🍒 Черешката на тортата 🍒

• 85 675
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 360
   Умишлено ги смесват, да става сеир.

# 361

Кадри от вчерашната вечеря на Мария

# 362
  • Mediterraneo
Това не са ли така наречените бланширани картофи … колко пък да са хубави Simple Smile

Баш. Голямо припадане по бланширани в домашни условия картофи.
Мария няма да я коментирам, отдалеч си личи, че яйце не може да изпържи. Избуха шафрана в тапиоката без да го разтвори, иначе голямата работа.

# 363
Никога не съм разбирала прословутостта на белгийските картофки. Не че са лоши, картофи като картофи. Нищо не може да се сравни с тези, които майка пържи понякога или домашните пържени в таверните в Гърция, където виждаш как бабата седи на дебела сянка до входа и бели картофите в легена.
Една възрастна роднина пържеше най-вкусните картофи на света. Режеше ги както й падне, пържеше ги в стара чугунена тенджера. Слагаше и мас, когато имаше налична. Избивахме за тези картофи.

# 364
  • Mediterraneo
Виж, ако ги беше пържил със свинска мас, щях да го призная! Баба ми ги пържеше в тенджера, със свинска мас към олиото, ами ужасно вкусни бяха. Сигурно защото бяха на баба...

# 365
  • София
Баба ми ми пържеше картофите с мас, нямаше по-вкусни от тях. Мятах се като дете на колелото, отивах при нея и унищожавах количества от тях.
Може да не са били най-полезната храна, но бяха уникални.

# 366
Тази вечер с нетърпение очаквам Мариана Хил, много интелигентен и интересен човек ми се струва, искам да видя какво ще сготви и как ще протече цялата вечер, стискам и палци тя да спечели.

# 367
Това с готовата майонеза и кетчупа изобщо не ми хареса.

# 368
Аз не съм впечатлена...

# 369
Имах големи очаквания от Мариана Хил. Спестила си е основното.

# 370
  • София
Лигави се повечко, Хил.. Хубавите скариди с майонеза и кетчуп ги омеша. Rolling Eyes
Готви върху 2 чина ..хаха

# 371
Хммм, поразочаровах се..... толкова очаквах нейната вечеря, а то коктейлни разядки.

# 372
Мариана говори все едно сме бавноразвиващи, много ме дразни

# 373
  • Бургас
И аз очаквах да видя нещо повече и нещо  хубаво от Марияна,но.....следващия път явно!🤔

# 374
Изобщо не ми хареса менюто. Даже не помня поне аз такова слабо участие. С кетчуп и майонеза от магазина и готово направено Rote Grütze.

Общи условия

Активация на акаунт