🍒 Черешката на тортата 🍒

• 84 525
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 810
Преди години направиха една седмица или сезон с непознати, М.. не. Едни хора само крещяха и се караха. Не говоря за перфектната вечеря. Нея я харесвах.
Хареса ми В. Зомбори.

# 811
  • Бургас
Или да го направят с обикновени, непознати никому хора. Навремето май точно така започна.
,,Перфектната вечеря,, беше с обикновени хора. Много го харесвах! Имаше и сайт с форум доколкото си спомням

# 812
Имаше една тв, gtv, мисля, където даваха перфектната вечеря. И беше интресно. И показваха нестардтни рецепти и всеки канеше у дома си, без ресторантски изпълнения.

# 813
Да не би Анелия и Зомбори да участват в Капките? Няма да се учудя и за Мария има слухове, винаги участниците в предстоящите риалити първо през Черешката минават.Припомнете моля,дали Анелия не беше във връзка с Руслан Мъйнов?Последният също участва в Капките ми се струва.

# 814
Манчо що така е обърнал компа 😂

Напоследък "Шефът" изглежда отегчен и раздразнен. В тази тематика или става въпрос за пародийна демонстрация с лаптопа от негова страна, или ползва някоя рекламна "йога версия" на вече популярен бранд. Не гледах Зомбори вчера, ще се върна след лични впечатления от епизода.

# 815
Зомбори и предния път май готви в този апартамент, но защо си мисля, че тогава каза, че е на тъстовете му Thinking. Иначе беше приятен домакин. И Манчев - е, каква е тази салата, какво това, какво онова - ами така го обича човека, еееееее.

# 816
Дано не бъркам, но изобщо форматът е замислен за хора, които не се познават помежду си и са непознати на публиката. Гледала съм и испански вариант. Интересно е да гледаш как се запознават хората, как биха се вписали в компанията, как ще намерят или не общ език. Отделно си е готвенето, особено ако съберат хора от различни краища на страната по някакъв начин.
Аман от едни и същи муцуни, въртят ги от предаване на предаване, и те се изчерпаха, горките.
Точно така е. Преди много години съм го гледала в Гърция и Кипър с непознати и непознаващи се помежду си хора. Много по-хубаво е.

# 817
  • През девет планини в десета...
Много приятно ме изненада това момиче, интересно, вкусно и шарено.

# 818
  • София
Много приятна компания...разгеле..
Елвиса е приятен и майтапчия, а и доста точно каза, че менюто е пипнато..
Езерото за което говори домакинята не е в Перу, а в Боливия..Салар де Уюни.

# 819
Оф, тая пародия на Елвис не може ли повече да си мълчи?... "Мацо" Flushed

# 820
Хареса ми домакинята, много говори, но не е досадна и всичко и се разбира /чудо за български актьор/. Менюто също беше добро, посуда ...  Компанията е приятна /наистина, не е ефект от миналата седмица/.

# 821
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Харесва ми компанията, харесва ми какво поднасят на гостите. Приятни и непретенциозни домакини, положителни емоции, малко въздух да си вземем от кича, простотията и селящината  (като начин на поведение), никой не ме дразни, хубава седмица се очертава без евтини сеири.

# 822
Много приятни домакини вчера и днес. Хареса ми готвенето, атмосферата, домовете им - много арт и уютни жилища. Плюс от мен заради това, че посрещнаха гостите си у дома, а не в някой ресторант.
Компанията е много симпатична и ненатрапчива, никой не крещи, не говорят един през друг, не се надвикват, няма извънземни.

Единствено тази вечер не ми допадна рекламата на постановката. Знам, че обикновено са там именно с цел да рекламират себе си и свои проекти, но тези тениски лично за мен бяха малко прекалено.

# 823
  • софия
Много приятна компания, хубава атмосфера, разговорите се получават, непретенциозна, но домашно приготвена храна.
Ето я Анелия в роля 😂

По принцип Комиците беше страшна простотия, но тя беше номер едно.

Последна редакция: вт, 30 яну 2024, 22:03 от zvаnchе

# 824
След психодиспансера от миналата седмица, тази е като глътка свеж въздух. Всичко е естествено, без пренатягане, простотии и изкукали лели. Личи си, че на хората им е приятно един с друг. Харесват ми показаните менюта и обстановка до момента.

Общи условия

Активация на акаунт