🍒 Черешката на тортата 🍒

• 84 535
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 750
Не беше най-приятната Черешка, ама каквато-такава....Имаше от всичко-приятни мъже, неприятни жени, развяваха се коси и вратовръзки.....😁
Аз го харесвам Виктор. Малко е стерилен като външност, но иначе говори приятно, забавен ми е....Е, тези глупости не съм ги чула, наистина. Чак се изненадвам на себе си, защото много неща ме дразнят в мъжете, но е факт.🙂

# 751
Виктор пъпото още в Ергена му излезе славата на тъп мъж. "Много мило". Но и тук не успя да си изчисти репутацията.
Точи тесто с бутилка вино.. бляк...

# 752
Надявам се да я е измил преди това.

# 753
  • Бургас
Ох,Виктор,Петя, цялата черешка тази седмица - голяма тотал щета!😡
Ужас!
Виктор-Зъбатия, е много по зле,от колкото предполагах!
Най-симоатичен ми беше баскетболиста.

# 754
  • софия
Удо и Анджелика ми бяха най-симпатични.
Петя Бу успя със селски номер да вземе плакета ("чуден", няма що!). Надявам се да миряса най-накрая, да си го сложи някъде около рояла и да не натрапва присъствие друг път.
Следващата седмица се очертава приятна. Зомбори вече веднъж е участвал. Приятен и забавен домакин беше.

# 755
Освен, че е подла, г-жа Златния орфей е и много комплексирана. В профила си е изтрила всички негативни коментари, а неудобните ги блокира. 🤣🤣🤣 За останалите коментари от рода на-браво, ти си най-добрата, заслужено...и т.н., раздава сърца на килограм. Реакциите обаче се виждат.

Последна редакция: сб, 27 яну 2024, 09:26 от #Frozen#

# 756
Кои ще са участниците в Черешката? След кошмарът от тази седмица се надявам на компенсации от Нова Laughing

# 757
Ох, имам чувството, че всички луди са извън лудницата. Всичко сте казали, то повече няма май накъде, ама и аз да се отчета Laughing. Тази Теодора - цялостно неприятно излъчване, не знам къде ще участва и какво се опитва да рекламира, но просто съм в потрес от нея. Не яде нищо водно /аз също/, но им сервира коктейл от скариди - аз лично не ям такива неща и не приготвям. В този ред на мисли няма как и да сервирам нещо такова. Както и да е. Тя нищо не сготви. Оценките като цяло бяха супер лицемерни цялата седмица. Бих дала книгата, аз защо не и плакета на треньора - единствен той се постара, всичко изглеждаше вкусно, само десерта не беше приготвил сам. Той ми беше най-приятен от всички. Другите не ми се коментират, освен Викторчо - много постен човек. Какво си е направил зъбите? Ужасно.  Не разбирам какво му е желаното чак толкова. Петята - да е жива и здрава и да се радва на плакета. Дано другата седмица е по-нормална.

# 758
Ергена ми прилича на стар ерген вече, напомня ми дядо Стефчо във визията(ако помните кой е).

# 759
Аз с удоволствие пропуснах тазседмичната Черешка, но следващата ми се струва, че ще е интересна. Приятни хора виждам и сигурно ще ги гледам.

# 760
Аз с удоволствие пропуснах тазседмичната Черешка, но следващата ми се струва, че ще е интересна. Приятни хора виждам и сигурно ще ги гледам.
Освен Зомбори никиго друг не разпознах в промото. Кои са другите участници?

# 761
  • Бургас
Аз абсолютно никой не разпознах 🤔☺️

# 762
Зомбори ли беше с дядо шоколатиер и се опита и той да направи шоколад в една форма, наследство от дядо му, но после много трудно беше изваждането и не му се получи. Дано покаже пак някой друг по- успешен десерт от рецепта на дядо му, ще ми бъде много интересно.

# 763
  • гр.София
И Цецо Елвиса разпознах за другата седмица.
Тази си ги спестих повечето. Много неприятна група.

# 764

Общи условия

Активация на акаунт