🍒 Черешката на тортата 🍒

• 84 565
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 585
Угодничи на някакви псевдо звезди, половината предаване е реклама
Нищо подобно, предаването е уникално като кулинарен формат. Другите тип казармени кухненски циркове с техните дежурни редници "Да, Шефе", които се изживяват като генерали вместо да те разядат, те отяждат.
Черешката е пълно забавление дори с подобните на тази седмичните карикатури Sweat Smile - без да ги видим на какво приличат и как звучат никога няма да знаем, че са толкова смехотворни...

# 586
  • Бургас
Петя,май не й трЕбва алк'х'л 😂
Кукумицин пълен!

Абе,тази ...Анджи,Танджи ли е,каква е.... Що е толкова несъразмеримо лицето й?😂 То вежди,очи,устни,скули......манджа с грозде!😡

# 587
Първата салата много ми хареса. А и обожавам дребно нарязани зеленчуци за салата, а не токмаци, или накъсани и хвърлени в купата.
Приятно е момичето. Менюто е хубаво, особено десерта.

# 588
  • Пловдив
Чудя се Петя не си ли е взела бележка от участия, в други предавания. Не се ли е преценила гледайки се отстрани. Толкова е злобна и лицемерна, че ми присяда.

# 589
Чудя се, коя е по - проста и невъзпитана? Фатал баба или Берлускони гърл. Като хванати са от гората.

Защо не канят готвещи хора, а тия недоразумения?

# 590
Устата на Анджи е потресаваща, заема 1/3 от лицето и. Петя е проста и злобна, с претенции. Ох, колко чудно-риба с кости! Третира хората като малоумни.

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 20:44 от #Frozen#

# 591
Какво отвратително същество е тази Петя Буюклиева !!!
Пази Боже някой да има подобни познати - двулични, егоцентрични,гадни

# 592
Петя Бу е надула самочувствието като че е аристократка, случайно попаднала в компанията на парцаливи селяндури. Някой да й подари едно огледало. И книга за възпитанието.

# 593
Петя според мен влиза в роля и действа по сценарий. Че си е такава, е ясно. Но доста хиперболизира образа си.
Тя ли беше с голямата фенска маса? 🤣

# 594
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Харесва ми менюто, домакинята е приятно момиче и се постара за вечерята.
Петя, Петя, язък ти за претенциите, двойна нула откъм поведение, уважение към домакиня и сътрапезници, за зрителите да не говорим. Много невъзпитано и неприятно поведение.

# 595
На Петя едната мигла не и ли е отлепена? Още по-нелепо изглежда. Мартина Вачкова ми беше същата лицемерка-мазнеше им се, а зад камерата ги плюеше.
Извънземното засега мълчи, ама съм на тръни да избухне всеки момент, както тя си знае.....😵😵😵

# 596
Петя Бу си е куку и не отсега, както и Тедито де. Съвсем очаквано поведение.
Този Удо много приятен, обран и прекрасен глас.
Витьо никога не ми е бил интересен.
Домакинята ми е съвсем непозната.

# 597
Тая женица има талант и глас По-добре само да пее.
Иначе е тотал щета!

# 598
Петя според мен влиза в роля и действа по сценарий. Че си е такава, е ясно. Но доста хиперболизира образа си.
Тя ли беше с голямата фенска маса? 🤣

Аааа,не е сценарий. Голямо зло си е това .Чисто натурално.

# 599
Петя не е в роля, винаги се е показвала като невъзпитан човек с неоправдани претенции и със синдром на "примадоната". Всички са й длъжни, защото е благоволила да им отдели от времето си, а за нея не важат никакви правила. Всъщност, мисля, че дори не е запозната с елементарните изисквания за добро възпитание.
Домакинята фино иронизира Петя, но тя не се усеща.

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 21:03 от Tsugumi_

Общи условия

Активация на акаунт