Още съм влюбен в едно момиче

• 3 524
  • 47
  •   1
Отговори
# 30
Знаем, знаем. И знаем колко лесно се поставя мъж на мястото му, така че да не досажда повече.
Никой не го съветва да става психопат-преследвач, а просто да си пробва късмета. Ако го отрежат - край и толкова. Айде, чак такива трагедии да не измисляме.

# 31
Как така се влюбвате от една усмивка по коридора...
Ми той знаеш ли какъв е дълъг коридора.
Може да се ожениш и да се разведеш докато стигнеш от единия край до другия.
Ето, колегата още на втора страница развя белия байряк. А ние едно време за жени се биехме (и ни биеха), обаче какви жени имаше... никаква пласмаса. Чисто месце и малко сланинка само.

# 32
Как така се влюбвате от една усмивка по коридора...
обаче какви жени имаше... никаква пласмаса. Чисто месце и малко сланинка само.
Това звучи като кайма по стандарт стара планина Joy

# 33
Защо да се шегувам,  в наше време е доста трудно да се срещат хора (поне за мен като интроверт) и ако не търсиш целенасочено, може с години да седиш сам и да се влюбваш по коридора и да фантазираш.

# 34
Авторе, за тия 5-6 месеца ако тя е имала някакви сипматии към теб, досега сто пъти да си е намерила извинение да бъде около теб. Щом го няма тоя момент, забравяй я. Ако е над 20 години и още чака принцът да дойде с коня и да я заговори първи, да си го чака, ти такъв лукс нямаш и не трябва да имаш. Големи хора сте, не сте пубери.

Друго, 5-6 месеца да мислиш за някаква жена, с която едвам сте обелили 2 приказки и защото ти се усмихвала по коридорите не е сериозно. Не знам на колко си, но ако и ти си над 20 трябва малко да се стегнеш. Не станат ли нещата в кратък срок, не ги мъчи.

Трето, на работа не си търси нито приятели, нито жени, търси ги отвън. Който иска да си се оправя с шефа, секретарката, санитарката, операторката и прочие да си го прави. Ти си там за да работиш и да правиш кеш, не да си го слагаш на всичко женско.

# 35
Здравейте,
Искам да Ви питам как разбирате това нейното поведение. Вчера имаше рожден ден, честитих и рождения ден,и накрая се шегувам с нея че няма да я целувам да не ревнува гаджето. Тя не отговори нищо, бяхме само двамата нито каза  ще ревнува,Като ли че не съм казал нищо, и започнахме да говорим за други теми. Незнам как да го талкувам това?

# 36
Като тотална липса на интерес. Ти кво очакваш да ти каже - да, не, все би предизвикало разговор по темата и още неща казани от теб. Просто и е неприятно дори да си го представи, иначе поне щеше да се усмихне или засрами. Остави я, или ако не можеш казвай и директно, че си влюбен в нея, тя да те отреже и да се приключва. Само че можеш да станеш за резил, но пък понякога си струва предвид алтернативата да продължаваш да се надяваш още време с месеци или повече.

# 37
Да, звучи като да те е френдзоуннала и й неудобно да слуша намеци за повече, та се прави на ударена.

# 38
Да, на мен ми е ясно че работа е приключила, и няма шансове, но пак да попитам Вие как го виждате.

# 39
  • София
... Тя не отговори нищо, бяхме само двамата нито каза  ще ревнува,...

Първо, не се вълнува от подобни плоски разговори. Второ, не желае да коментира с теб личния си живот. Трето, майтапът е бил неуспешен, защото гаджето не е било наоколо и без това.

# 40
Ще се ожените и ще имате две деца. Момчета, голямото Стойчо, и малкото Петърчо. Но тъщата ще живее с вас и там ще береш ядове. Жена ти ще качи едни 30 кила след първата бременност, и още 10 след втората. Ти ще качиш 50 ама плавно.

# 41
По-ясно едва ли може да бъде - игнорира, прави се, че нищо не си казал, сменя темата. Липса на интерес.

# 42
Ще се ожените и ще имате две деца. Момчета, голямото Стойчо, и малкото Петърчо. Но тъщата ще живее с вас и там ще береш ядове. Жена ти ще качи едни 30 кила след първата бременност, и още 10 след втората. Ти ще качиш 50 ама плавно.

Аз виждам три, но едното може да не е от него.Joy

# 43
  • София
Смущаваш я и вероятно й е неприятно, защото вместо на работа да й е комфортно, трябва да търпи сексуални намеци.

# 44
Ох, ама на колко години сте? С тия леки детински намеци някъде около 15-годишни?

Общи условия

Активация на акаунт