АС и други романтични К-драми - тема 6

• 21 973
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • Русе
2в1, пишеш, че са свършили снимките на Минкиния сериал, но то май е обичайната седмична почивка или подготовка за следващи 2 дена снимки. До 20 февруари какво ще правят?
Настръхвам при мисълта как могат да стопират филма! Така хубаво си върви...

# 586
Уин, парти правят, когато е заснет целият сериал. Излъчването си върви по график. Снимките за сериала са почнали още октомври-ноември. Не снимат седмица за седмица. Няма да стопират сериала. За толкова години само за един спрян се сещам - Joseon Exorcist. Понякога са съкращавали броя на предварително обявените епизоди, но то е било най-често заради нисък рейтинг.
А сериалът на Минка освен, че е на частна телевизия, се излъчва и по Амазон, а те няма да си изпуснат печалбите току-така Wink.

# 587
  • Русе
Добро утро!
Край с паниката - много ми стана! Само позитивни мисли и постове! Животът е огледало - каквото излъчваш, това виждаш. Simple Smile И си чакам Минка...2в1, случайно да си психо-терапевт? Rolling Eyes Добре ми действаш. Smiley

# 588
Уинона, малко ме обърка последния ти пост. Я дай кратко резюме на историята до тук в сериала на Минка. Тази умопомрачителна слаботия предполага тежка борба с тежка болест, но ти звучиш така сякаш историята е много позитивна.

# 589
  • Русе
Уинона, малко ме обърка последния ти пост. Я дай кратко резюме на историята до тук в сериала на Минка. Тази умопомрачителна слаботия предполага тежка борба с тежка болест, но ти звучиш така сякаш историята е много позитивна.
Рори, паникьосаната бях аз, не Минка! Затова и писах, че 2в1 ме вкарва в релсите. Simple Smile
В предните постове 2в1 преразказа началното съдържание на сериала, явно не си го прочела. Та...Минка е женена за мъж, който е паразит:живее за нейна сметка, бие и тормози, на това отгоре й изневерява с единствената й приятелка.  Минка е болна от рак и й остава малко живот, но случайно разбира /вижда с очите си изневярата и чува лъжите им. Мъжът я блъска, тя пада и умира. В същност се връща 10 години назад и й се дава 2-ри шанс. И почва интересното, което всички чакаме с нетърпение. Simple Smile Гледай го! За мен Минка прави ролята на живота си.

# 590
Уинона, аз съвсем целенасочено отлагам срещата си със сериала на Минка, защото човекът който загубих преди месец си отиде точно от рак и визията на Минка щеше непрекъснато да ми напомня... Но ти писа, че вече си позитивно настроена и чакаш с нетърпение серията и това много ме обърка в представите ми за сериала.
Все пак ще изчакам докато излъчат и преведат всички серии т. е. още около месец и тогава ще опитам. Минка е едната от моите топ три корейски актриси и със сигурност ще гледам сериала, но не толкова скоро.

Някой гледа ли 8 еп. на АС? Чудя се аз ли съм задрямала на няколко пъти или наистина беше окастрена серията?

Детската версия на Внченцо ми изглежда позната. Това дете играло ли е другаде?

Последна редакция: сб, 20 яну 2024, 15:03 от Рори72

# 591
  • пак на Рив Гош
Детската версия на Внченцо ми изглежда позната. Това дете играло ли е другаде?
Рори, тоз младеж (Kim Shi Woo) за крехките си 9 години има завидна филмография.
На него и на още един негов връстник с една "колежка" от другата тема предричаме светло бъдеще в кино-индустрията и се надяваме да ги гледаме след някоя и друга година като тийнейджъри да си съперничат за сърцето на някоя Главна девойка.

# 592
С такава филмография няма начин да не продължи с актьорството. А кое е другото дете?
Това все пак е участвало и в друг сериал, който съм гледала - Втория живот на Рейн, а видях че е участвало и в Болничния плейлист, който ще гледам.

# 593
  • Русе
В предстоящия сериал по Стори "Майска младост" най-после видях познато лице от Хуаранг - лекарят. Играе ГГ много години след студентските вълнения.

# 594
  • пак на Рив Гош
Рори, вторият младеж е Jung Shi Yool, който има участие в "Краля" и в "Секретарката Ким".
С интерес наблюдаваме и Kim Jun, който също играе в "Болничния плейлист".

# 595
# 596
Да не би Демона да го излъчиха вече?

Наминавам пак с въпрос за разпознаване. Винченцо е много забавен сериал и в един момент за целите наборбата с несправедливостта на героя на ДжонгКи му се наложи да омая един мъж. Та кой е актьора в ролята на този мъж? И тук е мястото да спомена, че на ДжонгКи много му се отдава романтиката без оглед на пола. Цялата тази ситуация беше много смешна от момента в който Винченцо осъзна, че го гласят за примамка до момента на успеха на тази мисия. Обаче насред смешното съблазняването беше много впечатляващо. Права е 2 в 1, че сериалът е пародия, но е много майсторски поднесена. В случая Винченцо пристигна на бял кон. А девойката вече е по-поносима и не ме дразни както в началото. До тук всички сериали и филма, които гледах с ДжонгКи много ми харесват, но и той е завладяващ на екрана.
И полубрата на героя на Тек ми е познат, но не можах да се сетя от кой сериал. Оказа се, че е бодигарда от Лунна светлина, а съм го гледала и в още два. Във всяка роля е различен и когато го видя на екран само регистрирам, че лицето ми е познато, но не и от къде.

Последна редакция: сб, 20 яну 2024, 22:44 от Рори72

# 597
  • пак на Рив Гош
Да не би Демона да го излъчиха вече?
Рори, да, днес му беше последния епизод. Тъкмо преди малко му написах "разбора" в другата тема, но го пускам и тук:
My Demon (2023) - завършен, 8.5*
Дето има един израз на френски, "не чупи третия крак на патицата". Приятен за еднократно гледане, малко хумор, малко екшън, малко драма, много романс.
Ще го запомня с тангото, хубавия ефект на замръзнали във времето капки, много красивите Главни, невероятната химия помежду им и също толкова невероятния им гардероб (ах, пухкавият розово-виолетов пуловер на вълнички Heart Eyes!).

# 598
  • Русе
Роца, и аз му давам такава оценка! Нещо финала ми идва пресилен ли, разтеглен ли, прекалено захаросан ли...Не съм го осмислила още. Но е факт, двамата много си вървят заедно.

# 599
............. на героя на ДжонгКи му се наложи да омая един мъж. Та кой е актьора в ролята на този мъж?
..................................
Ким Сонг Чол/Kim Sung Cheol

Общи условия

Активация на акаунт