ДЕКЕМВРИйска любов съм аз голяма, Валентинката за тати и за мама

• 17 716
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро от мен  Hug
Да седна и аз да попиша малко...тоя прецакан форум въобще не ме пуска на фронта Thinking
веси добре сме само дето форума е прецакан и ме пуска когато си иска #2gunfire..мен малко ме наболява гърлото ама съм взела мерки и дано Praynig Ивка да не се разболее че вече направо ще лудна #Crazy с тия болести месец през месец
Ама ти си много хубава бе свате Heart Eyes....пу-пу  Crazy...Ивко е голям пич на снимката на аватара ти... не напразно ми е зет Hug
Вчера беше страхотно време и излизохме с Ивка пред блока да подиша чист въздух а тя милата от радост голямо тичане удари и после спа 2 часа Flutter
Днес ако е така времето пак ще я изведа да се радва милата ми Hug 
славе много е сладко момиченцето ти ..да ти е живо и здраво  Hug
хот мама няма лъжа, няма измама...Ивка е одрала кожата на тати си..а пък като се роди и ми я показаха все едно бях родила мъжа си Joy
дани на сиси искренно ти съчуствам...дано да сте по добре
Момичета аман вече от тия мотирали болести..какво е това чудо направо незнам Shocked
Е хайде за сега... от мен е това  Hug

# 181
кадроске, не и аз не ща да чакам, ама исках да кажа, че за последното може и тогава:) филмът е прекрасен, макар и малко алтав:)
айде на всички лек ден, ние ще се борим с кучия студ днес, не може да не излизаме хич!

# 182
Тук съм, дами!
Нали не ми е присъщо да честя с постинги, само от време на време като има нещо да ме дръпне си отварям плямпалника.

Това за страстите никога не съм го разбирала, че влюбването винаги ми е идвало с консумацията на връзката (емоционално или физически). А и трябва да не се полагат усилия, да тече естествено. Някак успях да се самовъзпитам, че време за душевни терзания и въздишки нямам, че толкова много удоволствия има, за които животът ми няма да стигне, та на практика време за напразни въздишки нямам. А да – искаше ми се поне веднъж да ми се е случило влюбване от раз, да знам, че съм го изживяла и това, ама не би. Rolling Eyes

Раждане след 40 – да ок напълно, ако се случи. Но факторът ген май го слагам на първо място. Дето се вика, ако природата позволи. Peace

По план график до тогава тринки ми се искат. Винаги съм искала 3, дори преди Н брой години, когато реално бебешката тема ми беше далечна си мислех за 5, но вече не бих. Нерви за деца имам, направо си ме успокояват, но комплексно-битови причини за момента задържат положението. Надявам се скоро да съм пак 2 в 1. Нищо, че работата по 2 наследник изобщо не е започнала хахаха. Освен на непорочно зачатие да разчитам. Joy

Флирт – подкрепям! Изключително полезно за самочувствието и за поддържане на добра форма хахаха.

Хотмаме – споко, Лост и аз не съм гледала, но не ми е в категорията фейвъритс.

Дани – добре, че всичко е приключило с хепиенд. А дано да е и за последно било! Praynig

# 183
  • Добрич
Ехооо, ние са завърнахме от дълга разходка и малко пазар и сега Борисът спи.  Laughing За разлика от Ню Йорк, тук е направо пролет!  Sunglasses Та, в тоя ред на мисли, Хотмамче, преборихте ли се със студа?  Wink Аз разбрах, че ти не ще чакаш, мила ми адашке, дотогава, ама и аз да си кажа, че не бих.  Mr. Green Филма ще го свалям довечера!  Peace
Ланг, радвам се, че пишеш. Много си ми интересна и е удоволствие да те чета!  Hug

