🍒 Черешката на тортата 🍒

• 85 111
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 90
  • Glasgow
Има ли някаква опция да се гледа от чужбина преден епизод, но не през Нова плей, защото Nova Play има ограничения заради авторски права. Дори и през vpn не става. За гледане в реално време имам платформа, но изпуснах Мира

# 91
  • София
Сега ... аз пък против общата еуфория не съм пък чак толкова във възторг от Мира. Да, не отричам сготви жената сама и се справи отлично, не само сега но и в предешните ѝ участия.

Не разбрах защо постоянно натъртваше на „жилаво тесто за баница“. Значи има си тесто за баница и толкова. Нейното си беше между другото класическото. Ако тестото за баница е жилаво си представям как после ще се разточва (разтегля). То постоянно ще се връща в изходно положение. Между другото в някои подбалкански села на баницата със зелении ѝ викат зеленик, а на баницата със кисело зеле (прави се през зимата) ѝ викат зелник. Според мен на Мира баницата не беше зелник (зеленик), а баница с бекон и праз.

Другото, което ми направи впечатление е, че предложи много тестени изделия. Погача и три изделия от кори за баница. Възможно е пък да са приемливи за менюто като цяло. Хайвера от тиквички явно изпуснах как го е приготвила и нямам идея как е на вкус.

Иначе Мира е започнала малко да кокетничи пред камерата.

# 92
Мира приготви това, което аз лично обичам да готвя за Рождество Христово. А понеже остават само няколко дни до празника аз съм напълно съгласен с тестеното и меню, защото принципно това са точно рецептите, които хората обичат да приготвят за празника. Тя направи разнообразие освен това, с рецептата за скаридите според мен. Аз принципно обичам да готвя баници на празнични поводи. Например и аз ще правя Зелник на Бъдни Вечер и смятам да прекарам Рождество Христово ядейки лучник с кайма, яйца и лук. Това си ми е най-любима рецепта за празника. Но няма да разточвам ръчно кори, просто защото нямам сили за толкова пипкава и същестевременно трудна работа. Купувам си готови одрински кори и ги мажа с яйце и олио за да не са сухи.
Мира ми напомня майка ми, между другото като глас и визия. Почувствах топлотата в нея, все едно ми е роднина. Наистина си заслужи точките.

# 93
Аз не разбрах с какво сега се занимава Мира, какво работи?

# 94
  • София
Преподава в Пловдивския университет. Доцент е.

# 95
Почувствах топлотата в нея, все едно ми е роднина.
Същото усетих и аз, и ми напомни майка ми.

# 96
Чакам с нетърпение да видя какво ще е днес.

Готвачи от класа тая седмица.

Последна редакция: чт, 21 дек 2023, 20:11 от Анонимен

# 97
  • София
Много фина и красива жена, но ми е прекалено обрана, внимава с всяка една дума и действие..няма емоция и импулсивност. Вчера Мира беше много по-естествена.
Манчо й се радва и се е размекнал, даже направо разтекъл...

# 98
Имам урок по емоционална интелигентност от тая жена. Аз самия едвам си сдържам нервите.

# 99
Манчев наистина се ......разтече Simple Smile)))) Доста студенина лъха от дамата.

# 100
Дъщерите приличат на баща си Simple Smile

# 101
Всичките му деца приличат на него. Как пък  едно не се метна на майка си.

# 102
Приятно ме изненада Шарлопова. Кухнята не й е непозната територия.

# 103
Всичките му деца приличат на него. Как пък  едно не се метна на майка си.
Силен ген, какво да правиш … ето едната си пожела успехи в бизнеса ?!

# 104
  • София
Аз очаквах по-луксозно меню, пък то поширано яйце и циганска баница..и салата от цвекло и моркови ..

Общи условия

Активация на акаунт