АС и други романтични К-драми - тема 6

• 21 309
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Света Печка я изоставих за две денонощия и си направих маратон с "В търсене на любовта". И без това с тази кашлица не ставам за готвач. Обаче сериалът изобщо не завърши така щастливо както очаквах. Стана малко по-интересен от 9 епизод до края. Впрочем последният 15 епизод го няма качен в Плейтюб, но поне във ВБокса го намерих, макар и със субтитри.
Разколебана съм какво да кажа, защото хем ми хареса, хем съм малко разочарована. Във всеки случай посягах с мишката само да превъртя рекламите на Лейдито, защото сериите са записани с тях. Нито веднъж не посегнах да превъртя част от филма. Твърде много говорене и разсъждения имаше, съответно по-малко динамика, та чак на драма го завършиха накрая. Вярно никой не си удари ритуално ножа, но достатъчно тягостно се разделиха хора, които можеха да получат хепи енд от сценаристите. Не успях да разбера главната какво толкова ѝ харесваха мъжете, като или беше по корейски инфантилна, или леко емоционално напомняше скумрия. И образът ѝ за мен си остана странен и някак необоснован, освен че е дъщеря на майка си, също доста странна жена. А макар и прилична в лице, е и доста далеч от категорията красавица. И секси не беше. Също по корейски, мъже на по трийсе-и години на моменти имаха поведение на недорасли хлапета. Не знам каква им е била основната идея на създателите на филма, но доста тегава любов показаха. Е, в живота не всичката е такава. Ако са искали да създадат сериозен драматичен сериал, то са сбъркали с постановките, които изброих, плюс вкарването на комични елементи в картината. Нито риба, нито рак се е получило, но е все пак гледаемо и поне моето внимание успя да го задържи.

# 76
  • Русе
Профи, и от твоя пост лъха на “дежа вю“! Колко пъти си мисля при всеки новозапочнат сериал “Ех, че хубаво започна, ама как ли ще свърши!“ Е, много рядко има смислен логичен финал, а и понякога се намират не толкова инфантилни героини, на които искрено се радвам. По корейски табиат, ако едното е ок, дай да объркаме другото в миксера и каквото излезе. Краят...о, краят ако не може да е хепи, давай да го замотаем и който разбрал–разбрал. Ама да не мислете, че се отказвам от сериалите? Засега нищо не е в състояние да го направи!
Пишете мнения, споделяѝте и...Весели празници!

# 77
Редактирах!
-------------------------------------------------
Уин, аз чак сега погледнах, че според уикипедия сериалът е от 16 епизода. А аз изгледах 15. newsm78
При това, както писах, в Плейтюб са 14, а 15-тия го намерих във Вбокса. А влязох да търся дали няма втори сезон и това да е отворен край. Може просто да не съм изгледала всъщност финала. Тази нощ ще пробвам да потърся дали наистина има и 16-ти епизод и дано го намеря преведен, че не ми се гледа на руски.
-------------------------------------------------
Ха-ха, имало! Намерих го 16-ти епизод. Надявам се да си получа хепи енда и тогава да си променя поне част от общите впечатления.

Последна редакция: сб, 23 дек 2023, 21:12 от profi_1

# 78
  • Русе
Стискам палци! То аз на Дивата от острова нали бях настръхнала за лош краѝ, пък то в последния епизод епизод всичко оправиха и скалъпиха ок финал.

# 79
О, да. Получих си го хепи енда и двойките. Само с още една ме изненадаха накрая, като не ми беше хрумвало, че може да е точно такава комбинацията. Но пък и за тези герои се получи чудесно. Макар и без сватбени камбани главните се събраха и сега вече съм доволна от сериала. Grinning

# 80
Гледах и новите серии на Моят демон, интересна ситуация. Да видим сега на къде ще тръгне историята .

Нека Бъдни вечер се превърне в приказен празник за вас и вашите семейства. Мечтайте силно, покорявайте смело, ценете времето с любимите си хора и грабете от красотите на живота с пълни шепи.

