АС и други романтични К-драми - тема 6

• 21 963
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Уинона, помислих си го и аз - защо така няколко епизода ти се отварят, а останалите не 🤔 При мен възникне ли проблем и рестартирам - телефон, компютър, без значение 😆 И това понякога помага.

А забелязвам в Плейтюб са се наели да прехвърлят съдържанието от Вбокс. Рори не успя да открие Пачинко, но сега там го има 🙃

# 616
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Natura abhorret (horret) vacuum - Природата не търпи празно пространство. Naughty 
Изчезна Суперкдрама, появи се Плейтюб. VBox7 направиха съдържанието на потребителите си недостъпно, поставяйки им на практика задължителното условие да им станат нещо като работници на %, иначе съдържане йок. Логично всички с по-дебело видео портфолио се втурнаха в Плейтюб. Ама и тези трябва да печелят от нещо и само се чудя това нещо, кога ще се пръкне, какво ще представлява и дали ще е преглъщаема хапка или пак ще си търсим нов сайт. Свободен! Като за обикновена баба(мама, леля, в краен случай може и кака Stuck Out Tongue Winking Eye), искаща да си гледа сериалчетата без да се моли на Свети Софтуер и Свети Хардуер, или на домашните Духове на мегабайтовете (най-често), да осъществят безпрепятствената спогодба на устройството ѝ със заветния свят. Пардон сайт. Mr. Green

Марги, всеки потребител сам качва съдържанието си, а не тези от сайта. Т.е. в момента Вещиците, Мечтателите и Източният дух си качват преводите в Плейтюб за да са достъпни за нас.

Изразходвах си 15-те минути почивка за този пост и сега отивам да си довърша  newsm79.

Последна редакция: нд, 21 яну 2024, 19:54 от profi_1

# 617
Е, да. Преводаческите екипи го правят, просто аз съм се изразила неправилно 😂

# 618
Марги, да разбирам ли, че преводачите допълват каталозите си в плейтуб и днес там има повече сериали отколкото вчера? Ако прехвърлят всичко в плейтуб може като теглим чертата а се окаже, че от вбокса са ни направили услуга.

# 619
Допълват ги, Рори. Например, от познатите ни сериали, в каталога на Вещиците качен с днешна дата виждам Потомци на слънцето.

# 620
Както се казва: Всяко зло за добро. Само дето в плейтуб заглавията са на български, а оригиналните заглавия в темите на сериалите на английски и за такива като мен ще е доста трудно да се ориентират в каталозите в плейтуб

# 621
без да се моли на Свети Софтуер и Свети Хардуер, или на домашните Духове на мегабайтовете (най-често), да осъществят безпрепятствената спогодба на устройството ѝ със заветния свят. Пардон сайт. Mr. GreenJoyJoyJoy
JoyJoyJoy
 Честит бабинден на всички баби, и на всички кандидат баби в това число и аз.
 Като гледам и в телеграм качват много и стари и нови, а абонатите на мечтателите преди няколко дни бяха 128 сега са над 900, вбокс ще си остане в бокса.
Успях и да си набележа два
 "Radiant оffice" https://mydramalist.com/22236-radiant-office с главният от 1% е мисля, и
"Extraordinary you" https://mydramalist.com/33768-july-found-by-chance  с едно симпатично Имоджи.

# 622
  • Варненска клюкарка
Грешна им е новата концепция на Бокса да искат от създаващите съдържанието  причина за трафика  да си плащат, при положение че самите преводачи редят субтитрите абсолютно безвъзмездно. Точно да ги третират като работници им се е дощяло, а печалбата от трафика ще си я прибират собствениците на бокса. Аз бях готова да плащам за хубавата подредба и възможността да си регулирам субтитрите в Супер-К, имаше и резюмета на сериалите и ревюта на някои от актьорите. Предвид че платформата на Бтв с отлично качество на картината е на цена за месец според промоция или без 4-8 лв на, бих ги давала на Супер -К, но за ужасното качество на ВБ, неприятните субтитри, липсващи и забиващи при опит за превъртане или на части серии, не бих. Нелегално съдържание, не са плащали за него. Направо се чудя какво си мислят че ще постигнат! Дано Плейтюб да има капацитета да поеме толкова съдържание
 И те миналото лято местиха нещо сървъри, нямаше ги към месец. Когато гледах там Империатрица Ки доста ми забиваше, а после след едномесечното прекъсване се върнаха с нова визия и нямаха грешка.

# 623
  • пак на Рив Гош
Криси, аз съм голям фен на Extraordinary You. Много симпатична ученическа история с фантастични елементи.
И целият каст е на ниво (особено момчетата) - събрали са страхотен букет младежи, които се изкачват по стълбицата на популярността. Кеф ти Роуон, кеф ти И Дже Ук, кеф ти Ким Йон Де, кеф ти И Те Ри, кеф ти Чонг Гън Джу или Бе Хьон Сонг.

# 624
11 години след участието си в Наследници Шинка и Пакито се събират в новия сериал на JTBC “Doctor Slump”. По този повод в ELLE Корея има кратко интервю и снимки с тях - https://www.elle.co.kr/article/83791
Ето ги. Преводът е на Чичко Гуги.

