Проблеми със съня

• 2 119
  • 16
  •   2
Отговори
# 15
Бебетата минават през всякакви периоди на спане/неспане... Но според мен не трябва да му давате тия капки за колики и пробиотик, той си запича... АМ също... И става мазало.
Кога даваш пюретата? Какво количество? Гледай да са по-към обед, за да има време да ги преработи и вечер да не е тежко на коремчето.
Рано сте започнали захранването....
.. аз и с двете си деца нямах 3 часа на куп до 3тата им година 😉😉

Да...Ами на обяд давам зеленчуковото пюре, колкото изяде (40гр, стигал е до 70-80 макс и дохранвам с АМ), и после до вечерта е само на мляко. През ден давам в 15:00 няколко лъжи каша или плодово пюре, за да не товаря стомахчето и пак си дохранвам с АМ.

# 16
Звучи сякаш му е малко будното време и не се изморява достатъчно. Свържете се с консултант по сън, ще се родите.

Ами има 2-3 дремки на ден. Сутрин 30-40 минути, следобед около 1 час до 1 час и половина и още една към 16:30, пак около 30-40 минути. Четох, че за неговата възраст трябва да има между 3 и 4 часа дневен сън, а той е под минимума. Преди вечерния сън има доста голяма пауза, за да натрупа умора.
Бих се обърнала към консултант, но четох, че има страшно много оплаквания от други майки и не съм сигурна, дали ще случа на читав консултант.

Супер ви е спането. Няма нужда от повече през деня. Аз съм фен на Мамо спи ми се. Помагали са ми много техните курсове. Иначе не съм работила лично с консултант, за да препоръчам.

Общи условия

Активация на акаунт