АС и други романтични К-драми - тема 6

• 21 983
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • Русе
Благодаря, Розелин!

Уинона, някъде на предишна страница беше споменала и нящкакъв сериал който гледаш с бг превод в ОК. Какъв е този сайт ОК? Може ли да сложиш линк и към него?
https://ok.ru/video/6769901505177
Не знам колко ще ти помогне - имам регистрации в ОК и Плейтуб, а не ми отваря сериала "Омъжи се за мен". Само руската дорама е безотказна ...засега.

# 571
winona При мен се гледат без проблем от ОК сайта и без регистрация. Изглежда проблема е при вас.

В повечето случаи за да не можете да гледате нещо или отворите даден сайт  проблема е в антивирусната ви програма.

# 572
Споко Уин. Сериалът на Минка вече приключи снимките и преди няколко дни даже имаше снимки от партито за завършването му. Сегашният "скандал" е "претопляне на манджата". Минка явно ядоса някои корейци, защото не се сдържа и пусна пост, че вече ѝ е писнало и те я захапаха. Но те "си лаят, а керванът си върви" и сериалът си вдига рейтинга с всяка нова серия. И, то, говорим за рейтинг в ЮК, чужбина не я броим.
Почти няма сериал, за който да няма критики и недоволни корейци. Все ще си намерят за какво да се заядат и най-често са някакви безумни, изсмукани от пръстите проблеми. За Винченцо, който Рори гледа се бяха заяли, че в някаква сцена героите ядат някаква корейска манджа от кутийка и корейците недоволстваха, че на нея имало надпис и на китайски. А надписът го имало, защото китайската компания, която разпространявала въпросната манджа в Китай е спонсор на сериала.

И на мен ми тръгва сериала от линка, който си дала в ОК без да съм регистрирана.

# 573
Розелин, като за пръв път се справи чудесно. Благодаря Flowers Hibiscus

Материала на Нова и на мен ми навява асоциация с ЛПВТ, значи макар и леко преекспонирано за нуждите на сценария, пак в голяма степен създава ясна представа за реалната ситуация. ГГероиня някой я нарече "прогнила" жена, защото пропагандира ЮК вярвания и оказва негативно влияние върху едно от момчетата, което си пада по драмите им (а то удоволствието да гледа си имало цена и то каква), като му обещава автограф или запознанство с любимата му актриса.

Цитат на: Беллора
На село ток по често нямаше, гасяха го в 20 ч и когато им падне през деня...
Макар да схванах, че имаш предвид друго, вадя тази част от поста ти, че се сетих за пристигането на войниците в ЮК и един като изкоментира, че светлините вечерта не угасвали в тяхна чест 😆

# 574
  • Русе
Данифин, определено петъчното ти предложение за добро настроение работи при мен! И без вирусна програма. Simple Smile
2в1, знаех си, че ако някой е в час, това си ти!
Благодаря и на двете ви!
Момичета, аз съм технологично неграмотна и съм го признавала не веднъж, без глад, бой и скубане! Но...ако проблема е в антивирусната ми програма, защо гледам безпроблемно руските дорами? Там нямам регистрации.

# 575
Винченцо се оказа доста забавен първите 3 серии. На финала на втората, девойката мълчеше и не се кривеше и изглеждаше доста хубава. В стремежа си да подчертае, че това е комедия/пародия режисьорът е съсипал един иначе интересен герой и една потенциално добра романтична двойка. Докато се гледат с ДжонгКи мълчейки на вечеринката, двамата всъщност изглеждат много добре в общ кадър.

Последна редакция: пт, 19 яну 2024, 12:12 от Рори72

# 576
  • Варненска клюкарка
Аз съм с антивирусна, но нямам проблем с отваряне на сериали в ОК. Още преди месеци, когато сложихме на първа страница линковете за Кингленд, единия беше точно за ОК. Но при всеки опит да намеря друго заглавие с бг субтитри, не откривах. Излизат ми К-сериали, но без субтитри. Впрочем не знам каква им е връзката на двата сайта, но мен и Плейтюб, когато гледах Кингленд ме препращаше на същото заглавие в ОК. Ако попаднете на каталози със заглавия с превод там, дайте линкове.

Марги така е, иначе ако някой сюжет няма връзка с бит, манталитет и това което е фундаментално за  обществото им, то какво да му гледат. Та знаят си какво е в СК и го показват. Много неща могат да се научат от сериалите им.

Проф, да, пообърках се аз от толкоз народ в Хуаранг, беше ми едва четвъртия сериал след физиономията на ДжГ. С народа в Импереатрицата вече бях подготвена, че и там големи тълпи бяха🤪

Аз предлагам още да не затриваме сладкарницата на първа страница, там имаме линкове за заглавия в Плейтюб, а и се надявам тези от ВБ като им секне трафика да  размислят за някои неща.

