Отговори
# 1 845
  • София
Копче, много си красива! Но не си ни най-малко стил Гетсби. Аз бях на такова парти за посрещане на 2020 и доста сериозно приготовление направихме семейно, за да се впишем в това време.
Изобщо не съм, даже! Облякох, каквото имах. Научих за партито им във вторник и до вчера не бях сигурна, дали ми е мястото там, изобщо... За приготовления и дума не можеше да става. Реших, да ги уважа с присъствието си, а и че - също така, че е по добре да съм там - с каквото имам, отколкото да пропусна и да не се впиша в екипа, защото съм нямала какво да облека... Нося си старите рокли и се забавлявам! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 846
Копче,
няма понятие стара рокля 🙂

Мими, качих костюма в предното си мнение
Много си хубава с тази риза

# 1 847
mimi.7299, бялата риза с харбалите много добре ти стои, но материята няма нищо общо с тази от Етере, пада тежко и не стърчи настрани. Тази от Етере изглежда от по-твърда материя, но така и така си я поръчала, като дойде ще стане ясно. Дано е ОК. Simple Smile

# 1 848
Мими, много харесвам ризи като тази, с която си се снимала и много ти отива.
Ал, костюмът все едно за теб и шит
Копче, няма лошо парти, има само пропуснато парти .... и с роклята много добре ти се е получило
Ryna, определено си създаваш настроение с аутфита в мрачното време - браво, много смело
Чантата MK още не съм я поръчала, чакам малко да падне или кодче нещо да спуснат- те днес й вдигнали цената на 508 и код не я лови ....

# 1 849
Macadamia,
виж с този код, само днес
Скрит текст:

или
Това за партито много добре казано 🙂

# 1 850
не хваща Ал - сутринта първо с него пробвах
Поръчах от новият колаген с ретинол-от 14 ще доставят

https://www.swedishcollagen.bg/riben-kolagen-retinol-12-500-mg-s … 5-ml-flakoni.html

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 13:30 от macadamia

# 1 851
Копче,
няма понятие стара рокля 🙂

Мими, качих костюма в предното си мнение
Много си хубава с тази риза
Видях костюма, ясно ми е че е различно от реалносттта, знам им материите. Много е хубав, такъв тип костюм също обичам да нося точно с панталон с ръб. Защо не пробваш с нещо по свежо отдолу, много мрачно ми става цялата в черно!
Еланор, едната риза е някаква лигава материя и харбалите висят надолу, другата е памук ясно е че ще стърчат. Това не ме притеснява, нагоре съм слаба ...но все пак има вероятност и да не стои добре, не отричам, тогава ще я върна! Wink Лятото шарената рокля за 40 лв обра точките със същите харбали, да не говорим, че беше и наелонова! Joy

# 1 852
Да, малко мрачна се докарах.
Не се харесвам днес

# 1 853
Мими, ще ми е любопитно как стои наистина, да споделиш като дойде, моля. Етере шият много качествени неща.
Както и много други български марки, но сайтовете им са под всякаква критика, това Дика, Кенсол, Стилна жена, Елизабет (тези даже читав сайт нямат като хората), Арета Паризи (бившите андрюс лейдис) при всички наживо дрехите изглеждат в пъти по-добре, отколкото в сайтовете им. Недоумявам как е възможно такива кофти снимки да правят. В Стилна жена освен смотаните снимки са си харесали и една моделка, която е като веяна скумрия и гледа лошо, ужас някакъв са.
В чуждестранните сайтове обикновено е обратното Grinning

# 1 854
Скрит текст:
Мими, ще ми е любопитно как стои наистина, да споделиш като дойде, моля. Етере шият много качествени неща.
Както и много други български марки, но сайтовете им са под всякаква критика, това Дика, Кенсол, Стилна жена, Елизабет (тези даже читав сайт нямат като хората), Арета Паризи (бившите андрюс лейдис) при всички наживо дрехите изглеждат в пъти по-добре, отколкото в сайтовете им. Недоумявам как е възможно такива кофти снимки да правят. В Стилна жена освен смотаните снимки са си харесали и една моделка, която е като веяна скумрия и гледа лошо, ужас някакъв са.
В чуждестранните сайтове обикновено е обратното Grinning
Напълно, напълно си права!  Но познавам магазините и шиенето и за това не се страхувам да поръчвам. Но ако някой ги знае от сайтовете само ще си каже мале егати ужаса.
Въпросната зара май беше 65 лв. като български пари вече не помня...качество под всякаква критика, чак не ми се облича...!
За чуждестранните сайтове също си права. Гледаш ги лъскавини, като дойдат не мога да повярвам на очите си, парцаляк.
Бялото палто от вчера е на Андрюс! Wink
ПП Доказателство за думите ти, до сега се разправях по телефона с Етера. На мейла поръчката ми пише тъмно синя, Joy, гледам пак на сайта изложена светло синя риза, избор на цвят само тъмно синьо. Казах ѝ на жената тъмно синя хич да не ми я пращат и тя вика, никога не сме я имали в тоя цвят, грешно попълнен сайта, понеделник ще го коригираме. Вашата ще е светло синя....Божеее дай ми сили! Joy

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 17:06 от mimi.7299

# 1 855
  • София
Не съм поръчвала от цитираните сайтове и ги разгледах от любопитство. Ще ме извиняват, но и няма да поръчам, въпреки отзивите за качество. То качество - качество, но и цените им не са са за пренебрегване. Пък и не си актуализирали сайта, както Мими казва. Ако пък трябва да ти връщат сума сигурно ще се разправяме и ще стигнем до КЗП. Смятам да ги пропускам, до поява на положителни отзиви и докато не се научат да си презентират стоката.

Мими, много ретро тази ризка. Пък и перлички й сложили. Само при вида й се препотих как ще се глади гладко този памук. До след 5 минути носене ще е с гънки отново Laughing  Много рехава и груба материя изглежда на снимките. Честно да ти кажа, хич не ми харесва. Пък и нищо отгоре не може да се облече, защото предполага, че щом е дълъг ръкав е за някакъв поне преходен сезон.  

Това са си мои разсъждения.

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 19:03 от asa

# 1 856
Ох, за гладене и аз помислих при "100% памук".

# 1 857
  • София
Не ме разбирайте погрешно, аз харесвам и нося памук. Но този изглежда груб и рехав.

# 1 858
Не се тревожете момичета, знам какво поръчвам... Wink И не се извинявайте, знам, че няма да я харесате, аз и не очаквам...само ви я показвам..... Wink. Само да седи добре, за ретрото, аз съм си ретро! Тамън е за мен! Wink
Знаете Абаут ю, Резървд, Модиво, Фешън дейс не са моето. Опитах, не става! И якенцето съм измислила, кожено, имитация на астраган, ръкави тип пелерина...пу, пу!

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 19:46 от mimi.7299

# 1 859
На мен коментираната риза ми харесва.
Етере го обикалях някога, после вдигнаха цените и съм ги забравила.
Астраган не знаех какво е.

Общи условия

Активация на акаунт