# 184
И аз съм тук!
Хотмаме, при вас кучи студ, а при нас - пролет! Нещо съвсем се сбърка тая природа...  newsm78
Страстта и любовта ли... мдааа, различни са.... ако ще се разголваме емоционално докрай, да с кажа и аз - имаше един човек, от който ми се подкосяваха краката, добре че не съм го виждала от доста вече години, но то май стана така понеже страстта остана неизконсумирана...
Влюбването от пръв поглед ли... и за мен го има само във филмите! Иначе му викам баш страст, флиуди, химия, ток или каквото друго щеш. За да усетя любов, да обичам, на мен ми трябва време.
В тоя ред на мисли, Къдрокоске, задължително гледай "Изневяра"  - страхотен филм, страхотна актьорска игра, много химия, много страсти (незнам за Оливие Мартинес дали и аз няма да се прежаля на стълбите, Хотмам, той вече не е с Кайли), само финала малко му куца...
Раждане след 40 - казват, че това е най-сигурното средство за подмладяване, ама го казват в белите страни. Тука, с тези "постижения" на медицината и "кадърни" лекари, ако раждаш за първи път след 30 те водят рискова бременност, а независимо кое раждане след 40 - ти се чудят на акъла и те съжаляват. Ако ми се случи - добре дошло. Аз искам деца! Мъжа ми ако го прочете това обаче и ще вземе да се гръмне...
Лост и аз не го гледам, станахме три значи в цялата вселена...
Марти, за нелегален софтуер и тука си имаме текст в НК, ама както ти е казала Къдрокоса - затворите не стигат. То другото нека ни е наред, до софтуера да опрем, бих казала...
А сега да видим ще успея ли да публикувам... Вчера писах, тръгнах да публикувам.... и докато чаках прочетох вестник Стандарт он-лайн, и то още си зареждаше, и на мен не ми издържаха нервите и го спрях...

# 185
     Привет!
 Пак съм набързо щото ще излизам.
 До сега четох....четох.....много хубавки истории и любовни преживявания Peace Simple Smile
То след тия работи чак ме хваща срам да разказвам моята ицтория:sick: Mr. Green. ама ще я разкажа  тия дни Peace
 Още веднъж БРАВО на всички. А Вики вашата е приказна  Simple Smile
els Фараончо- голям сладур Heart Eyes
slaveto много ти е сладка малката принцеска Hug Да ти е жва и здрава Heart Eyes

# 186
  • Бг-мама
А и аз съм тук бе,не съм избягала!!!
И днес съм и доволна ,така че всичко при мен е ок  Joy
И ан пазар ходихме и на разходка и на сладострастие я одарихме с Ванката , довечера и на гости ще ходим ,така че е добър ден днес  Wink
За повече деца едва ли ще имам нерви ,но то пък живот дълъг да не казвам голяма дума..............
Марти и аз като теб изненадах и двете къщи чак в четвъртия месец , дотогава мълчах заради мои си съображения.
Ама то вече и не можех да крия щото ставам баба Цоцолана кат съм бременна , така че вече ми беше трудно да крия!
Елс ,миличка  ще ес прекроти твоя когато му дойде времето за другото дете!!!
Аз понеже шпионирам във февруарките дето сега раждат и да ви кажа че една от тях има близнаци на година и пет месеца -да са им живи и здрави и днес има нова двойка близнаци и те момичета .Така ,че вече имат четери дъщери , ание сме тръгнали да се оплакваме с по едно ,две деца Thinking

# 187
  • СОФИЯ
Здравейте момичета,
Ние сме вече по-добре. Вчера от раз ни падна Т, но почна да ни избива обрив по гръбчето,коремчето абе навсякъде без ръцете и крачката. Говорих с една майка, която май сме били в контакт с нейното дете newsm78 и те са били така със същите симптоми и тяхното педи им казала,че е 6-та шарка, розеола, която се появява при деца от 1г до 3 г., изкарва се само с мн.висока Т за 2-3дена, след падането й обриви се появяват и след това обрива изчезвал за 2-3дена, безобидна и се разбира чак като падне Т и избие обрива. Нашето педи днес и се обаждам, а тя ми казва, че било от високата Температура и се е обринало от това, да я изкъпя хубаво и да я намажа с крем за подсичане и че за 24часа щяло да изчезне. А най интерестното, че даже някои педиатъри въобще не знаят за тази шарка, която май и казват"лъжлива".
Вече не знам по кой ред ще бъда ама и аз не гледам Лост. Нещо не си падам по него.
Маме абе за дете след 40-те нещо май не ми се вярва. Все пак сме в БГ. Но виж в по-близка перспектива да(например 3-4год.)Не ми се иска да е толкова голяма разликата между тях. А като каза за тези холивудски звезди, ами ние си имаме в бг една на 44год., роди нормално и то 9-то дете и е образована жена, преподавател, българка.
Маме напълно съгласна с това за стрестнати,но определено неотразими  smile3521. Страст и любов в едно.Май нямам по когото да въздишам. Така в последствие мъж ми действаше и продължава, дори като бяхме заедно вече Mr. Green.
Това е от мен. За друго не се сещам.

