Краят на срока приближава, а ДЕВЕТОКЛАСНИК иска просто да минава

• 40 081
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
За нищо, ако на някой друг от темата му трябва помощ по немски, да свирка. Синът ми учи само от година и половина, но много му се удава, другия месец ще ходи на олимпиада 2-ро ниво. По другите предмети го мързи, ноооо по трудния немски - не. Simple Smile)

# 211
  • Русе
Здравейте, знаете ли дали децата ще учат на 27 май? Понеделник е.

# 212
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Колди 27 май е учебен ден.

# 213
  • София
Би трябвало да е учебен. През май обаче ще има избори за евродепутати. Но не знам коя неделя ще бъдат.

# 214
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Това, което прочетох е, че изборите ще са 6-9 юни.

# 215
  • София
И аз мисля, че е учебен ден. Почива се само, ако официален празник е в събота или неделя.

# 216
  • Пловдив
В Пловдив минаваме онлайн от 30.01. Питам се защо от вторник? В понеделник 29.01. след уикенда присъствено, та от вторник вече онлайн... Вече не търся логика.

# 217
  • София
Ееее, не! Само това им трябва на децата- онлайн. А при вас Хана, че  и от вторник. Щото в понеделник като се видят в училището и няма да си обменят бацили.
А какво стана с грипната ваканция от близкото минало?? Даже се бях размечтала за ски, ако ги пуснат грипна ваканция. Пфу!
Е много съм недоволна от такова решение. Innocent

# 218
  • София
Ха, хич не ми мина през ум, че тези "грипни епидемии", дето ги обявяват тук и там, не означават директно ваканция!
И ние в таква спонтанна ваканция сме ходили на ски, и на мен сега ми се прокрадна тая мисъл, ама кой а се сети за доброто старо ДО Scream
Въпреки, чеееее то ДО може и от пистата/хотела/влека. "Момент, госпожо, само да яхна паничката и ще ме изпитате"  Snowboarder

# 219
  • Пловдив
Няма да има вече нормални грипни ваканции.   И като се сетя за предстоящата междусрочна "ваканция" от един ден, щедро отпусната от МОН, съвсем ми става забавно.

Сега прочетох, защо онлайн започват от вторник, а не от понеделник. Познайте -

"Трябва да информираме и директорите и да създадем организация. Трябва да се създадат и акаунти на учениците. За целта те трябва да са в училище. Именно затова не в понеделник, а от вторник преминаваме към онлайн обучение."
Без коментар....

# 220
  • София
Ха, хич не ми мина през ум, че тези "грипни епидемии", дето ги обявяват тук и там, не означават директно ваканция!
И ние в таква спонтанна ваканция сме ходили на ски, и на мен сега ми се прокрадна тая мисъл, ама кой а се сети за доброто старо ДО Scream
Въпреки, чеееее то ДО може и от пистата/хотела/влека. "Момент, госпожо, само да яхна паничката и ще ме изпитате"  Snowboarder
Хахахаха

# 221
Хана, промениха си решението и от 29.01 -понеделник са онлайн.

# 222
  • Пловдив
Хана, промениха си решението и от 29.01 -понеделник са онлайн.
Ами добре, защото много се излагат с подобни коментари. Акаунти на учениците...
До края на работния ден да не решат и нещо друго..

# 223
  • Майничка
Мдамм, като няма сняг, РЗИ ни изненада.😄
При мен няма драма, всичките ми класове са с хромбуци и тренинг с класни стаи, даже се радвам, че няколко пътуващи хлапета, при които междуградският транспорт е нередовен, ще си спестят висенето по спирки в този вятър. Пък и неоформените са единици.
Ще видим щерката как ще се сбори с тиймс, досега е работила само с гугъл класрум. Днес има за задача да си изтества техниката, която тъне в забвение от две години.

# 224
  • София
Я да видим дали другите области ще се сетят да създадат акаунти в понеделник. Особено за девети клас, които са вече втора година в тези училища, май вече е време… (ама това си е само мое мнение де, какво значение има?)

Общи условия

Активация на акаунт