ДЕКЕМВРИйска любов съм аз голяма, Валентинката за тати и за мама

• 17 719
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте на всички! Hug
Днес татито ни почива и сме тримката вкъщи!Сутринта излязохме на кафе,а сега Ивко спинка,тати си рови колата,а мама ще глади,ама първо седна да драсне някой ред! Mr. Green
Снощи Ивко беше при майка ми,а ние ходихме на гости на "шефа ми"...стояхме до 2 и май малко се понапих...днес ме цепи главата... ooooh!
След обед като стане Ивко ще ходим на разходка някъде по морето...още не сме решили къде,че днес времето е повече от страхотно!!! Peace
Телефона ми е тотално счупен... Sad Ивко му разказа играта...сега съм със стария,но мъжо обеща за Св.Валентин да ми купи нов! bowuu
Габи,дано се оправиш напълно скоро!Я кажи някоя рецепта щом си готвач...  chef
И аз сега се уча... Embarassed
Гале,стискам палци всичко да е ОК мила!
 Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig
Елси,аз пробвах да изтегля ФШ ама нищо не стана... Crossing Arms
Нефи,Лек полет и си изкарайте страхотно с мъжо!Няма как да не ти е мъчно за малкия,но...и ти си човек.. Peace
Вики,неможеш да си представиш колко много искам да имам МОЙ ДОМ,ама сякаш че напук на мен,това място което се продава никой не го купува... Cry Това е мечтата ми и ще съм безкрайно щастлива ако се осъществи! Hug
Сайта с който направих катринката за Ивка е този: www.imagechef.com
А свеки...не е по-проклета от мен...оправям я аз,не и мълча! Naughty
Марти,не го мъчи детето,то само ще си покаже всичко!Сигурно е бил много смешен... Joy
Сега наистина отивам да изгладя,доката не се е събудил малкия!
До после и приятен ден на всички! Hug Heart Eyes

Последна редакция: чт, 08 фев 2007, 22:29 от vesenceto_85

# 166
Ели,случайно да имаш съученик от Българево с който сте учили в Добрич? Момчето на снимката!Само май тогава не е бил с очила!
Емил Атанасов Василев да ти говори нещо???

# 167
  • Добрич
Божееееееееее, Весииииииииииии, толкова много ме изненада с тази снимка! Ама, как да нямам такъв съученик, бе!  Laughing Повече от вярно е! Той е егати готиното момче! Значи се е оженил вече, така ли? Ако е така като го видиш да го поздравиш от мен и да му пожелаеш само най-най-хубави неща!  Peace Мацката много сладка, т.е. жена му, де!  Wink Раздуй сега откъде разбра! Аз все се каня да те питам дали го познаваш и докато се наканя те направо в целта страляш!  Joy Браво, зарадва ме много! Ако му имаш координати ми ги пусни на лични, че през май месец ще са събираме класа, че ще имаме 10 години откак сме завършили гимназия!  Crazy Хайде, бай!
Сори на другите, май това трябваше да е на лични!  Embarassed  Wink

# 168
  • София
Марти, че кой плаща за такива неща hahaha?! Те затова са торентите! Дърпай оттам. Незнам само дали няма да е пречка, че си в чужбинско newsm78. Ама в подфорум Хоби има специална тема, виж там.
Елс,много ме е шубе да дърпам каквото и да е било,защото тук дават до 5 години ако те хванат с нелегален софтуер.Откакто сме тук както се казва един филм не сме дръпнали,ама здраве да е.Като си дойдем ще наваксаме Mr. Green.
Габи,браво на теб за изявите в кухнята.Мен напоследък голям мързел ме е налегнал и готвя детски манджи за всички ни hahaha.
Преди малко човечето заспа и аз тръгнах да го пренасям в леглото му и той се събуди и сега едни очи е ококорил и май няма никакво намерение отново да заспива.

# 169
ЕЛИ,радвам се,че наистина е той! Hug
Но не е женен!Това е сестра му!
Всъщност,когато се видяхме в Добрич ние бяхме с тях,незнам дали ги видя,и тогава Анито ми каза,че май си съученичка на батко и.И аз все се каня да те питам....
А ние им бяхме кръстници! Hug
Ще взема телефона му от Анито и ще ти го пратя на лични,за да се съберете всички! Peace

# 170
Иска да ви покажа и малката Ивайла.Дано съм ви дала верния адрес :naughty:http://snimka.bg/album.php?album_id=103246

