Краят на срока приближава, а ДЕВЕТОКЛАСНИК иска просто да минава

• 40 090
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
bobsi 81
И синът ми е баскетболист с висок диоптър /4 диоптъра/ и носи специални баскетболни /спортни/ очила. Той обаче си тренира баскетбол от 5 годишен и се занимава сериозно. Очилата се изработват по поръчка, защото стъклата са специални

# 241
  • Сф
Хайде и ние оформени Simple Smile . Само ходят и се смеят в часовете . Защо не ги пуснаха поне онлайн... Моята само спи и без това. Сега пак легна. Кое време е ..на баща си ще да се е метнала ...заспиват под път и над път и по всяко време. Това си е талант направо.
Само утре да избутаме! И да заминават на почивка!
Споделям новият филм на преподавателя и. Мисля да го гледам като излезе скоро по кината. В масовката сме , хе хе хе, но се точим да минем по червения килим Wink
https://youtu.be/w9BrtX2A60Y?si=_QLX67achGTxA5mC

# 242
  • Mars Hotel
Имате ли опит с лещи при децата ви,моето е с висок диоптър
Моята е с една леща, защото при нея много странно се получава - от години тръгна с диоптър само на едното око. Там диоптъра си расте, а на другото продължава да няма нищо. Вече е близо 3 диоптъра разликата. Rolling Eyes
Свикна с лещата много бързо и ѝ е много удобно. Купуваме еднодневни - като е само за едно око излизат на сметка  Grinning Аз самата нося лещи от 9 клас толкова години вече, няма нищо страшно - нека да пробва.

# 243
Ако след време решите да правите лазерна операция за намаляване на диоптъра е добре да не се носят лещи - може да наранят роговицата.
И щерката е с очила, диопър - 3

# 244
  • София
Моята по физическо си сваля очилата. Носи си кутийка в чантата и ги прибира там. След часА си ги слага (или когато се сети). Не е с голям диоптър, но има сериозен астегматизъм. Аз също имам астегматизъм и до скоро носих стъкла с диоптър и астегламтизъм. За мен беше много трудно да свалям и слагам очилата си (не че ми се налагаше), защото на очите им трябваше известно време да се адаптират. В първия момент някак всичко ми се изкривяваше - не мога да го обясня, но даже ми се завиваще леко свят ако се завъртя рязко, преди да е минало известно време и очите да са се настроили. Сега съм с прогресивни стъкла - така ли се казват? - в горния край са минус, после има една преходна зона и в долния край са плюс. Това, че съм късогледа, не попречи да добия и "плюс" за близко. Но така или иначе покрай тези "сложни стъкла" се "отказах" от астегматизма.
Но исках да кажа, че хич не ми е ясно как ги сваля и слага, за мен беше изпитание такова нещо. Но е факт. За тренировките направо си излиза без очила. Живо чудо е, че още не ги е изгубила/надрала/изкривила/счупила...

Хана, респект! И успех в турнира (въпреки че каквото и да стане нататък, самото класиране е страхотно постижение)

# 245
  • Бургас
Пюрче,ще погледна линка!
Пожелавам ви,девойката да мине и през червен килим един ден!

Моят е оформен по 3-4 предмета. Най - проблемните още не са. Побелявам

Нашите ще са във ваканция от 1-6.02
Радвам се,че няма да са онлайн.

# 246
  • София
Хана, много се извинявам! В предния ми пост е излязло "момчето ти", вместо "момичето ти". Сори! Ама като пиша от телефона и авторедактора допринася за грешки.

Младежът е оформен по всичко. Бива, но можеше и по-добре! Innocent Все пак трябва и да измрънкам. Joy
Вече правят изпитвания/контролни за 2-ри срок. Да не би да има скоро онлайн и в София? (пепел ми на клавиатурата)

karzz,  съчувстам ти! Стискам палци да са благосклонни учителите.
Най-много ме е изнервяло чакането и когато оценките от контролни се нанасят след месец. Но тази година не сме имали такива ситуации, миналата имаше един-два случая, т.е. поносимо.

Пюрче, успехи на девойката и само по червени килими да минава ! Браво на детето!

# 247
Браво на детето, Хана! Много се радвам на напористи деца! Моят скри и не отиде на олимпиадата по английски. Още съм бясна. Да може и да не иска...

"Младежът е оформен по всичко. Бива, но можеше и по-добре! Все пак трябва и да измрънкам." - И  при нас е така. Хваща стипендия, но при нас е над 5.50.

# 248
  • Mars Hotel
Моята финишира с 5.69 точно. Няма да стигне за стипендия най-вероятно пак. Нищо, аз съм приятно изненадана от успеха - очаквах под 5.50 този срок.

# 249
Приключи и при нас оформянето. Само ФВСто разваля успеха. Доволна съм от него, въпреки че според мен хич не се напъва напоследък. Но щом му се получава и с по-малко усилия, така да бъде. Сега ако удължат и междусрочната ваканция, ще съм Хепи.

Последна редакция: ср, 31 яну 2024, 20:32 от *PipiLota*

# 250
Хана, поздравления за девойката.
При нас още не са ги оформили. Изненади няма да има.
Дано ни пуснат другата седмица малко ваканция. Има нужда. Две поредни съботи и недели бяхме в София на състезание. И на двете взе медали, въпреки, че едното беше до 20 години. Но не е много доволна от предтавянето си.
Утре има рожден ден, прави си някакви равносметки. Установи, че няма никакъв личен живот от учене и тренировки.

# 251
СС1 и набора утре има рожден ден 😁🥳

# 252
  • Бургас
На моя съм му сърдита! 😡
Цял срок му повтарям едно и също! Не взима от дума! Само фитнес и мускули са му в главата! И да работи!
Ще яде гьостерицата за втория срок!
Само да ми е донесъл оценка под 4!
И да ни е още по готино!😡 По физика целият клас е с двойки!
Ей,така! Още една да има!😡😡😡😡
Личи ми,че съм бясна,нали?😡

# 253
  • София
Хана, браво на девойката!
Нека детето да си търси къде иска да се развива. МГ не пречи. Ще ми е интересно какви профили ще избере догодина. Но едно е сигурно - каквото и да избере, ще се справи.
Прави ми впечатление, че момичета на тази възраст вече все по-рядко се състезават. В никой случай не се представят по-зле от момчетата, просто не ходят по състезания. Така че хвалете по-често девойките си тук! И ние да им се радваме.

Честит рожден ден на девойката на СС1 и на младежа на tatatuni. Да са здрави, успешни и с много късмет!
СС1, пиши какво стана с неизплатените стипендии!

# 254
  • София
Честити да са рождениците в темата! Здраве и щастие им желая!

Общи условия

Активация на акаунт