# 81
  • пак на Рив Гош
Хубави празнични дни, момичета!

Няколко "подаръка" за подготовка на коледната нощ (някои ще са ви познати, други по-малко, понеже има и китайски актьори сред тях):

Профи, май досега не съм видяла корейски сериал с нечетен брой серии, та добре, че си потърсила и 16ия епизод Simple Smile.
Дано и ти, и Белл вече да сте по-добре и да сте във форма за празника.

# 82
Весела Коледа мили момичета!

Бъдете щастливи и усмихнати! Цели чували здраве, любов, радост и удоволствия!
И, като за нас, още много хубави сериали!

# 83
  • Варненска клюкарка
Весели празници мили момичета, да сте живи и здрави! Мир, любов и благоденствие да има в домовете ви,  най-съкровените ви желания да бъдат чути, да се сбъдват и  да ви носят радост Heart

Не е опит за картичка а тазгодишната ми подредба на ядки, сушени плодови и  дребни сладки. която прилича на миналогодишната, но забравих за празничната свещ и гирлянда.

Последна редакция: пн, 25 дек 2023, 12:15 от Беллора

# 84
Честита Коледа Christmas Tree!

Здраве, обич и спокойствие на вас и близките ви.

Честито и на имениците.

# 85
# 86
Честита Коледа, мили момичета! Много здраве за вас и всички около вас Heart

За разнообразие слагам сцена от любим сериал

Честит имен ден, Криси! Да си жива и здрава и много щастлива Flowers Four Leaf Clover

# 87
  • Варненска клюкарка
Вярно, Крис има и личен празник Heart

Марги любима сцена, от любим сериал, също и много тематична като за днешния празник. И фонът е една от любимите ми К-песни, по нататък по нея разпознах младоженецът който все ми излизаше в Шортс, фенове бяха озвучили видео от сватбата на Джин-Бин с тази песен от ТГ.  Като я
 изгледах въпросната сцена от сериала преди месеци и се сетих как преди това бях чела някакви рускини, едната коментираше нещо ала "ама каква романтика очаквате в К - сериал, там 1-2 поклона вместо целувки и това е..." Или си нямаше идея за какво говори, или злобно заяждане, но заради мнението и и моята нагласа беще някаква такава, защото още бях само на АС. И каква беше изненадата ми от романтиките и в ТГ, Лечителят и в Секретарката които бяха едни от първите които изгледах - Бинчо целува по минута и повече, пак с него  най хубавата забава в снега че и в леглото😂 Пако стопява екрана,
химията на Минка с Джи пуши ... а поклони между главните нямаше в ни един от сериалите.

2в1 любима песен на Джордж, но и в  R&В от корейците звучи  много добре💜

Последна редакция: пн, 25 дек 2023, 14:35 от Беллора

# 88
Особено когато я пее някой като Хубавият Ча, звучи чудесно. Heart Eyes
Белл Hug , Марги Hug, Дани Hug, 2в1 Hug, Роци Hug, Уин Hug
Прегръдки и за тези, които не са се разписвали тези дни - Рори Hug, Крис Hug Честит имен ден, I.V. Hug драсвай да знаем как си.
Боже, дано не изпуснах някой.

# 89
Бел, тази сцена знам, че ти е любима и на теб 😘 ТГ уж не ми вдъхваше доверие, всъщност и нямах намерение да го загледам, но ти на няколко пъти му направи такава реклама, че не устоях... Особено пък след паралела с един друг сериал от недалечното минало. И в резултат корейския така ми хареса, че се нареди сред любимите ми.

Но аз Бини като цяло го намирам за доста въздействащ (за разлика от жена му). Скоро след ТГ го видях в ЛПВТ където по-ярка е ГГероиня, за целувките не може да се каже, че се отсрамват подобаващо, аджумите крадяха много екранно време, но пък химия се усещаше и дълго време не ми омръзваше да ги виждам един до друг Сончето и Бини 🤪😘

Профче Hug

Общи условия

Активация на акаунт