🍒 Черешката на тортата 🍒

• 84 537
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 735
Буюклиева наистина е нарцистичен и кофти човек. 9 точки за Виктор, за да спечели Тя!

# 736
Пена да взема плакета, да си командори хрисимия мъж, и да не се появата по телевизия ни-ко-га!!!

# 737
Приятелствата на Петя са свършили в момента,в който участниците са видели епизода.

# 738
  • Брюксел / София
Манчев е много раболепен! Може ли да награди това мрънкало Петя?! Не съм й гледала вечерта, както и цялата седмица - само откъси оттук - оттам, но съм сигурна, че тя на никой не е дала 10 точки, за да спечели тя! Толкова е прозрачно и нелепо поведението й, че няма накъде! Поне Манчев можеше да я пореже. Не е хубаво да се толерира такова поведение.

# 739
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Петя какво се прави на изненадана, тя с нейните  по-ниски точки реално си знаеше, че ще вземе тенекето. Дано вече миряса и милостиво на публиката да и бъде спестено появяването и отново на екран.

# 740
Тази с биполярно разстройство ли е? Боже, Боже, благодаря ви, толкова се развълнувах... И това преди да кажат точките на Виктор, нали си знае, че ги е цакала всички. На него му давала 9, за да продължи да се развива и бля бля тъпотии. Като че ли Оскар й връчват, егати простата жена.

# 741
Гледам с времезакъснение, но ме шашнА. С тази пица нахрани 5 човека. Аз правя на човек по 1 такава /24 см/, засрамих се. Blush
Иначе е симпатичен.

Всичките девятки Петя ли ги даде?
Голямо превъзнасяне, добре, че не беше Грами, щеше да получи инфаркт.

Последна редакция: пт, 26 яну 2024, 21:14 от Mama_Nana

# 742
Тестото му бе достатъчно за пиците за петимата. Даваха само едната как я прави и затова се създаде усещането, че тя е била за всички.
Важното е, че ПеБу е щастлива. Joy

# 743
Леля Петя спечели наградата за най-гнусно приготвената вечеря в "Черешката на тортата".

На мен Виктор ми прилича на човек със задръжки и не много естествено поведение.

# 744
  • София
Във фейса пише: Плакетът ще украси залата на славата на Петя... Grin Халал да й е тая "слава" .Долна,, неприятна, лицемерна и подла женица..

# 745
Виктор беше единствен,
който всичко направи сам и
само за това книгата трябваше
да бъде за него.
Показа офис готвене.
Поне не се изцапа.
,

# 746
Изгледах ги епизодите. Петя Бу е такова чучело и сготви доста нехигиенично. Не бих дала плакета на нея. Музикалният салон в дома й беше 5 пъти по-голям от кухнята. И шефа защо на нея не й прави забележки за косата да я връзва докато готви, а на ергена - веднага забележка за облеклото. Освен това, нямаше ли един период в който не се взимаха предвид оценките на участниците, а Манчев решаваше еднолично кой печели? Виктор ми хареса, много ненатрапчив и същевременно любезен. А тази с Уилсъна ми прилича на тризначките.

# 747
Кое всичко направи сам Виктор? Готово тесто, взето от пицария. Готов доматен сос за пицата. Намаза брускетите с готов продукт. Вярно, той сам сглоби всичко.

Петя я изпуснах снощи, не знам какво и как е готвила, но дори и наистина стратегията й да е била хитруване, нито Теодора, нито Ергена, нито момичето заслужаваха 40 точки. Лицемерно и скучно е това постоянно оценяване с максимални точки.

# 748
Виктор искал да е пример за добро възпитание. А в следващия момент говори "това е все едно сам да си оближа топките" и "за 3-4 месеца можех да се преквалифицирам в гинеколог, такива неща, които не бях виждал".
А като каза, че най-любимият му човек била майка му, рязко ме загуби. А преди го харесвах.

# 749
Написах и един вежлив коментар на Петя Буюклиева. Ххх. Дано се вразуми тази самозабравила се госпожа.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт