🍒 Черешката на тортата 🍒

• 84 546
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 690
  • софия
Не било било шамар.

# 691
абе, не ме интересува, за мене си беше шамар. Пък как го замаскирват не ме интересува.

# 692
Шампанско, бонбони, диск

# 693
  • България
Стана ми жал за наредените гости като на маса с Путин. Баба Петя е потресаваща, пожелавам си никога да не я зърна отново по телевизията. Тази седмица подборът на гости е крайно неприятен.

# 694
Стана ми жал за наредените гости като на маса с Путин. Баба Петя е потресаваща, пожелавам си никога да не я зърна отново по телевизията. Тази седмица подборът на гости е крайно неприятен.
🤣 Това беше добро.

# 695
  • София
Скрит текст:

Явно мъжът й е подложен на домашно насилие и страда от Стокхолмски синдром...оневинява я и отрича да има такова.

🤣 Това беше добро.
Хаха..точно! Манията й за величие и надменността й, прозират отвсякъде..

# 696
Всичко сте написали много изчерпателно.Потресаваща е домакинята с веещите се розови пирги над храната.😵Гледахме с детето точно момента на заровените и черни орлови нокти в синьото сирене, щеше да повърне горкото.🤢🤢🤢 Засега само Анжелика и Удо готвеха с ръкавици. Предната седмица, Мара обръщаше мидите, които се пържеха в тигана с голи ръце, които явно за нищо ги няма. Менюто на Петя било балансирано....??? Сигурно 70% бяха само мазнините. Цялата атмосфера беше пренатегната, пренавита от инфантилното поведение на розовата госпожа. А с каква гордост каза, че Тато я е канил на танц, пък нещо да искала......🤣🤣🤣🤣🤣

# 697
Тюх, изпуснах гвоздея на седмицата Simple Smile
Но, съдейки по думите ви, готвенето й същото като поведението й. Някой осмели ли се да й даде под 40 точки?

# 698
Голям смях с вашите коментари- много от вас имате дар слово, не се шегувам,  и нацелвате в десетката

И аз започвам да мисля, че Петя има някакво психично разстройство- не съм и обръщала внимание досега, след детските години,когато, ща не ща, я гледах по ТВ.
Защо го казвам- ами сменя настроенията- агресивна предните вечери в коментарите, тази вечер коренна противоположност- мила, добра към всички, с насълзени очи, пее от сърце...Dizzy Face
Иначе, че има дарба и то голяма спор няма- да не забравяме, че на живо вероятно изпълнението е било по-докосващо./вероятно са се повлияли и от песента, че е хубава сама по себе си/  Ако с този глас и възможности, не се беше пренавила да я изпее, че да ни срази НА ВСЯКА ЦЕНА, песента щеше да докосне и всички нас.
Цитат какво пише за нея и какво съм чувала и друг път "Надарена с глас от три октави и половина, за нея в музиката няма граници. С лекота се впуска в различни жанрове, сред които рок, джаз, фолклор и дори опера. "
Та преспокойно можеше да си я изпее, без да се напъва да блесне
Иначе се чудите защо канят такива хаховци- ами погледнете колко много изписахме за Теодора и за Петя- това е целта- сеир и гледаемост./Както учителите помнят най-вече имената на калпазаните и след 30 години/ От продукцията знаят характерчето на Петя и са я провокирали нарочно

Признавам, че въпреки че се натаворих с двенките, ми беше забавно и интересно. Малее, вероятно се опростачвам Rolling Eyes

Между другото Теодора е изглеждала като болна, вероятно защото е била без грим- снощи беше с грим и беше по-нормално лицето и.

Тюх, изпуснах гвоздея на седмицата Simple Smile
Но, съдейки по думите ви, готвенето й същото като поведението й. Някой осмели ли се да й даде под 40 точки?
Точно това си и мислех, че и Манчев няма да се осмели да НЕ и даде плакета

Последна редакция: пт, 26 яну 2024, 08:48 от Nil desperandum!

# 699
Днес е последния епизод за сезона. От понеделник започва повторение на "Ол инклузив". Жалко!

# 700
От любопитство погледнах профила и.Там само хвалби за участието,предполагам другото се трие.
Жената има мания за величие,а снощи просто се мазнеше с гостите.Търси си наградата и явно това за нея е проява на внимание към гостите и опит за предразполагането им

# 701
Четете тогава във фейсбук страницата на "Черешката на тортата". 90% са негативните коментари.

# 702
леле, че противна жена, отвратителна е! не мога да я изслушам и 1 минута. с такъв патос говори, че ще кажеш нещо кой знае какво се случва - нещо неповторимо, изключително. и с тези противни нокти и пирги, бляк!

# 703
  • София
Зле подбрани гости. По не повече от един откачен на седмица трябва да има, за да могат да се изявят и останалите. Удо ми се стори интересен човек и мисля че в друга комалнакя можеше да води интересни разговори. Исках да видя повече и от Виктор, той пусна 1-2 пъти хапливи подмятания, но цялостно се опитва да запази имиджа си и само яде и мълчи.

# 704
ами разбирам го виктор - и аз бих направила същото. с такива говеда и луди няма въобще смисъл да се говори.
много гнусни манджи натвори, егати бъркочите. салатата изглеждаше отвратително. и тотално небалансирано меню, представям си стомасите на горките хорица как са поели всичко това. реално нищо интересно или сложно не направи, само претенции, кълцане и неща от бурканчета. пълен въздух.
но тя наистина май си вярва, че кой знае какво е спретнала, хахаха. имам подобна колежка - тръпки ме побиват.

Общи условия

Активация на акаунт