🍒 Черешката на тортата 🍒

• 84 567
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
А кой е вторият мъж на вечерята?

# 601
Удо - баскетболист.
Виктор - Ергенът 1.
Шеф Евгений - помага на домакинята.

# 602
  • Пловдив
За баскетболистът питах.
Мале, компанията е много, много зле.

# 603
Леле, тия момчета къде попаднаха! 😁
Махленки, крякат като кокошки. 😁

# 604
Петя според мен влиза в роля и действа по сценарий. Че си е такава, е ясно. Но доста хиперболизира образа си.
Тя ли беше с голямата фенска маса? 🤣
И аз си мисля, че има някакъв сценарий, особено за тези, които "аз не ям това", "аз не харесвам онова". Добре, не го яж, защо трябва да бъде съобщавано на всички!
Петя и Луна ще са супер тандем.Blush

Хареса ми представянето на момичето. Не е първата, на която помагат, поне беше открито, не зад кадър.

# 605
  • Брюксел / София
Гадателката нарежда като вещица, трудно се издържа. Петя не се трае, има една песен отпреди 100 години, а се държи като спечелила поне 15 грамита. Ужасни жени!

# 606
Петя Бу щяла да готви сама. Не вижда, че хич не е сама горката  Joy

# 607
И трите фльорци ако минат през банята преди да излязат пред камера не се знае какъв "натурел" ще излязат Joy

# 608
О, не като вещица, а като циганка, висяща на спирката, дай ма како, да ти гледам.

Мама Нана, да добавим към тандема Борис Петров. Кой още? 😂

# 609
Скрит текст:
О, не като вещица, а като циганка, висяща на спирката, дай ма како, да ти гледам.

Мама Нана, да добавим към тандема Борис Петров. Кой още? 😂
Да, идеално. Още двама и да напишем предложение към Манчев.
Ще има и готвене, и забавление  ......Grinning

# 610
Съжалявам домакинята - постара се, но компанията не става и вечерта не се получи. Лютеницата и туршията бяха излишни, нямаха място в менюто. Табулето е класика,  другата салата беше интересна, но някак не ми се връзват заедно. Лично аз бих избрала друго предястие, не рибно. Основното и десерта бяха точно в десятката, макар да се съмнявам тортата да е правена лично от нея. Готвенето на живо беше добра идея, но можеше да е истинска презентация за гостите, а не просто готвене в реално време.

Двете луди няма да коментирам, казали сте всичко.

# 611
На мен очите ми изтекоха по тази торта.
То е ясно ,че не е правена от дн.домакиня .
Някой да не би да знае как се прави или поне как се казва -за тортата питам ?

# 612
  • Варна
Е,тя нали каза,че я е правила сама?

# 613
Мое каже всичко. Не гледах, само чета. Са, ясно е, че двете бабишкери са като историята за Цар Салтан. Абе... Аз вече не гледам, то писва да гледаш карикатури, са, бива бива да канят разни самоповярвали си индивиди, ама това минава всякакви граници. Направо се чудя кога пак ще видя оня образ Кулагин и оная миска, с която все се карат. Хххх.

# 614
И Виктор тъпото, трета вечер не може да се включи в разговор. Май е дошъл да се наяде.

Общи условия

Активация на акаунт