Жена му знае но нищо не казва

• 10 038
  • 150
  •   1
Отговори
# 135
Той какво казва по въроса? Притеснен ли е, че жена му е открила?
Според мен това не му е за първи път и тя го знае. Причините, за да не реагира могат да са много.
Може да иска да го следи, но на тази възраст едва ли ще се юрне.
Имат уговорка и взаимно съгласие, както е при теб.
Не иска да си разваля спокойствието.
Не и пука, което е разбираемо на тази възраст.
Финансово зависима е от него.
Може и тя да си има гадже.
И т.н.
На тази възраст и след толкова години брак хората гледат по различен начин на един брак и на една " изневяра" .
Отделно много жени, омъжени за успешни мъже си затварят очите. Ако се разведат нищо не печелят нито за себе си, нито за децата си.

Ти си млада жена, имаш още много шансове за успешна връзка с мъж, който да те обича и да ти даде това, от което имаш нужда.
Защо седиш още с твоя мъж? И така 20г?

# 136
  • Paris, France
Миналата седмица, той решил да даде оценка на хотела в който б́яхме, забравяйки че има общ акаунт със жена си. Хотелът му отговаря и му благодари за хубавата оценка.
Жена му разбира се чете той какво е написал. Така е писал, че е напълно ясно, че е бил там със жена.
Аз очаквах скандал и че той ще се раздели с мен. Вместо това, тя не коментира случката и нищо не казва.
Hаистина ли може да мине толкова лесно? Какво мислите, тя може ли наистина да толерира връзката на съпруга си с мен? Преструва ли се или след 50 години брак и е все едно?

Откъде се разбира, че жена му чете?

За какво и е да се преструва след 50г брак? Бабата е менопозална от поне 15-20г и едва ли и се прави секс. Много приятелки ми се оплакват от ежедневните желания за секс на 60 и 70 годишните им мъже. Скоро и аз ще съм в кюпа. Може да е доволна, че дядката минава тънко с един хотел + вечеря и малко подарък.

Не знам в коя държава живеете, но французойките са доста толерантни към забежките на съпрузите си и в по-млада възраст. Ако жената има хобита, бурен социален живот, деца, внуци, то едва ли я бърка някоя забежка от по 5 часа, 5 пъти месечно. Може и да не е разбрала. Много 70+ годишни баби нямат против обкръжението им да разбере, че мъжете им чукат доста по-млада. Такъв мъж е пич. Виж, ако за твоя мъж се разбере, че си праща жената да му я такова 76 годишен - лошо.

Скандалите тук са за невъзпитани, неуравновесени, луди хора или по-емоционални чужденци.

# 137
На мен пък ми е интересно какъв отзив е написал, та да е напълно ясно, че бил с жена?

# 138
Благодаря за многобройните отговори.
На въпроса той какво казва: той каза че ще се разберат с жена му.

За финансите: да той плаща хотела и не си делим сметката в кафенето. Може да не е много еманципирано, но и двамата сме доволни с това решение. Други финансови взаимоотношения нямаме.

Защо толкова възрастен? - Ами защото като се запознахме ми каза че е на 60. Аз го харесвам, няма да го сненям заради годините. Аз по принцип харесвам доста по-възрастни мъже. Като се реших да си търся любовник не исках да е под 50 години.

Не смятам да го развеждам и нямам абсолютно никакво намерение да ставаме семейна двойка. Ние си хармонираме перфектно 3 следобеда в месеца. Нито един от нас не би могъл да си представи да живеем заедно.
На жена му и желая дълъг живот и здраве, особено ако наистина приеме да не ни се меси.

Че не съм му първата любовница - правилно не съм. Той има дългогодишен стаж. Последната? - времето ще покаже. Засега сме си много щастливи.

За оценката на хотела - изключително тъпа грешка. Още съм му сърдита.

Защо се притеснявам че ще ни раздели жена му? - Защото има достатъчно жени и над 70 които са ревниви. Никой не очаква тя да се развежда. Но защо не му иска той да се раздели с мен не знам. Може би наистина късмет.

