Краят на срока приближава, а ДЕВЕТОКЛАСНИК иска просто да минава

• 40 091
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
Честити да бъдат рождениците- здрави и щастливи!

Наборката завърши прилично, при положение, че зор не си дава...

# 256
  • Бургас
Здрави и успешни да са рождениците 🍀

# 257
  • София
Честити рожденици! Здраве, щастие и успехи им желая!

# 258
Честито на рождениците!
Резултатът в края на първи срок е приличен, 5:47. За малко изпуска стипендията, но карай да върви. Аз честно казано смятах, че ще е с успех малко над пет, но в последния момент спаси 2-3 предмета. По биология и история е с четворки.
Видях и програмата за втория срок. Реално най-много часове английски има, редовни + ИУЧ. Биология, физика, география продължават да са по веднъж седмично. Химията става два часа. Редовните часове по математика и по БЕЛ също са малко, само по 3. Добре че има по още два часа ИУЧ по тях.

# 259
  • в очите на дъщеря ми
Честити и благословени да са рождениците!
Браво на девойката Ханнина!!!
Успеха на наборката е мн. добър, доволна  съм от девойката си, стипендия няма да хване, но тя положи много усилия и аз съм доволна!
Аз съм болна, ама така не съм се чувствала от много време, сякаш валяк ме е прегазил.

# 260
Честито и от мен на рождениците! 🎉

# 261
  • Пловдив
Честити да са рождениците. Браво на малката Хана. Тя винаги е била топ и с разностранни таланти. Поздравления за нея.
Девойката приключва срока с 5,07. Ами не ще да се напъне това дете и това е. За този мързел се учудвам как и този успех хвана. Урок се учи като се прочете веднъж-е няма как да стане това. Ама за да скочи коня както трябва повтаря упражнението по 10 пъти и това не я дразни. Дано се напъне малко втория срок.
Споделям ,че започна програмата за безплатна имунизация на хора на 65 год за пневмококи. Ако имате възрастни роднини, подсетете ги. Аз съм в опити да стигна до ваксината за херпес зостер, която я няма в Бг. И като най-добър вариант виждам лятото в Гърция. Аз ще набода мъжа ми, но... кой ще набоде мен. Май ще се наложи сама да си я слагам, ако там не намеря кой да ми я сложи.

# 262
  • Майничка
Рени, да ти услужа с хладилна чанта?😉 Ще те боднем тук, няма проблем.🤣
Момата е с 4.76. Има текуща двойка по философия на непредадено домашно, която й прецака срочната оценка. Беше болна и се върна баш един ден след срока. Ама домашното било от предна седмица, та й е за урок - да си следи сроковете и да не чака последния момент.

# 263
Какво се случва с Тони?
Моят днес е без домашно по мат,забравил🤔Живо чудо,че е в клас....ще има караници,таз летаргия не ми харесва,рано й е още!Успех-5,00(без никакъв зор,само със слушане в час,че да има повече време за игри)

# 264
Благодаря ви за поздравите! Да ви е слънчево!
Набора за първи път се вълнува толкова за рождения си ден. ☺️  Отиде да се черпи с приятели. Вечерта продължаваме семейно. Завършва с 5.40 и малко му е тъпо, но имайки предвид как започна годината аз съм доволна. ☺️

# 265
  • Сф
Някой няма ли връзка с Тони, наистина, дано е добре . Много се загуби. Моите хора вече са по пистите. Обаче , много заледено. Сега пък да ги мисля. Черпя една гледка:

Последна редакция: чт, 01 фев 2024, 16:35 от PureLove

# 266
Ами Тони явно влиза в бг. мама , но защо не пише ... Можем само да гадаем. Дано всичко да е наред. И аз я мисля.

# 267
  • София
Честит рожден ден на наборите! Да са здрави,  щастливи и успешни! Да постигат целите си с лекота! Flowers Four Leaf Clover
Май са големи вълнениято около 16-тия РД. Grinning

Пюрче, страхотна снимка! Хайде, безаварийно каране на твоите хора. Браво на вас, бързи сте с организацията.

И аз нямам връзка с Тони. Доста време мина от последното и писане. Дано всичко е наред при тях!

# 268
Честити да са ни рождениците🥳
Здраве и сбъднати мечти им желая!
Малката Ханна я помня от януарки 2008, едно червейче на едно килимче, гонеше дистанционно🥰🥰🥰 Още тогава беше първа сред равните🥰🥰🥰
Момата още не е оформена по всичко, ще има и една 4ка, и четири 5ци... Но измежду оценките на съучениците й има мнооого 2ки и 3ки, та не съм я хокала много🦢
Тя все ми обяснява, че просто аз не виждам и не знам колко задания и домашни предава, колко много учи... Може и да е така... Чакам доказателатва👻

# 269
  • Пловдив
Гери, мъка е с хладилна чанта за поддържаш точна температура около 4 до 6 градуса. Играх го  2 пъти с ваксината за варицела.
Сега с Гардазила се родих -поръчка в аптеката до гинеколога и за 3 минути сме при него. Остава третата доза.
Тони е добре, писах си с нея тези дни. Не й е дошла музата за писане.

Общи условия

Активация на акаунт