🍒 Черешката на тортата 🍒

• 84 531
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 765
Аз с удоволствие пропуснах тазседмичната Черешка, но следващата ми се струва, че ще е интересна. Приятни хора виждам и сигурно ще ги гледам.
Освен Зомбори никиго друг не разпознах в промото. Кои са другите участници?

https://nova.bg/accents/view/2024/01/27/442511/%D0%BD%D0%BE%D0%B … 0%B0%D1%82%D0%B0/

Цитат
В кулинарната надпревара се впускат новият секссимвол на българското кино - Владимир Зомбори, актрисата, която не се плаши от провокации - Анелия Луцинова, носителката на титлата „Мисис България“ - Милена Шаркова, българският Елвис Пресли – Цецо Елвиса и телевизионната водещата, на която се доверяват дори в CNN - Диана Радева.

# 766
  • Бургас
Ооо,вярно,че Елвиса мярнах по диагонал на рекламата.
Другите нищо не ми говорят.

# 767
  • софия
Много приятно звучи следващата седмица.

# 768
  • Glasgow
Цецо Елвиса😏😏😏

# 769
Този нов "секс символ", нищо не ми говори. Бях убедена, че е Стефан Илчев, певеца. Цецо е стара муцуна. Милена съм я чувала покрай трагедията с мъжът и,  другите не ги знам.

# 770
  • София
Да, едната и на мен вчера ми се стори като актриса от Комиците..А.Луцинова и се оказа тя. Голямо прехвърляне на персонажи от Бтв в Черешката..то ергена, сега и тя.

# 771
Другата седмица се очертава малко по нормална. Да видим.

# 772
Най-после една приятна компания, дано всички дни да  са така

# 773
Вие вече сте подхванали новата седмица, но да се изкажа за финала на предишната - баба Петя Б. додрапа до плакета след цялото превъзнасяне по едни и хейт към други и порязване в оценките в собствена полза.
Виктор ми е безличен като образ и такова беше и менюто му за мен - отбий номер, ама пък сам си сготви.
Не съм виждала Манчев с такава досада и дори бих казала раздразнение да връчва плакета.

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 14:06 от FreakOnALeash

# 774
Аз си мисля, че Петя би се справила блестящо И  като актриса - в някой драматичен театър. Grin
Но пък евалла, че не и пукаше какво ще каже цяла България и си беше тя и си направи, каквото си науми- малко хора не се влияят от мнението на околните/ в случая почти цяла България я оплю и я коментира/ и като цяло в България, особено нейното поколение, ще умрат, ще се гърчат, но ще се представят добре за пред хората  (около това се въртят и всички турски филми, де- какво ще каже комшията.) Имам предвид нейното поколение са суетно поколение-- (спрямо образът им пред другите)- родителите на семеен приятел, вкъщи почти  се избиваха, а пред хората бяха образцово семейство , да цъкаш с език
Е, верно, че се изложи страшно много, но винаги съм гледала с малко завист на хората, на които не им пука ИЗОБЩО от мнението на другите.
Другото, което ме кефи е, че е щура и има живец/ вярно, че граничи с психичен проблем/- отново да кажа за нейните връстници, мнозина внимават какво ще облекат, да не е цветно, че са на възраст , а човек трябва да има хъс и на 80 години. Иначе и мен ме издразни с много неща.

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 14:32 от Nil desperandum!

# 775
  • софия
Мнението на цяла България беше изразено след заснемане на седмицата, така че дори и по някакъв начин някой да иска да го промени, реално няма как да стане.
За мен поведението на Петя Бу беше арогантно.

# 776
Аз си мисля, че Петя би се справила блестящо И  като актриса - в някой драматичен театър. Grin
Но пък евалла, че не и пукаше какво ще каже цяла България и си беше тя и си направи, каквото си науми- малко хора не се влияят от мнението на околните/ в случая почти цяла България я оплю и я коментира/ и като цяло в България, особено нейното поколение, ще умрат, ще се гърчат, но ще се представят добре за пред хората  (около това се въртят и всички турски филми, де- какво ще каже комшията.) Имам предвид нейното поколение са суетно поколение-- (спрямо образът им пред другите)- родителите на семеен приятел, вкъщи почти  се избиваха, а пред хората бяха образцово семейство , да цъкаш с език
Е, верно, че се изложи страшно много, но винаги съм гледала с малко завист на хората, на които не им пука ИЗОБЩО от мнението на другите.
Другото, което ме кефи е, че е щура и има живец/ вярно, че граничи с психичен проблем/- отново да кажа за нейните връстници, мнозина внимават какво ще облекат, да не е цветно, че са на възраст , а човек трябва да има хъс и на 80 години. Иначе и мен ме издразни с много неща.
Нейното не е живец, а патология. Нищо против нямам цветните и харизматични хора, но Петя Б. буквално е изплискала легена и то от доста години насам. Направи ми впечатление как и двете с госпожа Уилсън не пиели алкохол, ама пък как "насила" се съгласиха на по чаша вино с водичка.

# 777
  • Sofia
За тях виното не е алкохол,а плодова водица 🍇🍐🍒
И на мен ми се чу,че не употребявали,ама чашата все в ръцете им беше 🤔

# 778
о, на нея и пука и още как.
никакъв живец не е нейното, а кофти лудост. не завиждам на околните с това нещо.

# 779
  • София
Тази е ужасно натоварващо себично създание. Не е екстрнтична, а налудничава и досадна.

Общи условия

Активация на акаунт