АС и други романтични К-драми - тема 6

• 21 986
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Да, Уин. Joy
Ти как така досега не си разбрала! Редовно подхвърлям по нещо и за членовете на Wooga squad.
Ама не съм стигнала още до епизода, когато героят на ВИ умира, така че не знам дали е това, което казваш.

Рори, това е каталогът с плейлисти на EasternSpirit в Плейтюб - https://playtube.tv/@EasternSpirit?page=play-lists
Аз поне, гледам без регистрация.

# 556
  • Варненска клюкарка
Проф героят му не умира. Уин, не е малкия който умря. ВИ в Хуаранг е Су Хо (след като гледах Истинска красота се зачудих тава име да не е някакво кодово за айдъли, че и героя на Ча  се казваше така🤪) Сестрата на героя на Ви беше сладката приятелка на главната. Тя имаше разни смешни заяждания с батко си Су Хо- той я душеше с разни хватки, тя пък го щипеше по задника. Един ден обърка задника на батко си с този на най-надутия от хуарангите и пламна голяма любов...  Помня как се опитваше да замаже пред батко си защо е хванала за задника мъж ("моя не се брои, аз съм ти батко") и то тоя бастун с който не се понасят, а тя докато се мъчеше да замаже  му счупи в главата бутилка скъп алкохол. Дано от такива обяснения да се сетиш кой е ВИ.

Проф, аз по подобен начин попаднах преди месеци на пентхауса на Джин-Бин, имаше кадри от агенцията преди да стане техен, а цената му почти 3 млн $🤪

Отивам да гледам видеото.

# 557
Белл, бъркаш. В ролята на Су Хо е Чой Мин-хо, или както е известен само Минхо, от бой групата Шайни.
Точно героят на ВИ - Хан Сунг умира, но не съм гледала как.

# 558
Профи, благодаря за каталога на спирита в плейтуб!

Мисля, че от 2 еп. АС е с нов дублаж в сравнение с майското излъчване. Тогава някои от сериите бяха нарязани, а сега с изключение на 1та никъде не се усеща и забелязва да липсват кадри. И дублиращият глас на Со не е онзи ужасния от предишното излъчване. Стигнах до извода, че онези записи на дублажа са били повредени и затова сериите бяха поорязани тук там. И съответно са презаписали дублажа.

Винченцо се оказа не просто пародия, а комедия. Горкият италиано-корейски мафиот. Откакто стъпи на корейска земя сценаристите буквално се гаврят с него. Забавно е, но на ДжонгКи повече му отиват по-дълбоки образно казано герои.
Не че не съм гледала само 1серия и е рано за изводи, но засега е някак повърхностен и двуизмерен.

Последна редакция: пт, 19 яну 2024, 03:27 от Рори72

# 559
  • Варненска клюкарка
Каква каша съм забъркала😂 Когато в последните дни на февруари миналата година гледах сериала и доста бързах заради очакваното спиране на Супер--К, (Проф ми каза да съм спокойна и че ако се наложи ще се преобуе, но) за тогава нямам спомен разпознавах ли лицата на БТС-ци. Тъкмо бях изгледала Секретарката и още с несвикнали очи с нови лица и визии, а и като видех на едно място 5-6 корееца, останалите около тях едва ги различавах. Питах Крис може ли главния Куче-Птица да е красивия главен от Секретарката, защото в Хуаранг Пако нещо повечко проскубан и черен ми се виждаше🤪 Наистина съм останала с впечатление че "Су Хо" е ВИ но не си спомням лицето на актьора. Само за един от хуарангите с реплики се сещам как умря, но Проф,  щом още не си стигнала до момента няма да издавам подробности. Лица може да бъркам, но детайли не.

Рано тази сутрин към 6 и нещо в сутпешния блок на Нова разбрах, че до преди няколко години в Япония младежите са навършвали пълнолетие на 20 години, но вече ставало на 18, новината беше покрай смъртната присъда на един 19 годишен.
Показваха и кадри от СК от произнасяне на присъда срещу двама 16 годишни, получили 12  годишно наказание заради това,  че са гледали ЮК сериали. Осъдили са ги да ги отработят във военизирани трудови лагери. През 2022 имало поправка в закона забраняваща гледане на сериали от ЮК. Както го казаха водещите, излезе, че преди поправката не е имало проблем, което едва ли е било така . Произнасянето на присъдите се случваше на нещо като стадион, за назидание пред всичкките стотици,  или хиляди присъстващи, какво ги чака и тях, ако решат да се развращават с ЮК тв програми. Останалото знамена, веещи се пионерски връзки (такава асоциация си направих с вързаните на шиите им червени  шалчета)..
Сетих се за граничарчето, което в ЛПВТ гледаше сериалите на врага и каква разлика показаха от Пхенян и провинцията. На едното място имаше неонови светлини, частни хотели и молове в което се продаваха луксозни стоки, главните отидоха в бирария и хапнаха пържено пиле, а пътуването им до столицата беше кошмарно. На село ток по често нямаше, гасяха го в 20 ч и когато им падне през деня,  главната се радваше ако и паднат печени картофи, нудли и варена царевица, а когато главния реши да я зарадва с кило свинско, му го извадиха изпод масата на пазара, а продавача го попита рожденик ли има вкъши, т. Е месо контрабанда и само на празник. Децата на партийните величия учеха на запад, главния беше учил в Базел, а в родината му на 16 отиваха в казармата, нагоре учеха само избрани ..

