Всички форумски плетачки тук поставят си задачки - 4

• 105 961
  • 306
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Pollia  , ще чакаме и ти да покажеш нещо .  Бавно ,но славно !

# 106
Добре дошла, Поля! Радвам се, че се престраши! Heart Eyes
Тити, да покажеш куката и мостричките! #Crazy

# 107
Летяща, много ти благодаря, аз май ще пробвам да съшивам, че ако сбъркам да разплитам по- малко, сега да намеря магазин с евтини прежди във Варна и почвам Blush

# 108
тити, и на мен ми стана интересно и чакам да видя мострите. Как като тъкано? Някаква специална плетка ли използваш?

# 109
http://images13.snimka.bg/002128407.jpg

това са три вида плетки на дълга кука. Най-горната мостра е обикновен нисък пълнеж на къса кука, за сравнение. Изглежда ми много недодялан в сравнение с долните, а и е най-твърд и сбит. За съжаление не мога да докарам по-добър образ. На мен лично най-много ми харесвва засега втората плетка отдолу нагоре.
Това е плетено с прежда Мимоза, средно дебела, акрилна. Първата мостра изплетох с много тънка прежда и става много фино.

Поля, привет Simple Smile надявам се да останеш при нас по-дълго, отколкото анелето, дето оплете едни терлици и се загуби Simple Smile
одеялото, което списанието ти предлага, е хубаво, но има да го плетеш две години, ако така ти отпускат по 100 грама прежда на месец Simple Smile

# 110
Кривондела, ако ще правиш курсове по румънска дантела да се намърдам и аз сред ученичките!  Praynig

Laughing
Мили девойки Wink
от мен даскалка не става Laughing, но добре, че тука всичките сте ми умнички и сръчни   bouquet

Курс няма да има -  дистанционно съм на разположение на всички Grinning

Момичета, зимата свършва - дайте нещо по лятно като моделчета.
Тези поанласи и одеала си ги гледаме само в къщи, а малко трябва и за пред хората да имаме вид. Wink
Някой знае ли това лято какви цветове ще са актуални?

# 111
Тити, а откъде купи иглата и колко струва?

# 112
2,50 от магазинчето за прежди в базара на Витошка и Алабин.

# 113
  • София
да се запиша и аз Embarassed
ама се сетих  Whistling

# 114
  • София
Записвам се и аз в интересната тема. Ето и първата ми жилетчица (не че е нещо особено) за ей тоз манекен:

# 115
Много е хубава, браво! А на този малък пухчо, стои стахотно! Голям сладурко, да ти е жив и здрав!

# 116
  • Бургас
И жилетката хубава и манекена също!

# 117
  • Анкх-Морпорк
Летяща, много благодаря, на тази снимка вече се вижда всичко!

Krivondela, голям си майстор, дантелите са прекрасни, баба ми някога се е учила да прави такива. Мисля, че мога да плета основния вид шнурче, но никога не съм се пробвала за цяло нещо. Струва ми се, че якичка би се получила много добре. Каренцата и покривчиците са много сладки, но у дома просто не ги виждам... затова и не съм си дала зор за плетене на такива. Някой ден, ако имам голямо просторно жилище... ех, мечти!

# 118
Ето и първата ми жилетчица
Чудесна е!  bouquet

# 119
Bubble, голям  сладурчо си имаш - да ти е жив и здрав, и много да те радва Grinning
Жилетчицата си я докарала, но скоро май ще има нужда от друга Mr. Green - започвай следващата Grinning
Галхен и аз разглеждах списанието. Препоръчвам на мамите с бебоците да се възползват от предложението ти - моделчетата не са сложни и са много сладки  Peace

firebird, за съжаление дантелите са плод на почти двугодшния ми престой по болниците с дъщеря ми (тя вече е здрава Heart Eyes) и то защото изпитвах ужас от мисълта, че може да заспя от умора. Това е резултата от безсънието Mr. Green

Галхен, от тази афганска кука има ли различни номерации. Смятам да я изпробвам и аз за една лятна плетена чанта newsm78
Тити Grinning, ти какво ще плетеш с тази кука, че аз пак не съм в час?

Общи условия

Активация на акаунт