🍒 Черешката на тортата 🍒

• 85 191
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 150
Подмазвачески плакет беше този. 😁
Този господин - арабина или Мира заслужаваха повече. Дори и днешната домакиня, нищо че май не готви тя атмосферата беше много интересна. И как хубаво се смяха.
Шарлопова май не може да си разтегли физиономията от боткос, не толкова Маги.

# 151
Аз бих дала плакет на всички,  с изключение на последната. Наистина остави усещането за всичко предварително приготвено.. Но като цяло, повече от чудесна седмица. Удоволствие за гледане. Хора с отношение към храната, добри домакини, с чувство за хумор.

# 152
  • Варна
Бих добавила към поста ти, Сиросче, че не се коваха с точките.

# 153
Joker, ето тук ги гледам
Скрит текст:
https://www.vbox7.com/user:chereshkata_na_tortata?page=1 Всеки епизод е разделен на 4 части.

Всички се представиха много добре, но сготвиха и ядоха почти еднакви ястия всяка вечер. Никакво разнообразие и фантазия не проявиха.

# 154
Най малко заслужилия взе плакета.

Тази вечер много приятна вечеря.

# 155
Възмутена съм от избора на Мазниганчев.
За тази Мира ми се искаше да разбера малко повече, но не успях. Иначе беше хубаво.
Някак не ми стигаше времето за участниците тази седмица, исках да гледам още и още. С изключение на Шарлопова.

Последна редакция: сб, 23 дек 2023, 08:19 от Lemy

# 156
Може би съм предубедена към Мира, но в никакъв случай не бих сложила нейната вечер на първо място. Прекалено много говореше, прекалено много ястия. Готви прекалено много неща, но нямаше идея, която да обедини менюто.  С Едит Пиаф съвсем пък предОбри манджата.
Вечерята на Шарлопова ми хареса, изненадата с ансамбъла беше хубава, както и подаръците. Но наистина това е въпрос на възможности.
Вечерята на арабския господин беше хубава и интересна. Също ми идваше претрупана, но пък нещата не бяха обичайни можеш да научиш нещо за арабската кулинарна култура. В този аспект, може би, той заслужаваше плакета, въпреки, че в тази седмица всички бяха добри.

# 157
Пожелавам весело посрещане на Бъдни Вечер и Рождество Христово на всички Ви, бг мами. Дано следващата година ни чакат още много интересни предавания, които да коментираме.

Последна редакция: нд, 24 дек 2023, 14:04 от Анонимен

# 158
  • Варна
Както казва Фийби,честита вечер преди Бъдни вечер!
,))

# 159
Дните и часовете преди Коледа винаги са ми били любими...топлина, мир и спокойствие желая на всички в очакване на тайнството господне...

# 160
Бъдете здрави и благословени!
Светли празници, момичета и момчета.
Нека има топлина в душите и светлина в очите, да ви е уютно, спокойно и празнично! Heart

# 161
  • Варна
Да бъде 🙏

# 162
Аз още не съм изгледала последните две вечери, много натоварени дни с гости и всичко,което върви с тях.

🎄Весели празници, момичета и момчета!🎄

# 163
Аз забелязах това със сармите, че не ги зави правилно. Тряя сериозно някоя бг домакиня да поканят в това предаване да събере срама от толкова много гости, които не знаят елементарно нещо като завиване на сарми. Ама досега се въздържах да коментирам, просто защото ми писна да бъда критичен.

# 164
  • София
Как се завиват сарми правилно? Аз от 27 години готвя и си ги завивам някак. Не мисля, че е важен начина.

Общи условия

Активация на акаунт