Разград-2, Среща на кафе и още нещо

• 7 332
  • 218
  •   1
Отговори
# 120
  • там нейде .............
Марги не се заричай (за пиенето де), че аз след всеки купон това повтарям Joy Joy Joy

# 121
  • Разград-София
Абе милички и аз да ви кажа честно го казвам това всеки път след като се опопим ,ама после пак  cheers Drunk beer Wine Glass    и пак сме осмъртени! Та..... как няма нищо ново ...?!?

еййй  ooooh! smile3538 doh   я аз да видя кой е сложил снимки и кой не!!! Hug  bouquet

между другото съм подготвила следващата тема .....ама няма да ви издам и трохичка докато не изпишете тази   smile3534 smile3534 smile3534

# 122
  • там нейде .............
Цитат
между другото съм подготвила следващата тема .....ама няма да ви издам и трохичка докато не изпишете тази     

ни тъй срам Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
ся няма да заспя дорде не изпиша още10 страници

# 123
  • Разград-София
Ами аз защо ви карам да се похвалите с по нещо за да можем да я изпишем  smile3534 smile3534 smile3508

# 124
Mameta, утре какво го дават времето, та да знам кога да излезем,д али ще се излиза и дали ще има срещички Mr. GreenАз съм свободна и много искам да се запозная с някоя от вас. За инфо- ставаме към 9 и до към 10 вече сме закусили, сменили сме си памперсите hahahaИ сме готови за разходка. Докато се натуткаме става към 10 и 30 или 11. И после направо пред новия театър Heart EyesТака, че да знаете къде да ни търсите Sunglasses

# 125
Mameta, утре какво го дават времето, та да знам кога да излезем,д али ще се излиза и дали ще има срещички Mr. GreenАз съм свободна и много искам да се запозная с някоя от вас. За инфо- ставаме към 9 и до към 10 вече сме закусили, сменили сме си памперсите hahahaИ сме готови за разходка. Докато се натуткаме става към 10 и 30 или 11. И после направо пред новия театър Heart EyesТака, че да знаете къде да ни търсите Sunglasses
   Praynig дано времето е хубаво и ние ще дойдем.

# 126
дават го 5 градуса и сняг,но за мен е по-важно да няма силен вятър

# 127
  • Разград-София
Еххххх! Тази вечер не ми харесвате! Много сте мълчеливи!!!Хъч ви няма! Сега остава да си приказвам сама ! tooth tooth  Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 02 фев 2007, 22:48 от Margaret

# 128
НАЙ-ПОСЛЕ И АЗ ДА СЕ ВКЛЮЧА!Естествено ще си говоря сама,ама то и без това аз вече така правя Simple SmileАми ние     днес излизахме.Даже два пъти-сутринта излиязохме,но то пък заваля и направихме кратка разходка до новия магазин,следобяд ходихме до полянката(така викам на градинката пред театъра),после на л'лките зад яслите.Утре ако времето е хубаво и ако нашия тати се съгласи ще излезем,но аз сама с двамата просто е невъзможно да изляза.Ако знаете как ми писна вече това положение.Искам да са минали поне 2 месеца от проклетата операция и да мога сама да си гледам децата.
Сега ще се пробвам да сложа снимки на мъжете в живота ми!

# 129
Margaret, ти за какво искаш да си говорим. Я да видим кой какво е пил по време на бременността си, аз само фолиева киселина, а вие?

# 130
Марги,какво ново при теб освен,че сте се натоварили  Simple Smile

# 131
ох,аз какво ли не пих през вторта бременност-фолиева киселина,магнерот,който после смених с магнерич.И инжекции ми биха в болницата.Абе кошмар.На никого не пожелавам такава бременност.

# 132
  • Разград-София
Nani 06 -ама натоварване да ти види окото ,сега чак се пооправих.Иначе нищо ново - в понеделник съм в разград за направление (тръгвам по мъките-изследвания,горене на ранички ,лечение на инфекции и така ... )
Stansi- ами за каквото ви е интересно!!Не ви карам насила!Аз казах че и сама мога да си говоря  hahaha hahaha hahaha !
Аз пиех фолиева и витамини Флавит!

# 133
na_stela къде си  newsm78?Хайде, включи се да видим как си се справила с линийките.

# 134
Марго, а ти какво работиш? И в Разград ли живееш? Аз съм минавала няколко пъти през Сеново, но главно заради скалите за катерене, близо до Сеново. Мъжът ми е алпинист,че затова Crazy

Общи условия

Активация на акаунт