Разделно Хранене- част 5

• 40 994
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
Започвам деня си с настроение   Grinningкато гледам тези сладури Софи благодаря ти за линкчето   Hug,толкова са сладки всички бебчета ,направо ме обзе носталгия ...Калида ,прилошаването беше за малко, просто много ме заболя корема, а натоварването при тае бо не е малко, когато изпълняваш стриктно всичко/ пък аз нали съм си изпълнителна   Laughing/.А болката дойде от неправилно хранене   Mr. Green.Тези пусти стълби са ми като трън в очите, но моята половинка сега е обсебен от нещо друго и чакам да му дойде музата и най после да ги довършим .Мисля следващата седмица да го завлека по магазините и да си изберем пътеки . Калинка, и аз спрях кафето по време на двете бременности и кърменето, но после пак си станах върла кафеджийка не защото не мога да го откажа, а защото ми доставя удоволствие  Grinning.Палачинка ,много си ми симпатична с тези твои признания за прегрешения но щом приемаш нещата с хумор ,няма страшно, нали пак се връщаш в "правия път"...  Днес е месни заговезни, някой нави ли се да пости ?Желая на всички весела неделя !Целувки  Heart Eyes. Чао .

# 166
За съжаление и аз не можах да устоя на грипа.....пипнах го от снощи и съм изпаднала в паника, с какво изобщо мога да се лекувам след като кърмя...(освен от време на време Ефералган и чайове и разтривки), дано ми мине по скоро....Дано само бебчето не го прихване, въпреки че сам с марля когато я кърмя или взимам...а и кърмата предпазвала......Снощи пробвах да и дам от замръзената, но тя май не я харесва, иска си кърмене....

Алекса аз всяка година спазвам пълни пости и се чувствам фантастично, но тази ще прескоча заради кърменето....... а другата седмица са сирни заговезни и ходим да се проштаваме с кумувете и по старото поколение на фамилията...Знае ли някой нещо повече за този обичай? Какво се носи? Аз нося погача, бяла халва и варено яйце задължително..връзваме червен конец на високо и на него яйце или халва и се започва така нареченото "Ламкане" и после конецът се гори и се нарича за здраве на всеки член от семейството... 

Софи детенцето ти е сладурана голяма, а и щом си спинка...много добре за теб...и моята спи по цяла нощ и това е рай след двучасовото хранене от първия месец.....

# 167
Е ,Лили, какво да добавя -всичко, което си написала, важи за православните християни,завиждам ти благородно ,че има къде да отидете, моите кумове ,а и кумците ми са от много години в Испания ,и освен по телефона или в скайпа, няма как да си вземем прошка  Sad.

# 168
ЗДРАВЕИТЕ МОМИЧЕТА, Hug
КАЛИДА-с моита тинеиджърка за сега се разбираме много добре има някои "приятелки"които не одобрявам,но хубавото е,че и тя е на моито мнение.Пубертета се отрази добре на фигурата не,че беше пълна немога да кажа същото за лицето имаме пъпчици,които ни дразнят,но и това ще отмине. newsm10
ЛИЛИЕТ-мен грипа неможа да ме докопа разминах се с малко температура и 3 стресници мои познати обаче повали доста е коварен-пии повече течности и витамин с.Желая ти бързо оздравяване.
АЛЕКС-аз също мисля да постя правила съм го само-1.Довечера ще заговяваме както му е реда.Нямам проблем с месото,а с сиренето и кашкавала-немога без тях дълго време за това незная колко,но ще се постарая за поне 20 дни.Аз съм с теб. smile3501
ЖЕЛАЯ ВИ ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА cook
Момичета,забравих да ви питам-мусли с плодов-наторален сок може ли?
                                bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: нд, 11 фев 2007, 15:54 от ani33

# 169
За съжаление и аз не можах да устоя на грипа.....пипнах го от снощи и съм изпаднала в паника, с какво изобщо мога да се лекувам след като кърмя...

Може да се лекуваш с хомеопатия-тя е безвредна за всички. Купи си Осцилокцинум и го пий през 6 часа и бързо ще се оправиш, а и няма нищо да се отразява на детето и спокойно ще си го  кърмиш. Ако  не ти се вярва гледай в понеделник повторението на предаването Биберон по телевизия Скат, където една лекарка хомеопатка говори за  хомеопатичното лечение  при малки деца и въобще при децата.

# 170
Включвам се набързода ви кажа, че реших от днес да започна житото ,защото не се чувствам добре  Sad. Ани ,много се радвам, че си с мен, то не е казано че задължително трябва да изкараш 50 дена, колкото толкова   Hug.

# 171
Добро утро!
Алекс надявам се скоро да се оправиш.Успех на всички решили да започнат житния режим!Нели ВБ - аз лекувам дъщеря си от 1 год.и 2 месеца с хомеопатия и съм много доволна.Ще напишеш ли от колко часа е това предаване и повторението,а и ако знаеш някаква книга по темата ще съм ти много благодарна.
Този уикенд съм без прегрешения.Дано и в края на седмицата да съм така.
Лек ден! Hug

# 172

Мартеа,  като Теа се отби на какво мляко минахте, АМ ли даваш вече?

да, започна да харесва АМ, хапва също и кисело. От всичко, най-много се радвам за това, че отбиването стана изцяло по нейно желание. Е, кърменето ми липсва, разбира се.

Да се похваля - не с нещо друго, а с това, че се чувствам изключително леко. На кг май не съм мръднала, но се надявам и това да стане. На см обаче май да - дрехите не ми стягат както преди Grinning

Хубав ден и приятна седмица!

