Разколебана съм какво да кажа, защото хем ми хареса, хем съм малко разочарована. Във всеки случай посягах с мишката само да превъртя рекламите на Лейдито, защото сериите са записани с тях. Нито веднъж не посегнах да превъртя част от филма. Твърде много говорене и разсъждения имаше, съответно по-малко динамика, та чак на драма го завършиха накрая. Вярно никой не си удари ритуално ножа, но достатъчно тягостно се разделиха хора, които можеха да получат хепи енд от сценаристите. Не успях да разбера главната какво толкова ѝ харесваха мъжете, като или беше по корейски инфантилна, или леко емоционално напомняше скумрия. И образът ѝ за мен си остана странен и някак необоснован, освен че е дъщеря на майка си, също доста странна жена. А макар и прилична в лице, е и доста далеч от категорията красавица. И секси не беше. Също по корейски, мъже на по трийсе-и години на моменти имаха поведение на недорасли хлапета. Не знам каква им е била основната идея на създателите на филма, но доста тегава любов показаха. Е, в живота не всичката е такава. Ако са искали да създадат сериозен драматичен сериал, то са сбъркали с постановките, които изброих, плюс вкарването на комични елементи в картината. Нито риба, нито рак се е получило, но е все пак гледаемо и поне моето внимание успя да го задържи.