# 188
Ахой, дами!
Само минавам да видя как сте и няма да се задълбочавам в писане, щото нещо съм зла, злобна и нещастна тези дни и нямам никакво настроение..  Cry
Радвам се, че няма нови попълнения след болните  Hug
Отивам да си подсмърчам и да се самосъжалявам  Mr. Green

# 189
И аз минавам набързо... Mr. Green
Днес цял ден сме навън по разходки и т.н. понеже времето пак е хубаво!
Ивко спинка,а аз отивам да подредя шкафа с бельото,че днес магрето извади всичко и влезе вътре... hahaha
Довечера ще попиша повече! Peace
Целуфффффф! Heart Eyes Hug

# 190
ее, ами всеки си е домъкнал малко карма - някои от нас трябва да се учат на страст, други на изпичане на чувствата:)
мен би ми се искало да родя пак през след 1-2 години и после след още 2-3 и така. вярно, че лекарите не проявяват уважение в бг към "лелки".
елс, ами сега? ами сега, ако го видя на улицата?! ще трябва да му скачам на оливие! и французин! дай ми на мен французи, колкото и да са надути и улави...гледала ли си хусар на покрива?? прекрасно, с жулиет бинош.
айде татаа

# 191
хотмаме...ама нали казваш че наскоро въпросният господин те бил поканил на кафе та аз затова да си кажа.
Иначе Unfaithful  е трепач филм-препоръчвам го на всяка жена,аз също съм го гледала няколко пъти и си го имам в колекцията заедно със The notebook.
Оливие не е със Кайли вече както казва Елс...минаха през толкова премеждия 2мата пък на края се разделиха...ама така са  звездите!
А за раждането над 40 ...да наистина са И гени,няма спор...но аз все си мисля че повечето от тях прибягват до инвитро или инсеминация,а иначе леля ми роди 3тото си дете на 44,баба ми родила баща ми на 36  та да се надявам че го имам в гените А? Laughing

Чували ли сте за ДВДто което се казва The secret,всички говорят за него,който го бил гледал  му променял живота.Много ми е любопитно и ще го гледам!

Елла ми сбърка окото ,вчера изяде една купа с грозде а днес изяде почти  2 домата...не съм си мислела че може толкова да и харесват.Имаме си и и нова игра ,гониме се около масата..а тя се залива от смях  и понеже нали знаете как слагаме Мамо на всяка дума в БГ аз все и казвам"Пате мамо" или  "Зайче мамо"  като и ги показвам,и тя сега с започна да говори така...като си види патето и казва "Пате мамо" Laughing...страшно ми е смешно. Joy

коки...чакаме историйкааааа  Flutter

# 192
Приветско и от мен!
Днес беше страхотен ден. Цял ден скитахме по улиците. Виктор не заспа през цялото време и не искаше да стои в количката. Такова тичане му удари, че сега и аз и татито сме гроги. Ето малко снимки от днешната разходка.

За раждане на 40 още не съм мислила. Все пак съм още на 23  Grinning.
Дали ви казвах как Виктор влезе в камината  newsm78. Не си спомням. Та, вчера ВИктор отвори камината (не беше запалена) и аз докато стигнах до него и той се беше заврял вътре. Приличаше на коминочистач  Joy. До сега не можеше да я отваря, но тогава как я отвори не разбрах.
Оф, нещо не съм в час днес. Не мога да се концентрирам. По-добре да спра, че да не напиша някоя глупост  Simple Smile
Лека вечер на всички!

# 193
  • Бургас
Включ и аз за малко, след 5 часово хайманосване днес.
Ама как да не се обадя като гледам какви размисли и страсти са се разгорели за любовта и влюбването. Та да се изкажа и аз за тези две понятия, които крайно разграничавам. Поне както аз съм ги изпитвала. Едно е да си влюбена, ходиш замаяна, като патка, нищо не виждаш, в главата ти бръмбари, а като ГО видиш ти минава една тръпка отгоре до долу, та чак до петите и се връща обратно в корема. Която го е изпитала, знае за какво говоря и колко е незабравимо. Но обикновено това чувство остава за дълго, когато има нещо недоизживяно и забранено. Обичта е нещо съвсем друго. Тя идва с времето, постепенно, но е трайна, надявам се да е за цял живот. Ще ви кажа дали е така след още 100 години.  Wink
За раждането след 40. Нищо лошо, стига да ви се гледат деца.
Габи,много са ви хубави снимките.
Вики, какво е това ДВД, дай инфо.
Хотмаме, ко са ти повече французите, дай един насам. Пък и да не е французин, само акцента да докарва, пак става, щото аз и бездруго не разбирам, пък и нема да си говорим я!  Grinning Дето има един лаф: Are you French? Then french it! Зечи, тва за теб!  Heart Eyes
Хайде цунки и весел уикенд!

# 194
сани...много добре си го описала чувството Peace

ето линк за ДВДто http://thesecret.tv/home.html

Общи условия

Активация на акаунт