🍒 Черешката на тортата 🍒

• 84 561
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 660
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Удо и Ергена го закъсаха, направо ги съжалявам. Главата ме заболя от викове, Петя и Теодора в комбинация не се траят. Иначе менюто и не ми допада. Доста мазно и тежичко, мазна сьомга с мазно сирене, мне мерси. Коктейла от скариди щеше да е по-добре ако е с прясни скариди, за готвенето с тези ноктаци и развети коси дори не ми се коментира. Вярно са като на конкурс за мис еди коя си, само конферансието липсва.

# 661
И дома й не ми хареса изобщо. Цялостната атмосфера, която лъха от нея ми е кофти.

# 662
Единствено чийзкейк
ми хареса.
Масата - като на подписване
в турски сериал. Лоша подредба на гостите.
Много врякане, крякане, себеизтъкване .....
Виктор отново без подарък.

# 663
Леле майко! Стана ми лошо и тежко само да гледам как пляска майонези, горчици и кисело мляко, сьомги хвърчат задушени под сирене, лошо ми е!!!! Бръщолевенето и халосването е напрягащо, косата и ноктите -отврат. Пила ли е нещо или си е така, тя е нередовна. А това дуднене да си изядеш всичко е толкова селско, че мислех, че е умряло с естрадата и Златния Орфей! Уви, не!

# 664
За първи път виждам някой с телефон на масата - Удо.
И на Теда ѝ олющвн мааникюра.

# 665
  • Sofia
Какви огромни парчета 🍰 😅

“Тоооони!”
Помните ли шамарът,който отнесе Тони от любимата 😶 в едно тв музикално реалити ?

Нека вземе плакета,за да не ни я причинят  и за трети път 🥇

Последна редакция: чт, 25 яну 2024, 21:01 от Doli

# 666
  • София
Такава мания за величие не съм срещала у друга "звезда".. Самоизтъкване до откат. Няма да я изтърпя и 5мин. на живо..

# 667
Защо докато готви говори в първо лице множествено число? Нали сама прави всичко.Thinking

# 668
Защо докато готви говори в първо лице множествено число? Нали сама прави всичко.Thinking
Тя никога не е сама 😂

# 669
Ох, падам с тази жена. 😁 Бях сигурна, че ще има демонстрация на глас, логореята не стига.
Теодора на всяка нейна дума реагира с "уникално!", тези ще станат дружки до живот, казвам ви. 😆

# 670
Освен “Баба ми е фаталната жена”, има ли други хитове, албуми, не е Лили Иванова, а се държи като Филип Киркоров на стероиди!

# 671
Много натоварваща домакиня, задръстена атмосфера, тежки манджи..... = 40 т. Flushed

# 672
Петя Буюклиева е ужасна и за гледане и за слушане на тая вечеря. Менюто й от престараване и превземки беше манджа с грозде. Пренавита като пружина,  самоизтъкваща се  махленка - ''Знаете ли, че Тодор Живков ме е канИл на танц?!''

# 673
Не пееше, а грачеше. Горкият й съпруг.

# 674
Айде,честито и!

Общи условия

Активация на акаунт