Последна редакция: пт, 19 яну 2024, 12:36 от Беллора

# 577
А ньо, нищо не трябва да се трие, а само да се добавя. Едва когато трите преводачески сайта прехвърлят всичко, което са превели в плейтубето или някъде другаде, едва тогава може да се заличи вбокса в менюто ни. Но и аз си мисля, че вбокса може да размислят когато осъзнаят, че хората са се преориентирали и хич не им пука за тях.

Но, 2 в 1, героят на Тек не е ли този, който вечно се мъкне с главната като неин помощник? Защото ако е той изглежда много миличък, а ти писа че е Лошкото в сериала.

Последна редакция: пт, 19 яну 2024, 12:25 от Рори72

# 578
Рори, точно този е героят на Тек. В последствие се разбира що за птица е.

# 579
В края на 3 серия свърши забавното и започна драматичното. Да не би именно той да е истинския шеф на Вавилон и да е поръчал убийството на бащата на девойката и Винченцо. А ако е той, наистина е много, много лош човек.
А бившата прокурорка наистина ли е такава стерва, както казват рускините или се намърда в тая адвокатска фирма под прикритие? Като че ли съм склонна да повярвам на второто, но пък като държание е отвратителна и именно тя каза, че е намерила изследователя с който бащата на главната се свърза и на практика е отговорна за смъртта и ма двамата, макар и косвено.

Последна редакция: пт, 19 яну 2024, 15:59 от Рори72

# 580
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
В ОК сериалите могат да се гледат и без регистрация, но някой трябва да ти подаде "пътечка", т.е. линк към плейлистата на конкретния сериал. През профила на качващия са достъпни само за регистрирани потребители на ОК. На Мечтателите, например, свободно само до Пентхаус се докопах.

Линковете от 1 стр. към VBox7 са си валидни. Това, че в момента съдържанието им е недостъпно не значи, че е премахнато. Не знаем дали качилите ги профили ще подпишат или не договора предлаган от в-боксаджиите. Ако подпишат, всичко ще си се вижда, както досега. Е, със сигурност ще е накачулено с някоя реклама в повече.
Би било най-добре, ако можем да допълним с достъпни без регистрация линкове в плейтюб и/или ОК за всеки сериал.
Иначе на три страници сме наслагали в темата линк към профила на източния дух в плейтюб. Joy
Остана ли някой да не го е посетил? Joy
От работата съм с рестрикции и не мога да влизам в този сайт, така че не видях профилите на другите преводачи. Благодаря на Марги и Розелин за тях. Ще си ги погледна като се прибера у нас.

Дани, посмях се петъчно, ама много късно, че чак сега влизам в Маммата.

# 581
  • Русе
Аз се върнах на 6-ти епизод на Омъжи се за съпруга ми, за да се посмея на Минка - такъв фъстък да преметне на джудо Шефа Ю...Е, нЕма такава бира! Joy А спаринг-партньора му в преден епизод скимтеше "И като е така добър, защо се занимава с икономика"?Sweat Smile

# 582
  • пак на Рив Гош
Иначе на три страници сме наслагали в темата линк към профила на източния дух в плейтюб. Joy
Остана ли някой да не го е посетил? Joy
Аз бях, ама сега и аз се "разходих" дотам Joy и разбрах защо Рори казваше, че някои заглавия не са ѝ познати. Много от качените сериали са китайски, мернах и поне един тайвански и няколко японски.

Аз да ви похваля "Кажи, че ме обичаш" / Tell Me That You Love Me (2023), който завърши онзи ден.
Аз му дадох 10* в моя списък в МДЛ. Бавен, красив и тих романс между двама зрели, възрастни хора, с чудесен каст (главен и второстепенен, сред които и любимата ми Аджума от "Лечителя") и с чудесна музика.
Ако харесвате този тип сюжети, препоръчвам с две ръце.

# 583
Ха, познах. Героят на Тек се появи при горящия склад като биг бос. И помен няма от милия стажант. Въпреки трагедията със смъртта на бащата на главната и отмъщенията пак стана забавно. Посвикнах с главната, а и тя по-рядко се гърчи като настъпан червей и повечко мълчи, така че ми допада сериалчето и се забавлявам с него.

Роца, а ти как ги разпознаваш кои не са корейски само по заглавията?

# 584
  • пак на Рив Гош
Роца, а ти как ги разпознаваш кои не са корейски само по заглавията?
Рори, гледала съм ги, или съм ги виждала в някоя от платформите, където гледам, със съответната страна Wink. Иначе май в плейтюб не пише от коя страна са.

Общи условия

Активация на акаунт