# 139
  • Paris, France
Но защо не му иска той да се раздели с мен не знам.

Защото:

За финансите: да той плаща хотела и не си делим сметката в кафенето. Може да не е много еманципирано, но и двамата сме доволни с това решение. Други финансови взаимоотношения нямаме.

Предишните любовници вероятно са били по-взискателни, освен по-стари. Малко жени ще идат да ги такова 60 или 70 годишен срещу едно голо кафе. Евтина си. От там и повишеното търсене.

# 140
Оле хахаха Joy защо 70-тодишната жена не натири 70-гпдишнив ми любовник? Joy
Ми може би щото не й пука кво прави на дърти години...

Пп. Wtf

# 141
Аз не разбирам защо авторката е пуснала темата и какво я интересува, но да се спрем на последния и въпрос - Защо жена му не го кара да се раздели с нея.
Ами защо да го кара да се раздели с тебе , авторке,, нали сама казваш, че не си му първата любовница и има дългогодишен стаж. Ако не си ти, ще е друга, за нея е все едно коя е.

# 142
Просто не й пука на жената. Сигурно си живеят съквартирантски и чакат кой ще умре първи да го наследят Joy
И то къв секс на 70г Rolling Eyes нз, прави ли се...

# 143
Благодаря за отзивите. Мисля, че достатъчно ми се отговори на въпросите. Приятна вечер на всички.
Един последен въпрос имам. Някой може ли да ми обясни как се затваря една тема?

# 144
Усас някакъв. Ти на 36, или лъжеш, щото имаш 20 годишен брак, уж, той на 76...гадост. Не ти ли мирише гнусно?
И последен въпрос - толкоз ли зле изглеждаш?

# 145
Четете малко статистика. Мъжете изневеряват най-много на около 70 г възраст.:Joy
Авторке ти никакво ли самочувствие нямаш? Как ще сравниш 76 г с някой на 26? Съветвам те в 4тия следобед да пробваш с някой младеж, може да останеш очарована.

Последна редакция: ср, 20 дек 2023, 18:55 от Tina*

# 146
Права е Невена. Ако ще те такова някой старец поне да е за повече от кафе.
Представих си го и ми спести вечерята.

# 147
Е четете малко статистика. Мъжере изневеряват най-много около 70 г възраст.:Joy
Авторке ти никакво ли самочувствие нямаш? Как ще сравниш 76 г с някой на 26? Ти знаеш ли един 26 г атлет на какво е способен за един следобед? Съветвам те в 4тия следобед да пробваш с някой младеж.
Била ли си скоро с някой 26-годишен? Аз не съм, но съдейки по темите тук, повечето 26-годишни не са като предишните такива.

# 148
А сигурно ли е, че жена му е 70-годишна баба? Може да е „само“ 20-30 години по-млада от него. Simple Smile
Аз, ако съм жена на 40-50 години, че и повече, изобщо няма да се затръшкам, че 70+-годишният ми съпруг си е намерил любовница. Даже свещ ще запаля, че няма да ми се налага да правя секс с него.
Така де, има и по-млади мъже на пангара...

# 149
  • Paris, France
Ако ще те такова някой старец поне да е за повече от кафе.

Или повечко кафе. Поръчва два литра и излива остатъка в термус, та да имат с мъжа и до следващата среща. ШЪ мЪ скъсаш.

И последен въпрос - толкоз ли зле изглеждаш?

Зле, добре, относително е. Явно изглежда достатъчно добре, че любовникът да се интересува от нея. Не съм виждала добре изглеждаща жена да ходи по хотели с женени 70 годишни за едното кафе. Обикновено стари мъже харесват пълничките, невзрачни, грозновати момичета.

Всъщност за мъж възрастта не е фактор. Ето, мъжът на авторката не е на 70г, ама не му става и два пъти месечно.

А сигурно ли е, че жена му е 70-годишна баба? Може да е „само“ 20-30 години по-млада от него. Simple Smile

Почти, щом имали 50г брак според авторката. Дори и да е с 20 или 30г по-млада, пак е на поне 40г и може да има други интереси и да не и пука. Търсещите полови атлети рядко се женят за мъже, които са с 20 и 30г по-стари от тях.

Общи условия

Активация на акаунт