Краят на срока приближава, а ДЕВЕТОКЛАСНИК иска просто да минава

• 40 089
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
  • Сф
Здравейте, моята е писала и тест от Боровец 😂
Ползотворно беше между другото.
Влизаше сутрин и от обед на ски. Това по време на дългото ДО.  Сега ще я освободя по семейни причини ,че съм платила мини ски ваканция в т.н. гръмка междусрочната ваканция. Аз не съм съгласна с министерството за 1 ден и си я удължих. Тия деца имат нужда и от почивка, чист въздух. Само да се опазим дотогава !
Мисля я Тонката,дано е добре .

# 226
В нашата област сме далеч от стойностите за обявяване на грипна епидемия. Не се и съмнявам, че младежите вкъщи биха били много доволни да "поучат" една седмица онлайн, дремейки вкъщи.
За самата организация няма притеснения. Както съм споменавала, училището си работи с Moodle платформата. Учителите качват там ресурси по съответните предмети. Домашни и проекти предават там. Контролните, които не са на лист, също са в Moodle.
Наборът май ще има 6 по БЕЛ за срока 😲 Такова чудо не му се е случвало от четвърти клас насам.

# 227
  • Бургас
Нашите имат акаунти в тиймс и го използват. Качват им планове по история,география,материали по немски.

Не ми се иска да се стига пак до ДО.

# 228
  • Пловдив
Наборката въобще не е доволна от решението за онлайн обучение цяла седмица. Откровено заяви, че само ще маркира присъствие в началото на часа и ще използва времето за да си върши друга работа. Аз мисля, че след 5.02., кметът за да го заобичат всички, ще им даде три дни нормална ваканция.

# 229
  • Майничка
Златни ти уста, Хана!🙂

Момата ще бъде засилена при баба си - един съсед се обади, че почват да сменят ел. и ВиК в апартамента му от утре. Имаме  четирима ученици и двама учители, казах му. Ами, да сме го псували (той не живее тук), нямало да работят преди 8 и от 2 до 4.
Ще видим как е утре и подозирам, че може да заобичам рязко свеки до голямото междучасие (аз си я тача, де, една зодия сме😄).

Последна редакция: сб, 27 яну 2024, 17:33 от gargamela

# 230
  • Пловдив
При нас обучението си тече нормално. Още в 8 започнаха. Не е имало драми за създаване на акаунти. Е, колко ще учат е един друг въпрос.

# 231
Завиждам ви за ваканцията, пък била тя и под формата на он лайн учене.
При нас школото цъка ли цъла, ту едното дете, ту другото.
Наборката получи и първата си годишна оценка-по музика.
Вземат си довиждане с госпожата до следващата година, а вторият срок ще рисуват.

# 232
  • Пловдив
При нас музиката е втори срок. Сега приключват с обикновеното рисуване, но имат специални предмети по изобразително изкуство, които си продължават. Днес след онлайн обучението ще трябва да се разходи до училище, за да си вземе папката за рисуване, защото ще ѝ трябва за тази седмица.
Сега пък разбрахме, че се е класирала да участва в международния турнир Balkan Voices. От България от 9 клас са избрани две деца. Отново 10 минутна реч на английски. Брей, започнах да се чудя и аз дали сме се ориентирали правилно в направленията. Уж в МГ, уж дизайн, уж ала-бала, пък сега оригинален текст на английски, че и с актьорско майсторство. Дано до една-две години да се поизчистят нещата.

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 12:31 от Ханна

# 233
  • Mars Hotel
Браво, Ханна! Страхотна е девойката ти!

Аз бях цяла седмица в Барселона в командировка - ех, колко е хубаво в Испания! Колегите там ме гледаха като принцеса Grinning Вчера се прибрах на студа и на дъжд от срочни оценки. Засега няма да се оплаквам от тях.

# 234
  • Майничка
Ханна, браво на момичето!👏
 Колкото повече таланти, толкова по-добре!

# 235
Браво! Ще стискаме палци!

# 236
Браво на девойката, Хана!

# 237
  • София
Ханна, успех на момичето ти и на международния турнир! Страхотно е, че сама има амбициите да участва и да се представи добре, сигурна съм че и занапред ще постига мечтите си, защото явно е доста мотивирана Simple Smile

# 238
  • София
Хана, браво на момчето ти! Все така да продължава. Сигурна съм, че и на този конкурс ще успее! Heart

# 239
Ханна,можеш само да се гордееш с детето ти,успех от сърце ви желая на въпросният турнир!Имате стиснати палчета от мен!
Сега за синковеца да ви кажа,звъни на пожар,аз съм на среща ,затварям му,той пак звъни,притесних се и съответно прехвърлих работата на колежката.Оказва се,че си счупил очилата по време на баскетболен мач в у-ще и да ме питал много ли ще му се карам...😡😡😤😤😠Само да вметна,че от септември до сега,това е втора смяна на очила.Имате ли опит с лещи при децата ви,моето е с висок диоптър.Иначе имапохвала по мат.,ама няма идея за какво е написана🙀

Общи условия

Активация на акаунт