🍒 Черешката на тортата 🍒

• 84 549
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
Днес е последния епизод за сезона. От понеделник започва повторение на "Ол инклузив". Жалко!
Снощи точно се чудех,дали е повторение или нов сезон!🤔

# 706
  • София
И аз щях да действам като Виктор, само не знам и дали бих яла от всичко. 😆

# 707
Комбинациите които предложи много напомнят за варииации на тема кулинарна екстравагантност, но нещо им куцаше.

# 708
Днес е последния епизод за сезона. От понеделник започва повторение на "Ол инклузив". Жалко!
Тъкмо да изгледам пропуснати стари епизоди. Някой ако се сеща някои интересни от по- старо време, може да даде линк...

# 709
  • Sofia
Сериалът ще е от 21ч.

# 710
  • София
Черешката на тортата е в програмата и за следващата седмица.

# 711
  • София
Има си "Черешката" в програмата за другата седмица. С надпис - Нов сезон.

# 712
Не е по темата, но последния сезон на "Ол инклузив" ли ще повтарят, че аз него не го гледах заради не помня кое предаване (вървяха по едно и също време)?

# 713
И аз не мога да се въздържа от коментар.
Започвам със замразените и непочистени скариди. Майонезата (както каза Манчев, щеше да е една идея по-приемлива ако беше домашна и не е сложна, отнема 2 минути да се направи), кетчуп...и това върху студени варени скариди - бляк! Само табаското ми допадна, защото го обожавам и мога да го ям и с десерт.Laughing
По едно кило синьо сирене върху рибата - пак бляк!
Пържолата в галета с майонеза и не знам си какво - трети бляк!
В салатата авокадото и сиренето бяха на огромни парчета, а самото кашкавалено сирене не е за такъв тип салата и за капак - по един черпак дресинг.
Уж се беше постарала за "приятелката си" Теодора, която не яде морска храна и хоп - вземи тоя коктейл със скариди.
Разядките не разбрах какви са и как ги е направила.
Какво беше презентираното второ основно - аз не видях да има такова?!
И вица на вечерта - "нямам корекции по лицето, както се вижда" - смях.
Не коментирам косището и ноктаците при готвенето.
Иначе на мен вечерта най-много ми хареса от всички досега, може би защото двете лели не седяха да каканижат една до друга, а Петя макар и превъзбудена, беше любезна, та чак досадна от любезност като домакин.

# 714
  • София
Аз не бих поднесла домашна майонеза по класическата рецепта на непознати хора, не всеки яде сурови яйца. Същото важи и за класическо тирамису. Вкъщи си ядем, но от домашните само.

# 715
Аз не бих поднесла домашна майонеза по класическата рецепта на непознати хора, не всеки яде сурови яйца. Същото важи и за класическо тирамису. Вкъщи си ядем, но от домашните само.
Съгласна съм, и аз по тази причина не ям такава майонеза, а си правя домашна без яйца, става много лека.

# 716
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Съгласна съм, и аз по тази причина не ям такава майонеза, а си правя домашна без яйца, става много лека.
Може ли да споделиш как я правиш без яйца?

# 717
Майонеза може да се направи и с мляко. Но аз лично добавям много лимонов сок, изтисквам 2 или даже 3 лимона и ги добавям в сместта.

# 718
Може ли да споделиш как я правиш без яйца?
Разбира се:

Скрит текст:
Майка ми беше научила за тази майонеза от една рускиня и си я правим, откакто бях дете. Ето в това видео е показано как като използвам същите мерки - 100 мл. прясно мляко (да е пълномаслено), 200 мл. олио, малко лимонов сок, сол и горчица. Аз лично не слагам чесън и черен пипер като във видеото:
https://www.youtube.com/watch?v=oyhsOT1ppIA
ПП: Става и със зехтин.

# 719
Интересно ми е Петя дали довечера ще отреже и Виктор поне с една точка? Със сигурност ще се хване за нещо и ще спечели, дори и Виктор да готви гол.🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт