АС и други романтични К-драми - тема 6

• 21 319
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • пак на Рив Гош
Christmas Tree Весела Коледа и от мен, дами! Christmas Tree
Здраве, светлина и щастие в домовете ви!
И честито на именниците!

# 91
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Харесах си една песен на YOUNHA. Мисля, че е ост към някакъв филм или сериал, но не съм съвсем сигурна, а сега не ми се търси. Просто ми се слуша хубава музика.

Още две нейни прекрасни изпълнения.

Обожавам и съвместната им песен с RM от BTS.

Последна редакция: вт, 26 дек 2023, 01:19 от profi_1

# 92
  • Варненска клюкарка
Марги и за мен е доста въздействащ Бинчо, все пак ми е харесал в цели 3 сериала, а като се знам колко бързо ми писва да гледам един и същ актьор изненадах и себе си. Любимец е и на филмови режисьори, та явно не е случайно.
С жена му страхотна химия имаха на екрана, но вярно казваш, че не се раздаваха много в някои сцени, мисля че по скоро от нея зависеше това. Като им гледах близките планове определено тя беше тази която се се стискаше, а може би да е имало и малко в стил гузен негонен бяга, че първите им общи снимки от САЩ пазаруващи в супермаркет са още от преди сериала, приличаше да зареждат семейния хладилник в общ дом далеч от родината им😜 Далеч от  камерите със сигурност хвърлят нямат такъв.
Тя пък има огромна филмография, мисля че към 34 неща видях, диша във врата на едната т.н. кралица, знаем и защо точно с нея търсят сравнения (ох тези фенове, нямат умора🙄) но все пак сватба, бебе, позабавила е темпото... А и съвсем скоро през януари става на 42... Беше ми направило впечатление че въпреки супер успешния им общ сериал,  получили са и супер договор  за обша реклама, за няколко млн. долара но след общите им екранни  ангажименти се снимат само във филми. Аз дори и да харесам някоя актриса, досега не ми се е случвало да тръгвам по нейна  филмография, обикновено чета и трупам впечатления за съдържание и така избирам. Сега пък щадя единственото ми око и скоро нищо няма да загледам.

Питаш ли ме мен как се опулих като чух в ТГ думи като "нямаш гости, цветя и рокля/пръстен, но ше ме вземеш ли за твой мъж?" А нататък кат се взеха каква романтика извъртяха🤪 разходката на другата сутрин, най хубавата игра в снега и много  ми напомняха за едни други, но тук чух и най страхотните диалози и видях страхотно разписан главен образ и съм се смяла с него и ми е идвало да го стисна за врата или сритам, подобно на екранната му половинка🤪

Проф, вярно, забравих да отразя хубавия Ча, ама се  сетих за любимо изпълнение на Джордж Майкъл и се отнесох. Изобщо в този период на годината за толкова години не ми е омръзнала ни въпросната Ласт кристмас, ни прочутата песен на Марая Кери, ни Хепи ню иър на Абба 💜

Песента с RM ми харесва, чувала съм я и преди.

ПП И от мен прегръдка за Рори и Ив Heart  :eart:

# 93
  • Русе
Дами, отново Честита Коледа! Бъдете здрави, щастливи и благословени вие и вашите семейства! Нека в дома ви има смях, топлина и уют!
Крис, поздрав и от мен! Бъди здрава, нека доброто настроение да не те напуска и за миг! Желая ти безкрайно щастливи мигове с близките ти!

# 94
Честито Рождество момичета.
Благодаря, мина и последният за тази година имен ден. Grinning
С жена му страхотна химия имаха на екрана, но вярно казваш, че не се раздаваха много в някои сцени, мисля че по скоро от нея зависеше това. Като им гледах близките планове определено тя беше тази която се се стискаше,
  Аз я разбирам жената. И в къщи и на работа едно и също Grinning

# 95
  • Русе
Забравих да спомена лично мнение относно кой колко се раздава на снимки...Според мен зависи от режисьора , колко и какво иска. Ча ни е за пример, още много сцени сме гледали на истински целувки с познати нам артисти. Може и да се страхуват от цензура и мнение на фенове.

# 96
Аз да ви сервирам коледно забавление Blush
Съвсем прясно пуснатият нов епизод на Сучита, шоуто на Шуга, с гост АйЮ. Heart Eyes
И аз още не съм успяла да го изгледам.

# 97
Криси, мина и последният ти имен ден за тази година... Аз знам за две дати със сигурност, но май има и трета на която те поздравяват 😅

Цитат на: Беллора
Изобщо в този период на годината за толкова години не ми е омръзнала ни въпросната Ласт кристмас, ни прочутата песен на Марая Кери, ни Хепи ню иър на Абба 💜
Не омръзват, прекрасни са. Вярвам ще се слушат и от следващите поколения ✨
И понеже съм ЗА и днес да внасяме коледно настроение в темата, поздрав 😉