Последна редакция: пт, 19 яну 2024, 08:24 от Беллора

# 560
А вещиците и мечтателите имат ли своя страница с качени к-сериали и филми в плейтубето?
Заглавията в каталога на спирита са ми неразпознаваеми освен Болничния плейлист, но не знам дали са и двата сезона и изглдания вече Прероден богат.
Демона сякаш ми се мярна, но той има още 3-4 серии да излязат и да се преведат. ако спирита превеждат сериала на Минка сигурно ще го качат в плейтубето, но той ще свърши някъде през февруари. Ще трябва да сключвам сделка с многознайкото, за да ме регистрира в телеграм и дано да се получи. Все пак не всичко при рускините разбирам и предпочитам да намеря вариант за бг онлай за гледане.

# 561
Белл, в Хуаранг не е като да няма айдъли, така че е нормално човек да се обърка. Освен това е сериал с доста герои, т.е. много лица за разпознаване. Особено когато всички са ти нови и не ги знаеш от преди, изпадането в чуденка кой кой беше си е част от естествения процес. Laughing
И да, с Хуаранг бих могла да се преобуя.

Рори, ако под Мечтателите имаш предвид Stupid Dreams, в Плейтюб не съм открила техен канал. Един потребител е качил 2 техни сериала - Лечителят и К2, и друго не намерих. Кои са Вещиците, нещо не мога да асоциирам за кои преводачи става въпрос?

# 562
  • плевен
Белл, в Хуаранг не е като да няма айдъли, така че е нормално човек да се обърка. Освен това е сериал с доста герои, т.е. много лица за разпознаване. Особено когато всички са ти нови и не ги знаеш от преди, изпадането в чуденка кой кой беше си е част от естествения процес. Laughing
И да, с Хуаранг бих могла да се преобуя.

Рори, ако под Мечтателите имаш предвид Stupid Dreams, в Плейтюб не съм открила техен канал. Един потребител е качил 2 техни сериала - Лечителят и К2, и друго не намерих. Кои са Вещиците, нещо не мога да асоциирам за кои преводачи става въпрос?
Здравей, Stupid dreams и малките вещици имат канал в плейтюб.Даже са качили много от сериалите си.

# 563
  • Русе
Добро утро, Дами!
Тази сутрин осъмнахме с още един скандал и този път съм го видяла на официалната страница на "Азиатски сериали". Корейците май  ще бойкотират сериала на Минка "Омъжи се за съпруга ми" заради получени милиони от бивше гадже, когото разследват в момента. Жалко, защото е с много добър рейтинг и още...май надушвам поредния Лов на вещици.

# 564
Розелин, извинявам се ако е трудоемко, но би ли могла да сложиш линкове към каталозите на вещиците и мечтателите в плейтуб. Аз не съм много добра в ориентирането в сайтовете и не успях да стигна до тях.

Миналата година разследваха Минка заради бившия и я оневиниха. Какво пак измислиха. Те корейците и да бойкотират сериала ще си се гледа извън Корея. Не се поучиха от станалото с един от актьорите им преди месец. Ужасни са т. н. фенове.

# 565
Рори, заповядай
Спирита
Вещиците
Мечтателките май нямат. Или ако имат не бих отказала малко помощ от Розелин или друг🙃

+още един, но не са само азиатски
https://playtube.tv/@Neon?page=play-lists

# 566
Марги, благодаря! То при тези обстоятелства може би в следващата тема на първа страница трябва да сложим и тези линкове към актуални сайтове със сериали и филми с бг превод.

# 567
  • плевен
Рори, заповядай
Спирита
Вещиците
Мечтателките май нямат. Или ако имат не бих отказала малко помощ от Розелин или друг🙃

+още един, но не са само азиатски
https://playtube.tv/@Neon?page=play-lists
Здравей,мечтателите също имат канал там.Никога не съм слагала линкове и не знам дали ще се справя.https://playtube.tv/@stupiddreams.Справих се.

# 568
Благодаря, Розелин!

Уинона, някъде на предишна страница беше споменала и нящкакъв сериал който гледаш с бг превод в ОК. Какъв е този сайт ОК? Може ли да сложиш линк и към него?

Последна редакция: пт, 19 яну 2024, 10:00 от Рори72

# 569
Петък е и деня трябва да започне закачливо
Петък
Когато ти кажат ,че си стар
Азиатска храна и аниме 2в 1
И Изведнъж....  
Ето защо го харесвам, за любители на добермани
“Zombie” Folk Metal
За тези, които не знаят как да се регистрират в телеграм
https://www.youtube.com/shorts/x1uNWMIayN0
как да гледам филми в телеграм без да ги свалям