# 173
  • София
Ето ме и мен отново Mr. Green
Времето е направо ужасно-топло,а вали един дъжд.Цял ден ще сме затворени в къщи май Sick

Палачинка,браво на дъщеричката.На нея отвътре й идва разделното хранене Laughing
Я кажи за разделното меню-какво разделно спретна на гостите Wink

Дани,браво.2 кг.за 2 седмици си е направо постижение Grinning.

Софи,малката е голяма красавица Heart Eyes

Лили,бързо оздравяване и внимавай,че този грип е наистина доста коварен Praynig

Алекс,пожелавам ти успях с житното прочистване Laughing

Аз от вчера се чудя какво меню да измисля за милото за Свети Валентин.Давайте идеи newsm78

# 174
Ками,ние за целта по случай Свети Валентин си подарихме един спален комлект .Бяхму метнала око много отдавна.Зеброва шарка са калъфките и възглавниците ,а чаршафа е червен.
Относно идеите за подаръци и аз се затруднявам много ,тъй като с моя мъж сме зедно от 8-9 год и всичко сме си подарили вече.
Дано другите мами се включат и ти помогнат,ако се сетя за нещо ще ти пиша. newsm12

# 175
Добро утро!
Алекс надявам се скоро да се оправиш.Успех на всички решили да започнат житния режим!Нели ВБ - аз лекувам дъщеря си от 1 год.и 2 месеца с хомеопатия и съм много доволна.Ще напишеш ли от колко часа е това предаване и повторението,а и ако знаеш някаква книга по темата ще съм ти много благодарна.
Този уикенд съм без прегрешения.Дано и в края на седмицата да съм така.
Лек ден! Hug

Радвам се, че те интересува хомеопатичното лечение, но ще ти отговоря на лични за да не разводнявам темата, а ако някой също го интересува ще отговоря и тук.

# 176
  Здравейте,мили момичета HugБлагодаря на всички за милите думи относно дъщеря ми Flutter
  Аз започнах един разтоварващ режим-предимно на плодове и зеленчуци,та дано дам тласък на отслабването си Wink-зная,че може би още бушуват хормоните и този процес да се забави,но съм се заинатила,че трябва да си вляза в един костюм Grinning-в края на седмицата съм на рожден ден и трябва да го облека;а освен това,се надявам по този начин да пречистя организма си от последствията на всички упойки,обезболяващи и разните му там хапчета дето ги пих Confused
  А после.... newsm78-то се знае,преминавам на разделно хранене Peace WinkТук си имам една книжка с рецептите на Ками-удоволствие е да ги приготвям GrinningЩе направя и аз моето детенце "разделно" по-нататък Wink
   П.П.В момента слушам една страхотна песен на Marvin Gaye и бих искала да я споделя с вас-не зная дали го  харесвате,но аз много релаксирам с такава музика-поздрав за вас Hug

# 177
Здравейте милички Hug
Аз изкарах 1 седмица от диетата ми и реших да я приключа. Резултата е -1,5-2кг. Не е кой знае колко, но пак съм доволна. С РХ ще продължа да смъквам. Нещо, почна да ме подтиска мисълта, че съм на диета, а и резултатите не бяха каквито очаквах. Сега като знам, че съм пак на разнообразното разделно се чувствам по-добре. Сега ще надникна в готварската да си избера нещо за утре.
Алекс, надявам се от житния да се почувстваш по-добре.
Sophi, не се съмнявам, че ще ги смъкнеш кг. и ще си във страхотна форма много скоро. А малката принцеска наистина е много сладка  bouquet
Аз съм много щастлива, защото днес ходих на ортопед за коляното и се оказа, че  е разтегнати колянни връзки. Много се бях изпопритеснила, че е нещо сериозно, но слава богу не е . Каза, че ще мога пак да си ползвам степера като ми мине.
Ех, скоро ще съм и спортуваща, освен разделна мама  Grinning

# 178
Юзерче, Ками ,Диди ,благодаря   Hug, вече съм по добре ,след само един ден на жито болките в корема изчезнаха и дори си направих цялата тренировка , продължавам и ще се отчитам  Grinning. Ками ,ти дето си факир в кухнята питаш нас  Rolling Eyes, по- скоро ти дай предложения  Laughing. Аз със сигурност на Св Валентин ще си хапвам житце ,а любимият пости ,така че- това е положението, ще наблегнем на романтиката   Heart Eyes.Лека нощ на всички .Целувам ви   Heart Eyes.

# 179
 Mr. Green Прифет!
Ей ме на!

В събота и неделя сготвих на гостите най-прекрасни неща, разделни, обаче по чиниите разделни  Laughing, пък те си ги омешаха в крайна сметка - имаше изобилие - направих пържоли свински с гъби и лук и чушки в йенска тенджера - супер вкусно!

Отделно - настъргах цвекло с моркови - салата - със заливка млечно майонезен сос.

Така че що годе беше разделно, но те ядоха и разни филенца и суджучета и така посмесиха нещата.

На другия ден направих салата от китайско зеле, соеви кълнове, риба тон, лимон - мнооого вкусна и отделно млечно майноезен сос чеснов, за който иска да си сложи.

Абе вкуснотийки не липсваха.

Днес и вчера изкарвам на плодове и чай за разтоварване от прегрешенията миналата седмица.

Сега хапвам вкусен грейпфрут за обяд  Grinning

Утре пък си мисял да поръчаме с любимия нещо отнякъде за вечеря, че няма да ходим никъде по ресторанти на влюбения ден , а не ми се готви, та ще се наградим с нещо вкусничко отнякъде.

Щерката е Елена - слънчева засмяна  Grinning - /в превод от гръцки Хелиос  - слънчев лъч/.

Та тъй.
Айде чао от мен и до скоро! Продължаваме РХ-то Peace

Общи условия

Активация на акаунт