АС и други романтични К-драми - тема 6

• 21 954
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Линковете за Вбокс-а отново са активни. 😉

# 631
  • Русе
Линковете за Вбокс-а отново са активни. 😉
Току-що прочетох в Спирит-а. Малко ми е странно и търся къде е уловката. Че Вбокса става губещ - ми е ясно, ама толкова бързо да клекнат? Поживем-увидем.

# 632
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Може просто да са подписали споразумението. Източният дух са с голям обем съдържание и за тях може да е по-изгодно. В крайна сметка нас ни интересува сериалите да са ни достъпни за гледане онлайн, а не толкова на кой сайт точно ще ги гледаме.

# 633
  • Варненска клюкарка
Така е, но сега при подобни сътресения ше има алтернатива.

Проф, аз ги изгледах  в обратния ред и в Хуаранг много ми липсваше красивия и  елегантен младши председател🤪

# 634
Криси, аз съм голям фен на Extraordinary You. Много симпатична ученическа история с фантастични елементи.
 Него захванах Joy много е шашав, така се омотах в първите епизоди кой къде е, и защо  "черната" дупка е лилава Joy че още не съм се размотала. Мъжкият каст е като от конкурс за красота отново , а имогито Тери дори и рус се забелязва.

Няма ме много по запомнянето на лица, а в "призраците" ТекОн отиде да купува на гаджето герданче и ме загложди коя е продавачката. Оказа се, че съм я гледала само веднъж в "красотата отвътре" - героинята и всеки месец за три дни се събуждаше като друг човек.  Предполагам съм я запомнила, защото беше първата главна в корейски сериал, която не се омазваше при хранене и не ни водеха с нея в кенефа. И филмът с Пако и същото заглавие също беше добър, само че там променящият се беше мъж и се събуждаше всяка сутрин ъпдейтнат.

Последна редакция: пн, 22 яну 2024, 19:16 от Krissttinna

# 635
Всеки път щом споменете Хуаранг се сещам за тази песен в изпълнение на Пакито. Ако някога загледам сериала със сигурност ще викам за него 🤪

# 636
  • пак на Рив Гош
Криси, няма страшно, ще се разплетат полека-лека Grinning.
Продавачката от "призраците", Seo Hyun Jin, е любимата ми корейска актриса. Тази година я чакам в сериал с "Гоблина" Гонг Ю, ама още не са обявили дата на излъчване.

Профи, "Кучето-Птица" стана кодовото име на Пак Со Джун между мен и щерката. Лепнахме му го след "Хуаранг" и така си остана. Ще видиш, в един момент от "Секретарката Ким" има закачка с този му прякор Wink .

За последния сериал на Джи Чан Ук, копирам от другата тема:
Аз довърших снощи Welcome to Samdalri (2023) - 8.5*
Този сериал много ми напомни големите тенджери с яхния токбоки, които гледаме в някои сериали - слагаш оризовите пръстчета, добавяш кренвирши, после айде малко сирене да се разтопи добре, а накрая дай да сложим и малко нудъли, за всеки случай. Резултатът е една голяма мешавица, в която заравяш клечките, ядеш, ревеш (щото люто, да не си помислите нещо!) и викаш "массинъъъъъъън!" ("вкусноооооо!").
Та така и със сериала - има наджуркани всички "стандартни" елементи, докато се получи един весел миш-маш, подкрепян от децибелите на женските образи, та дори и на някои мъжки. Но някак си ти влиза под кожата, бавно и постепенно. След като бях на ръба да се откажа след втория епизод, накрая взе, та даже и ми хареса Grinning. Имаше си хубави главни, приятелство на петимата главни (б.авт. това е по частта на Рори - 4 момчета + 1 момиче Grinning), чудесен второстепепнен каст, при това с не съвсем досадни странични истории. И много гледки от Чеджу. Сюжетната линия с Третото Колело ми беше малко излишна, но пък си е елемент от задължителната програма, а и го третираха добре, затова не им се сърдя на сценаристите.

И, както си мислех, че съм неподвластна на чара на Уки, взе та почна да ми става симпатичен, дори много. Ще вземе и той да се нареди сред любимците ми с тези роли на преиграващ леко смотан добряк. Grinning
Както е тръгнало, направо ще ме е шубе да отворя сериал с Бини или Минчо, току-виж взема и тях да харесам Joy.

# 637
  • Варненска клюкарка
    Роци, разсмя ме с манджата на Джи, ама се радвам че ти е харесал сериала. Аз го видях с други очи в оная сцена с колежката Биби, която сложи 2в1 назад. Общо взето при актьорите положението е "Очаквай неочакваното" та никого не съм отписала аз  🤪

Начи който си харесва Вбокса, има още месец да гледа съдържание както до сега. За нататък не се знае...
    Обаче имам дежа-вю- миналата година бързахме, че имаше крайна дата за Супер-К, сега пак има дата, нещо приключва ли, не ли, ще се види...

Последна редакция: пн, 22 яну 2024, 22:03 от Беллора

# 638
  • Русе
Maрги, този пост на Вбокс направо ме втрещи!
Скрит текст:
В срок от 1 м им трябват още малко пари ли ( ако някой се реши да го ползва)? "Вижте ни, колко сме благородни, че даваме последен шанс" ли ( а  такъв ли е)? "Бъдещето е на смелите" - кои са те? И "най-доброто предстои" - какво е то, за кого е добро и кога?
Има още страни на монетата, аз отбелязах само някои.

# 639
Снощи премятах рейтингите на излъчваните в момента в ЮК сериали и Welcome to Samdalri беше с доста висок, над 10, за последната излъчена серия. Да не ровя, но се движеше в челната тройка или петица. На Минка сериалът също е там. Май Войната с китаните водеше класацията, а другият добре котиращ се беше Рицарско цвете.
Днес ми е изтощено и нямам желание да ровя в нета.

# 640
  • пак на Рив Гош
Профи, да, и аз видях, че "Самдалри" е завършил с двуцифрен рейтинг на последния епизод. А сериалът с Минка е сред най-гледаните сериали на Амазон в 111 страни.
"Рицарското цвете" ще го почвам днес, заедно с  още два "костюмирани" (исторически) текущи сериала. Поне китайските ми са съвременни.
Почивай си!

# 641
Граби народеееее! Клипът!
Малък филмов шедьовър е, а и песента е хубава. Heart Eyes
Припевът ми се наби в главата само от едно слушане.
Гледайте го и в Ютюб, включвайки си автоматичния превод на субтитрите през английски на български.

# 642
  • Русе
Профи, страхотно парче!!! Лично на мен много ми хареса. Не разбрах целия текст( то няма и да го запомня де), за мен музиката е от значение. Ако не ме грабне тя, няма да обърна внимание на текста. Очаквах Ви малко да приглася, не го чух, но с ролята си се справи. А АйЮ е перфектна!

Последна редакция: вт, 23 яну 2024, 20:41 от winona

# 643
И за отрицателно време навъртя към 3,3 млн. гледания. Вече са и повече. Харесаха ми и песента, и видеото😍

# 644
И на мен ми харесаха и песента и видеото звуково и визуално, но не разбрах каква история разказват. Този летящ куб много ме обърква. Явно символизира нещо, но не разбирам какво.

Общи условия

Активация на акаунт