Аз го харесвам Виктор. Малко е стерилен като външност, но иначе говори приятно, забавен ми е....Е, тези глупости не съм ги чула, наистина. Чак се изненадвам на себе си, защото много неща ме дразнят в мъжете, но е факт.🙂
. Тази Теодора - цялостно неприятно излъчване, не знам къде ще участва и какво се опитва да рекламира, но просто съм в потрес от нея. Не яде нищо водно /аз също/, но им сервира коктейл от скариди - аз лично не ям такива неща и не приготвям. В този ред на мисли няма как и да сервирам нещо такова. Както и да е. Тя нищо не сготви. Оценките като цяло бяха супер лицемерни цялата седмица. Бих дала книгата, аз защо не и плакета на треньора - единствен той се постара, всичко изглеждаше вкусно, само десерта не беше приготвил сам. Той ми беше най-приятен от всички. Другите не ми се коментират, освен Викторчо - много постен човек. Какво си е направил зъбите? Ужасно. Не разбирам какво му е желаното чак толкова. Петята - да е жива и здрава и да се радва на плакета. Дано другата седмица е по-нормална.