🍒 Черешката на тортата 🍒

• 84 191
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 990
Виктория не спечели Хелс Китчън. Беше на финал, но победител стана Валентина.

https://dariknews.bg/novini/liubopitno/valentina-e-golemiiat-pob … bylgariia-2311108

да, така е, извинявам се. стана втора, което пак е фрапиращо.
Съгласна съм, че е фрапиращо. Споменавам само като точен факт.
Интересното е, че беше една от любимките на Ангелов, много я лансираха, което за мен беше необяснимо още тогава.

# 991
Виктория станала модел...
Мъжът й не бил съгласен, разделили се, детето останало при таткото.
Това чух аз за тази пишман-готвачка.
Наистина! Аз,верно не гледах сериозно,ама чух че била обичана.Значи и е достатъчно и дете не и
трябва.Реших,че е обичана от детето си.Това наслагва към мнението ми за нея.

# 992
  • Далечният изток
Каза, че най-важният мъж - синът ѝ, е до нея. Не съм чула да е казала, че детето е при баща си. Но то беше такава логорея, че нищо чудно нещо да съм пропуснала.

# 993
Божке, тоя мамин синковец Асенчо е толкоз жалък, чак ми стана неудобно да го гледам и слушам. Иска нещо, ма не му стиска, а междувременно му текат лигите по миските, обаче те са прекалено висока топка за него, милия, и е кофти, че го знае или поне се усеща и става още по жалък. Не хванах цялото предаване, но това, което хванах ми дойде в повече. Не искам да гледам разни нещастници на които през екрана ми идва да им подам салфетки да си обършат гадните течащи лиги и да извикам: Осъзнай се, бе, нещастник?! Грозна работа.
Пп Сигурна съм, че "дебелата" Виктория има по завиден сексуален живот от неговия. Нищо, че по всякакъв начин се опита хем да я унижи, хем да и се сложи. Пълен трап.

Както винаги Джасте, златна си. Толкова много хумор в твоя коментар и в същото време с класа го смачка на пихтия. Ама страхотна си, да му се не знае!

# 994
  • на село
Joy Тази госпожа с варненския диалект ме побърква,  шуши, не мога
 и аз съм от този регион, ама много мееко и визията- бюстие с анцунг и кубинки, трепач. Нахейтих  я Joy

# 995
Мариела май се тунинговала в лицето или така ми се струва?
Менюто й не е по мой вкус, но готви с много повече старание и внимание от дружката си.
Опитвам се да се абстрахирам от говора й, но ми е трудно Simple Smile

# 996
Асенчо ме сцепва тая седмица. Припомних се защо го харесвах толкова миналата година. Типичен народен шемет Smile

# 997
Каза, че най-важният мъж - синът ѝ, е до нея. Не съм чула да е казала, че детето е при баща си. Но то беше такава логорея, че нищо чудно нещо да съм пропуснала.
Сега гледам епизода от снощи, каза, че детето и е при него.
Гнусна работа как готви през цялото време с едни и същи ръкавици, по някое време скъсани , а накрая Емо и косъм намери.

# 998
  • Варна
Е, защо само два коментара за съгражданката ми, рожденичка ?
Мисля, добре се справи, само панирано суши, след него и панирано свинско  не ми допадна.

Последна редакция: чт, 08 фев 2024, 18:01 от Пеева

# 999
Панирано суши е много добро. Само дето рядко го правят.
Ето и тя сложи в десерта тиквички, а в мастър шеф темата бяха заклеймили последния победител за това.

# 1 000
десертите с тиквички бяха хит още преди доста години. та нито е нещо невиждано, нито ново. много е вкусен шоколадов сладкиш с тиквички, между другото. погледнах криво-ляво. от тортата очаквах много повече, но пък вероятно е била вкусна.

# 1 001
  • софия
"Победителят" в МФ не беше "заклеймен" заради тиквичката в десерта, ама нейсе.
Тиквичката да ѝ беше кусурът на МарианНа.

# 1 002
Да се върнем на Асен - колкото повече го наблюдавам ,толкова повече смятам, че има някакво психично заболяване- не може човек на 40 /вероятно/ години да се държи като в разгара на пубертета или като някой, който никога не е виждал жена Open Mouth Thinking

# 1 003
За мен,Асен няма психо заболяване в истинския смисъл на думата.Мисля,че е отгледан само от жени Увреден е от мама,която не иска да къса връзката с него и да го остави да стане мъж.Този и ще е много труден за връзка,дори и мама да не е наоколо А тя дори и това няма да остави да се случи😁

# 1 004
Никакво заболяване няма, нито е психически увреден.Просто си е откровен невъзпитан простак и чобанин.И като добавим и проблема с алкохола, който му помага да отприщи тая простотия....

Общи условия

Активация на акаунт