За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 9

• 28 839
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Eye love you къде го има? В "моя" Нетфликс не излиза...

# 556
  • пак на Рив Гош
shark, в моя (френския) Нетфликс също го няма. Ще го пуснат на 15ти март (надявам се всички епизоди наведнъж). Та може и при теб да е така.

Tuon, този филм си го бях отбелязала за гледане, но твоето мнение е второто, което ме навежда на мисълта, че мога да го махна с чиста съвест от списъка Grinning

# 557
Всяка страна си има свой каталог на Нетфликс. В моя регион преведените епизоди са 5,а тази седмица излиза 7-ми.

Роца, ако си фен на Пепеляшка наистина си го спести.
За моменти е забавен, на моменти отегчителен, но края е просто ужасен и убива всичко детско в мен. Аз не обичам така.

# 558
  • пак на Рив Гош
Tuon, харесвам и Пепеляшка, и Снежанка и всички приказки (изгледах с кеф сезоните на Once Upon a Time навремето, най-вече заради Робърт Карлайл). Щом убиват всичко детско, ще го пропусна. Не искам да си причинявам това.

# 559
Великата китайска стена

# 560
  • София
А, и да ви покажа тазсутрешната ми организация, по Danifin Grinning
Скрит текст:
Еха Роце  значи ще  го  взема за иновация от моя страна. Не трябва да  се изпуска нищо , дори докато се готви. И изглежда мислим еднакво и аз за закуска правих същото
Аз се загледах в едно леко китайско сериалче по аниме.  Весело, ненатоварващо с крими елементи. Много ми харесва ГГ как играе ролята на котката-човек. А има и един интересен персонаж - Али Баба Smile
 White Cat Legend  

Ееееййй, точно онзи ден видях билборд на сериал и мислех да питам тук в темата дали знаете кой е, пък то май е този. Спести ми търсенето. Simple Smile

Скрит текст:

# 561
Започнах да гледам Korea-Khitan War (2024). Рекох си "да изляза малко от леките сериали; този е военен -> супер, тотално ще сменя темата".
  Гледаха ми се военни битки и стратегии, обаче вече съм на 5ти епизод и никакви битки, само за свалянето единия крал и идването на новия ми разказват... та малко съм разочорована
  Поне подходът е малко по-различен: политическите "работи" до тук ми приличат на документален филм в цветни краски (нали не е чернобял все пак) ... много особен начин са избрали там режисьор и т.н...
  А някои актьори така са "издокарани" (грим, и т.н.), че не можах да ги позная, напр. Ji Seung Hyun.
  Надявам се скоро да започнат битките Purple Heart

# 562
Започнах да гледам Korea-Khitan War (2024). Рекох си "да изляза малко от леките сериали; този е военен -> супер, тотално ще сменя темата".
  Надявам се скоро да започнат битките Purple Heart
Те са по-нататък.

Последна редакция: вт, 05 мар 2024, 19:30 от Danifin1

# 563
  • България
Все ме чопли фактът, че не можах да изгледам първи сезон на китайския "Алено сърце"
С тия голи глави, хич не са ми красиви, а и актьорите не са подбрани като корейските.
Реших да изгледам филмовата версия Time to Love (2015).
9 от 10.
Не е добре направен филм, но ми хареса идеята.
Актрисата е твърде ококорена и не ми допадна, но мъжете са добре подбрани, личи даже и с голите глави.
Един от главните е и Shawn Dou, има страхотна усмивка.
Има си финал, но е за почитателите на принц №14.
След първоначалното увлечение по четвъртия, аз съм от феновете на 14ия.

Какво ли става с корейски 14ти Kim Ji Soo?
Дали ще му се размине скандалът?

# 564

Какво ли става с корейски 14ти Kim Ji Soo?
Дали ще му се размине скандалът?

Според  мен вече е :"Тури му пепел, сипи му вода..." При толкова нови звезди никой няма да рискува с него.
https://www.youtube.com/watch?v=U6eNlggMgTk

# 565
В момента гледам Legend of Fuyao. На 20 епизод съм, харесва ми за сега доста. ГГ има невероятен гръб Sweat Smile

# 566
  • България
Legend of Fu Yao (2018) има 10 от 10 от мен и е в списъка ми с любими.
Това няма да се случи с Princess Agents (2017), въпреки страхотните актьори.
14 епизода обучават главната, омръзна ми, нямам идея как ще го добутам до финал.
Не разбирам какво толкова му харесват.
Започвам един съвременен китайски Intense Love (2020), мисля че беше обсъждан в темата.
Не изглежда да е от моите, но съм го изтеглила и го започвам.

# 567
Попаднах на една интересна ФБ група с красиви снимки.
https://www.facebook.com/kjs2596

# 568
My Journey to You
Ако някой реши да го гледа е най-добре да спре когато стигнете този кадър в последния епизод.
Скрит текст:
Няма никакъв смисъл да си причинявате последните 5 минути.
Имам нужда от прегръдка, бисквитка и за всеки случай от парче пица.
Скрит текст:
Как им даде сърце да направят това? 😭😭😭
Не стига, че си изплаках очите в предпоследния епизод, защото си мислех, че половината герои са мъртви, а на финала той стои на стълбите и плаче, защото си мисли, че тя го е напусналата. Истината е, че тя всъщност е в капан. И има истинска сестра близначка в същия този капан.
Имам нужда от сезон 2
Сюжетът е интригуващ, вълнуващ и държи в напрежение. Най-много всъщност ми хареса, че романтиката не беше водеща. И въпреки, че краят не ми хареса, а по-скоро ме разочарова 😭 не мога да не кажа, че всъщност се забавлявах много с този сериал.
И аз наистина, наистина харесах Ryan Cheng

# 569
  • вятърничава
Прегръдката веднага Hug Отивам да меся Pizza и Cookie и пращам по щъркели или фламинго Wink
Скрит текст:
Кафенце с Те О

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 16:43 от bb6

Общи условия

Активация на акаунт