🍒 Черешката на тортата 🍒

• 84 558
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
Тази вечер си я спестих!

# 676
Много грубо и кресливо изпя тази нежна песен (на мен иначе не ми е любима).
Като граблива птица изглеждаше, в пълна противоположност.
Реших, че Ергенът се присмива, а той преживявал песента. Flushed

# 677
  • Бургас
Росита 😂 точно в целта е последното ти изречение!😂

# 678
Добре че не гледам. Да, помня как Петя зашлеви съпруга си в Музикална Академия. А това риалити беше ужас та се не трае. Такова противопоставяне на Рут Колева срещу Кичка Бодурова не съм търпял никогиш.

# 679
Да, помня как Петя зашлеви съпруга си в Музикална Академия.
Anguished какво?!....
Много насериозно се е взело това плашило. Имам предвид характера.

# 680
  • софия
На какви парчаци режеше, майонеза, горчица, кетчуп, чесън на прах, грамадни порции... Проскубани розови пирги над храната, орлови нокти.
Нищо от бъркочите не бих яла.
Тортата само изглеждаше хубаво, но не я направи по телевизора и обосновано мога да предположа, че не я е направила тя. Коренно различна от забърканите тюрю гювечи от нея.

# 681
  • София
Е, явно доста народ сме "преживяли вечерта" (не песента; само) - съгласен с почти всички, преобладаващо.
Ако искаш да разбереш някой от жълтите страници какъв е - покани го в Черешката.
(Даже писах в темата на "отсрещното" предаване, че който се дразни на Милица - да беше гледал тая вечер тук.)

За певицата П.Б. В ония години БНР и БНТ не са "сивито" на изпълнителите ни. Пускаха каквото трябва, каквото едни хора (композитори, аранжори и поети - ама на длъжности, от които зависи да те излъчват - с техните песни) решаваха да се записва и излъчва. Той и един Емил Димитров не е по-малък от Лили - пък не е даван толкова, колкото нея. Че беше и спрян по едно време (заради тоалет и поведение).
Не съм се замислял какво ли има в Тубата (примерно) от вехтите години с П.Б. Но ще да е онова, което въобще е било снимано - за да го сложи някой и в нета. Тя си беше рокаджийка действително (повече от г-жа Големият кораб - нищо че мъжът й беше шеф на групата - наричани тогава "ВИС" и "ВИГ": вокално-инструментален състав/група), пееше и джаз.
И по концертите на "Концертна дирекция" и "Дирекция Естрада" към К-тета за култура по градове, села и ресторанти - кой какъв е и какво може се виждаше след "официалната програма".

# 682
Да, помня как Петя зашлеви съпруга си в Музикална Академия.
Anguished какво?!....
Много насериозно се е взело това плашило. Имам предвид характера.

Да, наистина го зашлеви горкия човек, аз не разбирам как я търпи.

# 683
Просто е чехльо горкият.

# 684
  • Бургас
Това не съм го гледала и по-добре!
Жалка е тази женица!

# 685
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ама за смешката или наистина го е шамаросала пред цяла България? Дайте линк.
Верно,че е тралала,но такова отношение към съпруга си на обществено място чак не ми се вярва.

Епизода ще го гледам по-късно,явно арабката все пак е дала 10т.

# 686
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Музикална академия ли беше с Петя, Данчето Христова и Маргарита Хранова дето си криеха сиренето, кафето и шоколадите от младите изпълнители да има за тях, Прея помня, че участва и не им се даваше. Шамара в това същото шоу ли да е бил или бъркам сезоните?

# 687
https://m.inews.bg/%D0%9F%D0%B5%D1%82%D1%8F-%D0%91%D1%83%D1%8E%D … l.a_i.330360.html

Търсачката,обаче даде и за други подобни случаи с тази жена.

# 688
# 689
Обаче "гадателката" се оказа неподготвена тази вечер. Физиономията й, когато Аз съм голямата работа запя, беше уникална. Не вярваше на ушите си. Звездите не я бяха предупредили за този ужас. Joy

Общи условия

Активация на акаунт