АС и други романтични К-драми - тема 6

• 21 972
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
И аз да се отчета, най-накрая изгледах Хуаранг. Зарязах си къщата и с един як маратон от снощи насам, та до преди малко, успях да го отметна целия. Доволна съм. И от себе си, и от сериала. За разлика от повечето от вас, мен главната не ме дразни.

# 601
Профи, и мен главната в Хуаранг не ме дразни. Не ми харесва, но и не ме дразни.

И във Винченцо главната вече не ме дразни. Може би защото си партнира с двама великолепни актьори - ДжонгКи и Тек. И двамата са огън. Сериала е достатъчно забавен, за да може да мине за комедия и пародия, но поставя сериозни теми на дневен ред. Но това с което ще го запомня най-много е играта на двамата главни мъже. А покрай тях се радвам и на още един любимец от ном. 3, който също играе много добре, но героят му просто не е предвиден да е впечатляващ. Романтиката в смисъл на прегръдки, целувки, любовни думи и т. н. все още е мираж, но на фона на действието не е нужна. И на мен не ми е нужна за да се наслаждавам на макс на сериала. Но всъщност романтика има през цялото време. Показват как героите лека полека нагазват в нея. Нещо, което липсваше в Прероденият, така че спокойно мога да кажа, че тук романтика все пак има, че и триъгълник към нея. Сериалът много ми харесва, но предполагам че въпреки комедийния нюанс няма да е с хепи енд. Любопитна съм как точно са го завършили и успяли ли са да го съсипят с извратените си разбирания за оригинален край.

# 602
Честит ни Бабинден! Защото Денят на родилната помощ, какъвто е смисълът на този празник, е точно днес, на дата по стар стил от църковния календар. Поздравявам от все сърце другите баби в темата. Hug
А на всички ни да са ни живи и здрави децата, внуците, племенниците! HugHugHug

Остават 3 дни до излизането на новата песен на АйЮ - “Love Wins All”.
Онзи ден феновете бяха зарадвани с постер на клипа, който подсказва, че ни очаква почти филмова история с главни действащи лица АйЮ и ВИ. Не знаем каква ще е песента, дали музикален хит или просто едно добро парче. Но няколкото кадъра в постера подсказват, че поне видеото ще пожъне успех дори и само заради екранната химия между двамата, личаща от снимките. Имаме си даже държане за ръце.
Това може да бъде едно от най-горещите сътрудничества от дълго време и определено да бъде исторически момент за K-Pop феновете.

Целият постер -

# 603
Цитат
Честит ни Бабинден! Защото Денят на родилната помощ, какъвто е смисълът на този празник, е точно днес, на дата по стар стил от църковния календар. Поздравявам от все сърце другите баби в темата. Hug
А на всички ни да са ни живи и здрави децата, внуците, племенниците! HugHugHug
Честит празник и от мен на всички баби в темата!
Вчера се сетих ,че на този ден имам личен празник и се хванах за глава колко бързо времето лети  и тайно се надявам да ме зарадват поне с един внук, но уви както изглежда няма да е скоро Smiley
Скрит текст:
Да почерпя с набързо скалъпена торта/сладкиш  за годишнината от сватбата. Няма да споменавам цифра защото са много Smile

# 604
  • Варненска клюкарка
Роци, мерси за впечатленията ти от  Демона. Сладко пуловерче, ама видях солената му цена🤪 Вълнообразните  фигури са като триизмерни. Тези корейци ме направиха фенка на пуловери и поло яки.  Преди време направо се захласнах по пуловерите с които обличаха Ча в ИК но вероятно цените им са като на това лилавкото...

Уин Демона ли гледаш? Преслушах набързо ОСТ.

Проф,  скоро ще я чуем значи! Дани, дано скоро да те зарадват🍀

# 605
Резни ни по някое парченце  eat  и да продължавате с мноооого такива годишнини Дани!
Отивам да чистя, защото, уви, за дори повече от твоите годишнини Wink, все още не съм научила къщата да се подрежда и чисти сама. Joy

# 606
  • пак на Рив Гош
Честито на всички баби в темата! Да сте живи и здрави, и вие и внуците и да се радвате взаимно!
Danifin, честита годишнина и на теб!
Аз още не ща внуци, може би след 10ина години Joy

Роца, и аз му давам такава оценка! Нещо финала ми идва пресилен ли, разтеглен ли, прекалено захаросан ли...Не съм го осмислила още. Но е факт, двамата много си вървят заедно.
А, то целият сериал не е нещо невиждано като сюжет, та и финалът си му беше в рамките на очакваното. Аз да уточня, все пак, че за мен 8-8.5* си е стандартната оценка за корейски сериал ("отговаря на очакванията", а очакванията са, че ще ми хареса като цяло, понеже съм ведър оптимист Joy). И после оттам давам или смъквам * от оценката.