Вярно е Бел, Сончето е с богата филмография, една от трите кралици, с Бини много я харесах, но после колкото и да опитвах не ми се получи да я гледам в друго. Струва ми се еднаква навсякъде, вкл. и в онзи сериал с Минчо отпреди години - не виждам голяма разлика между тогава и сега. Или преди е изглеждала на повече от реалната си възраст, или сега ми се струва на по-малко, не мога да определя, 😂 но времето за нея сякаш е спряло. Шегата настрана, но определено се грижи за външния си вид и за 42-годишна въобще не е изгубила свежестта си.
И сега за ТГ, ако ще правя бърза равносметка  тук за изгледаните сериали - това е един от онези, които ми оставиха много приятно усещане накрая, без нито за миг да се намуся и да си кажа "оф, можеше да бъде друго 🙄". Интересни освен главните бяха и другите двама (Оска и режисьорката), даже героят на Суки дето се мотаеше предимно около Оска в един момент ми стана симпатичен (за щастие не наблегнаха на различната му сексуална ориентация и нямаше излишни драми свързани с това), страхотни диалози, нетипични обяснения в любов,  музиката прониква в дълбините на човешката душа и както обикновено с историята се допълват...
А докато тръгвах с нагласата, че ще намеря прилики с един конкретен сериал, получих дежа вю с друг. Профчето се посмя на списъка, който извадих тогава. 😆
Сценаристите може без да знаят да делят общ мозък и приликите да са случайни, но на наблюдателни зрители не им убягват 😆

# 98
И аз съм любител на трите коледни неувяхващи класики.

ТГ си е хубав сериал. С хубава музика.

# 99
Само кадрите са от ТГ, нали 🤔

А тези от вчера се чудя Съни и Жътваря ли са 🤔 В Гоблин такава сцена нямаше, освен да е от другия им общ проект.

# 100
А тези от вчера се чудя Съни и Жътваря ли са 🤔 В Гоблин такава сцена нямаше, освен да е от другия им общ проект.
  Те са Марги от тук "Touch Your Heart" https://https://youtu.be/waBTos0D2Tc?si=60m7aea07tipckVv

# 101
Да Марги, само кадрите са от ТГ, но е стара песен прикачена към стар сериал и ми харесаха.
Песента всъщност звучи в саундтрак на сериал, но на The Liar and His Lover от 2017, само че там е в изпълнение на певицата Joy. Оригиналът е точно на Sung Si-kyung от първия му албум Like the First Time от 2001 г.

# 102
  • Варненска клюкарка
Крис, викаш и вкъщи и служебното целуване, все с една и съща пущина, то поне на работа да има разнообразие, а то вкъщи Бинчо, извън пак той, аман😂
Уин, така е, освен от актьорите, много зависи как режисьорът вижда такива детайли. То всъщност и акцента в ЛПВТ беше другаде, така че може липсата на определени неща да е повече търсен ефект. Имам много любима сцена от сериала май от последна серия, как главните тичат един към друг и в същото време към демаркационната линия и си крещят без изобщо да се слушат един друг - Той  и вика да спре, че ще я застрелят, тя полудяла от ужас че го вижда за последно, не и пука ще я гръмнат ли пак, а едва беше прескочила трапа от куршума който пое вместо Него няколко седмици преди това.
Марги, не разбрах, гледала си Бинчо с кралицата Сонг Хье Кьо ли? Че му е бивша лична кралица и наборки със Сончето и се поомотах за коя говориш🤪 Така и не стигнах до нея аз, а ми беше постоянно присъствие в Шортс. Даже с хубавия Ча я спрягаха след общата им рекламна кампания на Шоме, пътували заедно и друго имаше писано в коментарите под видеата с тях, но не разбрах какво точно. Странно че тогава топла беше и рекламата на Ча с Хан Со Хи, но го задъвкаха не с нея, а с кака +14 (асоциацията с Паковата кака+14 от сериала е случайна Stuck Out Tongue Winking Eye)
Марги  сещам се за обширното сравнение, което направи на ТГ с аналогични моменти във Вратата. Със  сигурност комшийските кинематографисти делят мозък с корейските си колеги, но корейците отдавна на мен са ми много по въздействащи. При комшиийските от последните години към 8ма серия когато съм стигала до там за пореден път се питах какво точно гледам...

ПП Опитах се да хвърля едно око на прехвалените Киво и Сера, ама изтърпявам едва по няколко минути от серия.

# 103
Бел, чак аз се замислих докато те чета какво съм искала да кажа🤣 Тц, не съм ги гледала Бинчо и Сонг Хье Кьо, но ми е останало в главата, че Сончето заедно със Сонг Хье Кьо и Русалката от Легенда за Синьото море са определяни като "кралици", затова съм я нарекла Сончето така по-нагоре.

Сети се за съпоставката с Вратата. С изключение на амнезията трябва да призная, че другото сценаристката умело го беше вмъкнала в историята 😍 (ако действително си е откраднала идеи) - ароматите, опознаването на любимия човек чрез любимите му книги, "любезностите", които си разменят и още много неща имаше... Но само като чуе човек, че е 52 еп. с продължителност към два часа ще се сети, че доста са го разводнили 😂

Скрит текст:
От турските не гледам нищо в момента. СС ми е противна, даже и заради Киво не бих си я причинила. Имах по-големи очаквания към друг негов проект, ама 🤐
Покрай Ча корейски да спомена и другия, че в Туитър ме залива една новина свързана с него, не със сериала му. На пръв поглед незначително, но може и да е важна крачка.😂 Знам ли и аз как да го тълкувам hahaha

Последна редакция: вт, 26 дек 2023, 22:13 от Margarita N.

# 104
Ким Те Хи е третата "кралица". Не е Сончето.

Бини и Сонг Хье Кьо участват заедно в Worlds Within....... Не е лош сериал. Освен романтика и любов, се разказва и за света на драмите и тяхното производство.

Песен от новия албум "20&2" на TVXQ.

Последна редакция: вт, 26 дек 2023, 22:35 от 2в1

Общи условия

Активация на акаунт