Отговори
# 1 920
На моята грива все ѝ търся варианти за управление. Ако я отрежа, ще съм като Мими. Майка ми е като Мими😀
Какво искаш да кажеш!? Нещо против прическата ми ли имаш? Joy
Магни, чудни неща, а пък роклятааа, ааааах! Представям си как ще ти стои! Heart
ДЗХ, грабвай чанта,Галя най функционална или Сара с допълнителен синджир! Виж на мен каква Зарена ми предлага, ама не знам друг цвят има ли?

Последна редакция: пн, 05 фев 2024, 08:16 от mimi.7299

# 1 921
  • тук-там
Поздрави от Малдиви, момичета! Без стил и по джапанки:

Радвам се на морския свят - по цял ден правим шнорхелинг и плаваме с катамаранче. Чудно!

Последна редакция: пн, 05 фев 2024, 12:07 от mtz

# 1 922
На моята грива все ѝ търся варианти за управление. Ако я отрежа, ще съм като Мими. Майка ми е като Мими😀
Какво искаш да кажеш!? Нещо против прическата ми ли имаш? Joy
Хахха неее
На теб ти отива и те прави уникална!
А аз, с едно подстригване щях да докарам инфаркт на една приятелка🤣 От тогава опити не правя 😁
О, mtz, страхотно, приключенствай и се наслаждавай!

# 1 923

GB, екстра си е с колана. И да решиш да го смениш, пак ще е добре. Сега коланите върху сака , якета, палта, доста се носят 😘

И на мен ми харесва с колана. Преди няколко дни сложих черен върху старото ми палто и го носих като халат. Супер си беше.
Офф тези мейли трябва да спра да ги чета, а директно да ги трия. Зарди последния от Манго поръчах роклята и набързо добавих още няколко неща. Освен сандалите и полата поръчах две тениски и кафява чанта.
Къде ще ги нося не знам...
mtz, да си изкарате невероятно. Мариета и на теб хубаво време по румънско. Аз се чудя какво да приготвям за Катания. Никога не съм била през зимата, а щом тук не е повече от 15 и там няма да е за къси ръкави.

Последна редакция: пн, 05 фев 2024, 08:33 от MagniМ

# 1 924
Ох, МТЗ, сърце нямаш ли...как сега да отида на тръстиката? Sad

# 1 925
мtz, много красиво, прекрасна почивка от мен!

ДХЗ, в тези светли цветове си неотразима!

Всички ви харесах, но ще пропусна някого и няма да изреждам.
Рина, с олио за коса не става ли?
Моята само с това успявам да подредя леко. От ДХЗ май си откраднах идеята да добавям по краищата и между измиванията, сякаш е по- добре. Иска ми се да си правя повече маски, но това, че свалят или променят боята ме отказва.

# 1 926
Вижте какъв чепик си харасах на Казар, ама с какво мога да ги нося?

Последна редакция: пн, 05 фев 2024, 11:58 от mimi.7299

# 1 927
Сигурна съм, че ще измислиш с какво, Мими! Аз сериозно трябва да спра с онлайн шопинга. Оказа се, че ми е страшно скучно ако не чакам нещо от някъде - това вече е пълна обсесия.

# 1 928

Рина, с олио за коса не става ли?
Моята само с това успявам да подредя леко. От ДХЗ май си откраднах идеята да добавям по краищата и между измиванията, сякаш е по- добре. Иска ми се да си правя повече маски, но това, че свалят или променят боята ме отказва.
Имам и олио, дори предобрЯм работата и ставаааа една омазнена понякога...
Търся ефект с минимално продукти.
Маски и балсами с измиване не ползвам, не ми действат добре.
В случая е измита само с шампоан и напръскана с балсама без измиване на Ани. Нещо такова ми е идеално като количество занимавка😀

Магниии🤣🤣🤣

# 1 929
  • София
Mimi същата чанта я има и в черно.Заглеждах я в показания от теб цвят.И други модели бях набелязала, но засега успявам да устискам и нищо да не поръчвам.

# 1 930
  • София
Поздрави от Малдиви, момичета! Без стил и по джапанки:

Радвам се на морския свят - по цял ден правим шнорхелинг и плаваме с катамаранче. Чудно!
Оооооо, прекрасно, mtz! Hug
Февруари на Малдивите е супер! На кой остров сте? Незабравимо изкарване ви желая! Завид, завид! Heart Eyes

Отворих Зарените, заради вас пак. Rolling Eyes Ми, не! Те нямат наличност, само картинки сложили! Еееее! Така ли се прави бизнес!? И това наблюдавам не е от днес така! За тия цени, размерите на чантите са непростимо малки. Единствено черната Галя се доближава като модел, до нещо харесвано от мен, но тя никога не е налична. А и един джоб с цип на гърба да и бяха направили, егати! Продължавам да си гледам чанти в Беста!

Дх3, страхотна визия показа пак! Heart Eyes

Последна редакция: пн, 05 фев 2024, 09:56 от kopche

# 1 931
  • тук-там
Мерси, Копче! Анантара Дигу - на 30 мин с лодка от Мали.

Последна редакция: пн, 05 фев 2024, 09:58 от mtz

# 1 932
  • София
Рина, пробвала ли си крема на Олиосета?
Скрит текст:

Този код на Зарена къде се въвежда?

# 1 933
Мерси, прекрасни!❤
Ryna, страхотна  си, косата уау!С някакъв крем без измиване опитай наистина, плюс олио всеки ден на краищата.
mtz, ах, Малдивите!!! Да си прекараш жестоко.
Копче, и аз ровя Беста.
Мими, искам фина средна чанта за подарък, малко по-елегантна, шик.

Последна редакция: пн, 05 фев 2024, 14:47 от ДХ3

# 1 934
  • Бургас/Пз
Ддзх, кодът съм го пуснала още като публикувах поста, но той беше валиден само до снощи.
Рина, Може да пробваш и серията филър шампоан и продукт, който  се нанася не всеки път а само при необходимост, но направо прави косата уникална.
МТЗ, на страхотно място си., пускай повече снимки да се радваме и ние .
Аса, кодът се въвежда почти накрая преди самото плащане. Само че този беше валиден до снощи.

Днес в Бургас е направо истинска пролет. Над 15 градуса е и ми се прииска след почивката вместо да се върна на работа да изпия един коктейл на плажа 😁

Общи условия

Активация на акаунт