Белл, ако искаш погледни и целия Инстаграм профил - в него са и жилетките на Ча и якетата на Чи Чан Ук от последните им сериали Grinning. Цените са разнообразни, но все пак, са по-евтини от тоалетите в "Демона". Все пак, гериоте им са учител и метеоролог, докато и Демонът, и Главната бяха богати.
Днес следобед ще довърша и сериала на Уки, та и за него ще напиша отзив.

# 607
  • Русе
Честит празник и от мен за всички баби, които бабуват и такива с внуци! Flowers Hibiscus Разликата е само една - едните ги поемат и дават на родителите, а другите ги вземат от родителите. Heart Eyes Все си е отговорност, ако ме питате.
Данифин, честита  годишнина! Да ви върви на сладко и градусово Cocktail още много години!
Рори, снощи приключих с Демона. Чакам си Минка, но на руски, че в Плетуб-ето и ОК не ми се отварят епизодите, въпреки регистрациите. Имаше малък напредък - отвориха се 3 и 4, а чакам 5 и 6. Сега ще излязат следващите....и така до безкрайност с чакането.
Профи, надявам се пак да напомниш за новия клип, че току-виж сме се улисали и забравили. Любопитна съм. Simple Smile

# 608
Честит празник, бабчета! Живи и здрави да сте и вие, и внучетата и много да им угаждате. Heart

Дани, честита годишнина. Дълги години да се радвате на здраве, любов и разбирателство, да дочакате не само внуци ами и правнуци! Blush Страхотна почерпка Heart Eyes

Уинона, не разбрах толкова ли са излъчените до момента епизоди, но тук пробвах и се отварят всичките (имам регистрация, но пробвах без да съм се логнала).

Омъжи се за съпруга ми, бг суб
https://playtube.tv/watch/%D0%BE%D0%BC%D1%8A%D0%B6%D0%B8-%D1%81% … t/UqoSjUA5YkKVk1v

# 609
Само да отбележа, че снощи и днес при мен нетът ужасно прекъсва. Като на пулсиращ режим е. Примерно една минута има две минути няма, което при гледането на клип води до прекъсване и трябва постоянно да презареждаш. А ако си само в екрана със списъка от сериите, може изобщо да не успееш да отвориш нищо. Дори докато пиша този пост, прекъсна десет пъти. Пиша, пиша, а на екрана нищо. И след малко като с магическа пръчка, написаното изскочи изведнъж.
Да знаете, че каквото съм писала днес, може да е с изядени букви или думи, и да му се губи смисълът на места. Ама с този нет режим "иди ми - дойди ми" няма как да разбера какво е излязло и какво не.

# 610
Честит празник на бабите и внуците! Да са здрави, да се разбират добре и много да се забавляват заедно!
Дани, честита годишнина! Пожелавам ви да сте здрави, да се обичате и подкрепяте, скоро да се радвате на внучета и да натрупате още много щастливи спомени заедно!

Аз много се забавлявам и смея с Винченцо. Като се има предвид, че същият сценарист е автор и на драмите Добрият доктор и Липсваш ми съм силно впечатлена от изключително свежия хумор тук и финото му преплитане с основната сюжетна линия.

# 611
На тази снимка на ДжинБин гледам в Туитър днес ѝ се радват и им слагат сърчица, може би е нова.

# 612
  • Русе
..................

Уинона, не разбрах толкова ли са излъчените до момента епизоди, но тук пробвах и се отварят всичките (имам регистрация, но пробвах без да съм се логнала).

Омъжи се за съпруга ми, бг суб
https://playtube.tv/watch/%D0%BE%D0%BC%D1%8A%D0%B6%D0%B8-%D1%81% … t/UqoSjUA5YkKVk1v
Да, толкова са и точно тук! Същото е, 5 и 6 е черен празен екран. По принцип гледала съм ги на руски, но е възможно да ми е убягнало нещо от съдържанието. Искам си бг-превода. Grinning

# 613
Вървят си съвсем нормално клиповете, и 5, и 6. Току що пробвах.
Уин, при теб е проблемът, не в сайтовете. През телефон ли гледаш или през комп?

# 614
  • Русе
Вървят си съвсем нормално клиповете, и 5, и 6. Току що пробвах.
Уин, при теб е проблемът, не в сайтовете. През телефон ли гледаш или през комп?
Комп. Ако в мен е проблема, защо 3 и 4 ми върви?
Опаааа, пуснаха ми гювеч - 5-и светна! Ха, дано, след него и 6-ти!!!
Наистина не разбирам какво става!

Последна редакция: нд, 21 яну 2024, 17:52 от winona

Общи условия

Активация на акаунт