🍒 Черешката на тортата 🍒

• 85 185
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 135
Този мъж е бил на възраст, кончината му не е ранна и неочаквана.

Каква възраст бе?! Бил е на 56 когато е починал.

# 136
  • София
Лъки, не беше толкова стар. Почина на 60 г.
Следвахме заедно, познавам го. Той и на 25 г. изглеждаше по-възрастен. Някак си кожа, бръчки, мимики - беше като на напр. 40 годишен. Беше като баща на другите колеги-студенти. И да, ожени се млад първия път.

# 137
На снимката изглежда дядо.

# 138
  • София
Аз като бях на 20, мислих, че 40 годишни са фосили 🤣

# 139
Имаше едно интервю с Диков, в който Шарлопов разказа как като видял Бояна на конкурса и си помислил “Ей, това ще го тупна, пък каквото ще да става”. После каза, че не е ангел и е ценител на красивите жени. На Диков чак му стана малко неудобно и отмести поглед настрани, а камерата показа, че Бояна стои в края на стаята, където го интервюираха.
Аз мисля, че цялото й роботизиране е било, за да държи ниво пред него.

# 140
Направи ми много неприятно впечатление, че показаха много снимки на семейството с Шарлопов и без него, но голямата му дъщеря я нямаше. В това отношение Ирина може да е всякаква, но дъщерята на Иван е почти винаги с тях.
Колкото до геройството да му роди трето и четвърто дете - вероятно той много е искал момче. Щом са разнояйчни и то момчета - близнаците може и инвитро да са с тази цел.

# 141
Тя каза, че е искала три деца. Просто близнаците са се родили, и така има 4. Не спомена, че всъщност децата са 5.

Този тип жени, т.нар.съпруга трофей, никога не са ми допадали.

# 142
  • ENGLAND
Този мъж е бил на възраст, кончината му не е ранна и неочаквана.
Е, каква възраст, на 55 години е починал.
А Бояна ми се струва. че се държи доста сдържано за да не влезе пак в клюкарските рубрики, че непрекъснато се опитват да я захапят.
А, разликата между двамата е 14 години, доста често се среща.

Последна редакция: пт, 22 дек 2023, 20:03 от Doret

# 143
Какво означава художник-моделиер? Rolling Eyes

'Начи кат' идеш в 5 държави си "обиколих света"... "на фин дел мундо"...

# 144
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Много ми харесва и тази вечер, Родопите са магично място, наистина витае нещо вълшебно там. Съседите на домакинята бяха страхотни възрастни хора.

# 145
Как е името на днешната участничка, освен великолепната Маги?

Преди две години в друга тема за Родопите, която следя тук, четох за арт център в Киселчово, изграден с доста доброволен труд от младежи.
Коментираха се лошите отзиви, тогава се включи момиче потребител и потвърди от първо лице, че е била доброволец с мъжа и, прекарали си хубаво, срещнали хора с разнородни интереси, но не би определила престоя с гостоприемство. Сподели, че храната била нищожна, колкото да се отбие номер и хората били принудени да ходят и пазарят  до Смолян.

Интересно мо стана тази госпожа същата ли е?!

# 146
  • софия
Да. Арт-центърът е "Хвърчило".
Странно е, че и аз помня поста.
Тази госпожа говори тооолкова спокойно, че ме приспа. Всичко ѝ беше приготвено. Тя само подреждаше.

Последна редакция: пт, 22 дек 2023, 20:58 от zvаnchе

# 147
Е. Не.
Как при Шарлопова плакета, беее.
Няма чувство, няма емоция, няма топлота.
Не!

# 148
Е. Не.
Как при Шарлопова плакета, беее.
Няма чувство, няма емоция, няма топлота.
Не!
Имаше, имаше. Манчев се разтапяше, тя докато готвеше. Вероятно иска да гастролира като гост готвач в хотелите или друг интерес някакъв.

# 149
ххх. Пропуснах днеска, ама явно не спечели тоя който исках. Бях за Мира.

Общи условия

Активация на акаунт