Отговори
# 1 635
Мими, хем си приличаш, хем бих казала, че може и да са две различни жени. Simple Smile  Преди колко години е първата снимка?
Ами преди 100, дебелите бузи в настоящето променят лицето! Joy
На снимката съм 47 кг.
На първата съм около 27-30 г, втората към 40 г.! Wink

Последна редакция: нд, 28 яну 2024, 22:07 от mimi.7299

# 1 636
Мими- дълга!

# 1 637
Да, ама ти ще идваш да ме рещиш. Косата ми е гъста, но тънка като коприна, всичко се зплита и сресване няма! Sad

# 1 638
Решиш
под душа и до другото миене.На тази хубава коса няма да
личи, че си
прекарала
пръсти през нея само.

# 1 639
Решиш
под душа и до другото миене.На тази хубава коса няма да
личи, че си
прекарала
пръсти през нея само.
Да, сега защото не искаш да идваш да ме решиш, нали? 🤣
Момичета лягам, много ми се спи!

# 1 640
Напротив, ще ми е мноого приятно, тъкмо ще дойда да живея до плажа, което ми е мечта.❤

# 1 641
Напротив, ще ми е мноого приятно, тъкмо ще дойда да живея до плажа, което ми е мечта.❤
Готово! Детската е празна, има и тоалетка! Wink

# 1 642
  • Бургас/Пз
Мими, аз ще идвам да те реша. Много ми харесваш и с дълга коса. Ще ти кажа един страхотен продукт за разресване след баня, пръскаш го без да измиваш, решиш и сушиш. Пробвай го. На който съм го казала с къдрава коса , всеки е бил доволен.
Има го в мъничка опаковка и спокойно можеш да го пробваш https://www.zlatnaribka.com/dvufazen-balsam-bez-izplakvane-lakme-l2-100-ml Ако не си доволна ще ти го платя и ще го взема 😂😂

# 1 643
  • Варна / UK
Ани, точно огледалото - Amazon's choice от преложените от G&B, взех за РД на дъщеря ми, АмазонЯ, даже услужливо ми напомни, щот даже и той разбра, че много забравям Joy
Скрит текст:

Като се гримирам, си го пренасям в спалнята, където зад стъклена витрина са ми всичките козметики - бели, цветни... Огледалцето 10х наистина увеличава доста и мога много прецизно да си почистя веждите примерно... досега не знам как съм се оправяла без такова чудо Grinning
Ani, първите няколко са с добри ревюта и съвсем поносима цена.
https://www.amazon.co.uk/s?k=led+makeup+mirror&crid=3W3FKCPNGPPE … _ss_ts-doa-p_1_11
Макадамия, гуш Hug
За якето - ако те притеснява надписа отзад - ми той няма да се вижда - пусни си дългата хубава коса назад, а не като моделката.

Мен за фитнес, ядене и спане никога не ме мързи Joy, обаче как ми е кът времето - не е истина.

Al, добре завърнала се, липсваше Heart

# 1 644
  • София
Мими, дълга коса.

Ани, в Емаг го видях.
https://www.emag.bg/kozmetichno-led-ogledalo-my-mirror-organajze … n=share%20product

# 1 645
Ееех Ани, много ми е слаб ангела. Поръчах го вече...! Мерси! Hug Но ресането не отпада, поне си ми близо! Wink

# 1 646
Наде, това все едно аз го написах

Мен за фитнес, ядене и спане никога не ме мързи Joy, обаче как ми е кът времето - не е истина.

Скрит текст:

# 1 647
  • Бургас/Пз
Много благодаря на всички за предложенията за огледалата . Като избера ще се похваля Simple Smile

# 1 648
  • Бургас
От Temu поръчахме някакви неща, сушилник за чинии/чаши - ок е според описанието и цената. Другите дреболии ми се стуват по-некачествени.
Огледало не съм си си нямерила такова, което да ми пасва на 💯
По отношение на коженото яке на Макадамия - всяка дреха е добре да се пробва, едно изглежда на снимка, друго облякана.
И още две витрини от мен
Първата е на Max Mara, не знам дали се вижда някъде на снимката, а втората... страшно елегантно стояха всички тези вталени модели на манекените. А цените повече от добри, по памет нещо от типа на 115е за палто, намалени ат 230-250

И това за мен - нищо особено, но удобно и практично, също на половин цена Simple Smile

# 1 649
Ето такова огледало си поръчах о дойде. Днес взех батерии. Но не съм го сложила още.  За една тъмна баня.
https://allegro.cz/nabidka/koupelnove-led-zrcatko-11386739702
Има и подобни на висока стойка, пак с вакуум и ЛеД
Иначе всичко гледам да е в шкафове, чекмеджета  Много мразя натурийки отгоре.
.
Мими и аз има такъв телескопичен стелаж в банята Simplehuman . Родих се с него - алуминий и истинска неръждавейка.

За Тему - 2 пъти вече чувам, че крадат данни и се въздържам.

Общи условия

Активация на акаунт