🍒 Черешката на тортата 🍒

• 84 572
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Има много известна хореографка от близкото минало със същото име. Това е майка му.
А онази, измислената писателка, просветителка, гадателка и пр. е явно някаква роднина. Ако изобщо това ѝ е истинското име, че ми е доста фейк женица.

# 571
И тази вечер ще е изпитание, като гледах рекламата. Петя врещеше на Теодора да млъкне, за да чуе какво ще каже най-харесвания мъж, в случая-Виктор. Не се траят двете квачки, меко казано.

# 572
  • Буркина Фасо
аххх... дано подаръка/изненада на червената към другите участници да бъде изпяна песен а капелло.
с чашка алкохол в ръка. Smiley

# 573
тЕ ѝ готвенето и посрещането на Петя.
Обърнала съм ги, гледайте първо второто Simple Smile

# 574
Скрит текст:
Розмари де Мео била майката на треньора...
Гадателката не млъква и само щуротии меля.. Само тя не му донесе подарък..
Ето и от къде му е високия праг на търпимост към откачалки.
Подаръкът за домакина е общ.

Не става дума за Де Мео писателката, та те са с 10 години разлика, съвпадение на имената.

Някакъв спомен имам, че Розмари Де Мео беше популярно име през 80те - дали не беше журнаслист или кореспондент в радиото... Удо каза, че е хореограф, модерен балет.
Хубаво мъжко представяне.
Майката на треньора е друга Розмари Де Мео?
Не авторката на Стопанката на Господ, а друга със същото име?

Точно така. Людмил е 80ти набор, а "новата" Де Мео е 69 или 70ти.
Странно, че няма новини или инфо при търсене. Излиза ми интервю на баща му за Блиц, където е добавена информация, че съпругата му е от канадски произход и живее в Торонто, работила за БНТ( аз имах спомен за радиото...). Новата Розмари е превзела нета.

# 575
Скрит текст:
Розмари де Мео била майката на треньора...
Гадателката не млъква и само щуротии меля.. Само тя не му донесе подарък..
Ето и от къде му е високия праг на търпимост към откачалки.

Не става дума за Де Мео писателката, та те са с 10 години разлика, съвпадение на имената.

Някакъв спомен имам, че Розмари Де Мео беше популярно име през 80те - дали не беше журнаслист или кореспондент в радиото... Удо каза, че е хореограф, модерен балет.
Хубаво мъжко представяне.
Майката на треньора е друга Розмари Де Мео?
Не авторката на Стопанката на Господ, а друга със същото име?
[/quote]
Би трябвало да е друга майката, писателката Розмари Йорданова Де Мео е набор 1970 г., а г-н  Хаджисотиров е роден през 1980 г. Брех, не знаех, че това име е било толкова популярно навремето, някой знае ли на какво се дължи, защото за писателката си е официално име, а не псевдоним.

# 576
Розмари си е популярно име в латинския. Това Де Мео е по скоро съвпадение.

# 577
  • София
Розмари си е популярно име в латинския. Това Де Мео е по скоро съвпадение.
Или откраднато, защото т.нар. авторка, писателка, няма латино произход.

# 578
Не беше общ, дизайнерката и Петя лично му подариха по нещичко..А дизайнерката каза:-..и аз имам подарък за теб.

Не знам каква реклама си прави гадателката, но дотук е само яка антиреклама..Защо дават поле за изява на такива хахави и с нужда от лечение хора. За да се гаврят и да събират подигравки ли..?

Баба Бу си беше права за забележката, може би не го каза много изискано, но се видя, че е яхнала метлата и го изстреля импулсивно.
Петя Бу беше горе на Черешката, хаха

Не показаха как Удо сложи тиквата в салатата и как приготви булгура, а ми беше любопитно дали тиквата няма да натежи и да си пусне сок някакъв...

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 18:22 от valya_bl

# 579
  • София
Имало русенска фамилия с италиански корени Де Мео, бащата е Йордан Де Мео. Подозирам, че нашумялата Розмари е някоя бивша Райна. Сестра ѝ е Мариана.

# 580
Много реклама и направихме на русенската италианка.Joy

# 581
Имало русенска фамилия с италиански корени Де Мео, бащата е Йордан Де Мео. Подозирам, че нашумялата Розмари е някоя бивша Райна. Сестра ѝ е Мариана.
Тя е родена 1970 (доста лъжи има по автобиографията и). Синът и е роден 1988, значи сега е на 36

# 582
Какво и защо да пишем повече за предаване, което отдавна не биваше да съществува. Манчев не му стигат парите ли та се превърна в клоун. Угодничи на някакви псевдо звезди, половината предаване е реклама и напомняне преди и след нея. Тази Теодора отавна е известно на мнозина, че не е на център но  и по наши тв я канят да си казва ..................виденията. Та тя не прилича на нищо, няма възпитание, няма интелект. Защо все повече ни занимават с такива хорица? А Петя тя от млади години не е на център, сега още повече. Употребявам думата център и за двете, защото, ако напиша друго като нищо ще ме изтрият или накажат от сайта.

# 583
Аз пък не разбирам хората, които вечно недоволстват по отношение на предаването, но продължават да го гледат...

# 584
Явно с надеждата да дадат нещо друго.
Аз не се ядосвам, а се забавлявам с това предаване и чат-пат някоя рецепта да ми направи впечатление. Черешката отдавна  си е един мини ББ.

Общи условия

Активация на акаунт