„Доктор Слъмп“ е романтична комедия за двама бивши съперници, които се събират отново и неочаквано се превръщат в светлина един за друг през най-мрачния период от живота си. Park Hyung Sik играе Yeo Jung Woo, звезден пластичен хирург, чиято процъфтяваща кариера внезапно изпада в опасност поради странен медицински инцидент, докато Park Shin Hye ще играе Nam Ha Neul, работохолик анестезиолог, страдащ от бърнаут синдром.
Трябва да се отбележи, че „Доктор Слъмп“ бележи първата актьорска роля на Парк Шин Хе от три години насам. На въпроса как се чувства от завръщането си на екрана, актрисата отговори: „Всеки път, когато започвам нов проект, винаги се чувствам малко нервна и мисля, че този път е почти същото.“
Що се отнася до това, което я привлече към „Доктор Слъмп“, Парк Шин Хе си спомня: „Тъй като това е история, която изглежда може да се случи в ежедневието, с удоволствие прочетох сценария и го намерих за много удобен от самото начало. Тъй като работата ми включва срещи и общуване с много хора, почувствах още повече привързаност към Ха Нойл, която се бори и се чувства несигурна в отношенията си с други хора.“
„Мисля, че синдромът на прегаряне може да се случи на всеки“, продължи тя. „Дори ако някой изглежда добре отвън, той може да не се чувства добре отвътре.“
Парк Хюнг Сик отбеляза по подобен начин: „Първо, аз се свързах силно с темата за преминаване през спад.“
„В нашето общество, където всеки работи усилено, за да оцелее ден за ден, си помислих, че историята може да има смисъл“, отбеляза той. „Надявам се, че като гледат нашата драма, хората ще се утешат от идеята, че „Не съм само аз; всички живеят така.“ Бях особено привлечен от „Доктор Слъмп“, защото ми се стори толкова човешки.“
Парк Шин Хе и Парк Хюнг Сик преди това са работили заедно преди 11 години, когато участваха в хитовата драма „Наследници“.
Когато я попитаха дали е забелязала някакви промени, след като се събра с Парк Хюнг Сик за „Doctor Slump“, Парк Шин Хе разкри, „Навремето [когато снимахме „Наследници“], Хюнг Сик беше наистина зает. Имаше моменти, в които той идваше направо на снимачната площадка от летището и бях наистина изумен как успя да запомни всичките си реплики сред натоварения си график и как нито веднъж не се намръщи [на снимачната площадка].“
Тя продължи: „Неговата личност все още е страхотна, както винаги. Той е добър в приемането на мненията на другите хора, така че се чувствах наистина комфортно да работя заедно с него.
Междувременно Парк Хюнг Сик сподели: „2013 беше най-натоварената година в живота ми, с „Истински мъже“, турне, участие в мюзикъл и др. Тогава бях толкова зает да се фокусирам върху собствената си актьорска игра, че мисля, че успях да гледам правилно актьорската игра на [Shin Hye] само този път и бях толкова впечатлен. Тя е в състояние внезапно да изстреля емоции, сякаш е натиснала бутон, но нищо не се чувства механично в това. Научих много, като я гледах.”
Премиерата на “Доктор Слъмп” е на 27 януари от 22:30 ч. KST.

# 625
# 626
  • Русе
Добро утро и от мен, Дами, и успешна ви нова седмица!
Минавам само набързо за да споделя последни впечатления. Плейтуб направо ще се взриви: има цялата гама от филми и сериали - световна. Мислех, че ще е само за Изтока, ама не би! Не знам колко ще издържи този сайт. Не ми хареса, че не е и подреден, поне по азбучен ред да е, или по категории: корейски, турски, индийски и т.н. Може би в бъдеще ще го направят, все пак само седмица е минала от "новия ред"
Ама много съм капризна, начи! Те, хората, за да ни угодят, събират всичко и ни ги предоставят, аз капризи проявявам...?! Simple Smile
Данифин, благодаря за поредната порция "Настроение"! Светът е оцелял, защото се е смял! Simple Smile

Последна редакция: пн, 22 яну 2024, 09:41 от winona

# 627
1. Ужас! Как се разбира и говори такова чудо!
4. Трудно се намира нещо по-добро от разбиращ и приемащ пристрастията на жена си съпруг. Joy
5. Мноооого красива гледка! Heart Eyes И е един такъв ... беличък Crazy ... на всичкото отгоре. Wink
6. У че хубав чадър! Heart Eyes Макар че аз бих си сложила някоя друга снимка.
Мерси за доброто начало на седмицата Дани. Hug

# 628
  • Варненска клюкарка
Всичките, ама  красивата гледка я повторих😂
Все се смея като видя дамите по К-сериалите  как се омазват с храна до ушите и нагоре Joy  Особено първата дама в Извънземното - с каква любов Звездювия герой вадеше трохите от косата и, а Сончето омиташе всичко от масите в ЛПВТ, не можеха да я нахранят, та и това в последното видео  какъв апетит има 😆

Уин така е, изобщо не става въпрос само за корейските сериали, а и за стотици други. Като се сетя колко безкрайни турски и индийски има, затова писах по горе за миналогодишната промяна в Плейтюб и дано издържи. Но по начина по който се трупа съдържание там и  в Телеграм, на второто място няма и ограничения, имам чувството че от ВБ ще поразмислят.

Проф, мерси за интервюто, едва я познах Шинка.

# 629
Шинка наистина изглежда доста различно.

Аз снощи реших, че ще запълвам отметнатата филмография.
И кое да гледам, кое да гледам ... ? Малко ми се видя и не ми стигна Пако с Хуаранг, та захванах Секретарката. Изгледала съм само първия епизод и още малко трудно превключвам към новия му герой. Все ми се ще да се пресегна през екрана и да видя къде е скрил дългата коса на Куче-Птица. Mr. Green Ама към трети-четвърти епизод мисля вече няма да бъркам щатовете. Joy

Общи условия

Активация на акаунт