка
Роци, ще разчитаме на теб да разкажеш впечатления за новия сериал на Пако. Ако правилно съм запомнила 2в1 каза че няма да го гледа.

Проф, дръж се, Света печка тебе чака😜 Все за празничното готвене, което ме чака си повтарях днес и аз, че да се стегна, ама утре вече наистина ще трябва...

Общи условия

Активация на акаунт