# 171
http://snimka.bg/album.php?album_id=103246
Малко пообърках момичета но ми е за първи път Peace

# 172
  • Добрич
Веси, и тук искам да кажа, че си много красива на снимката! Пупупупу! Да си жива и здрава!  Hug Искрено и от цялото си сърце ти желая един ден да си имате свой собствен дом и да си го наредиш както на теб ти харесва и да се чувствате много уютно в него!  Peace  Heart Eyes
Габи, браво за развихрянето в кухнята! Аз напоследък нямам такива мераци нещо.  Wink  Hug
Славето, много ти е сладка Ивката! Да ви е жива и здрава! Гледам, че вече и обеци има и че и тя се вихри нещо с тенджерите!  Wink Тортата ви е била много хубава!  Peace Hug
Марти, направо паднах като прочетох за санкциите за нелегален софтуеър.  #Crazy Боже, в БГ всички трябва да сме по затворите.  hahaha  Mr. Green

Днес сте особено неактивни! То бива разходки, то бива гостита, ама седнете и попишете малко тук, де!  Wink Hug

Приятна вечер на всички и сладки сънища!   bouquet

# 173
Ели,БЛАГОДАРЯ за комплиментите и милите думи! Hug
Дано наистина някой ден си имам мой собствен дом! Praynig
От твоята уста в Божиите уши!
А това е за теб

Славе,много сладка Ивайла в тенжерата...Да ти е жива и здрава! Hug

Марти,това ако беше в България...всички щяха да са глобени или както казва Ели-в затвора! Joy

Мими,как е снахта?Не си писала днес...да не е болничка?Цункай я от мен и Ивко!

Къде сте всички днес?В Скайпа ли?Я драснете и тук някой ред.... Naughty

Целувки на всички и лека нощ от мен... Heart Eyes Hug

Последна редакция: чт, 08 фев 2007, 22:34 от vesenceto_85

# 174
Привет!
За пореден път се загубихме, но ето пак сме на линия.
Междувременно ходихме в Шумен при бабите и изкарахме една страхотна седмица и една ужасна в болница. Имахме всички екстри - през първата - люлки, пързалки, срещи с деца (ще рече социални контакти  Flutter), разходки, подаръци. И втората беше доста наситена - висока температура, разтройство, повръщане, абокат, инжекции, вливане на банки, антибиотик, алергия към него, диета. Няма да влизам в повече подробности, картинката не беше приятна, но слава Богу всичко е зад гърба ни.
Нищо не съм чела до тук  Embarassed Embarassed Embarassed Сега ще отида похапна и после може пак да понамина.
Лека на всички!   bouquet

# 175
ее, какви романси сте споделили бря-бря-бря, бравоо, само такаа! виктория - взимай си приза мисис романтична двойка и бягай!
санимама, много готино! съдбата и квантовата физика си знаят работата (теорията, че от всеки човек ни делят 6 връзки най-много)
жани, плевенчани, какво да ги правиш! неотразими, макар и леко стреснати хаха.
пачо, и аз като теб имам един бивш мъж дето наистина като го мерна и ми се стопяват ставите - ужас. навръх свети валентин преди 3 години имаше купон на бг еуфория и от всички хора на света баш с него да се размина в коридора, не го бях виждала 4 години. а онзи ден понеже водя класове в неговия квартал и както вървя на -22С зверски неописуем студ и вятър и гледам пред носа ми двама се мляскат насред халите и като се припознах - сърцето ми падна в гащите. приличах на маймуна след йогата и викам малиииииии, ей го на с годеницата и аз като некой баба яга. майтапа беше, че целувана беше една от йога учителите, а мъжът си беше съвсем друг. наскоро въпросния господин предложи да се видим за кафе и явно е съдба, че все не можем да си намерим подходящо време. странно нещо е. този човек е страстта на живота ми досега, но не е любовта. иво не е страстта на живота ми, но е любовта. понякога се питам защо примерно сани и вики (или който и да е) имат и двете, но изглежда всевишния ме учи на нещо...

детегледачката ми ще я нашамаря, ако още веднъж ме подреди така - з трети път оставя рада да спи 3 часа (?!?!?!) сутринта, явно не й се занимава много, а аз следобеда се побърквам понеже хем не иска да спи, хем е уморена и ми е кисела 3-4 часа..знам, че звучи ненормално с градината, но това е - средната цена е $1,000 на месец, ако искаш...ама има търсене - има предлагане. има хора, примерно инвестиционни банкери, на които годишната заплата е около $30,000 на месец. пука им на тях колко дават за градина или нещо друго. на мен в общи линии дохода ми отива да платя на рада месечните разходи. сега съм решила да предприема офанзива и да намеря повече работа и клиенти.

ивка-мими, ти майтапиш ли се - разбира се, че си приличате с ивка!!!!!

весенцето, ивко е много смешен с фибите, ама си личи, че е мъшшшшш!

славе и твоята ивайла е много сладинка!!

марти, така е - не моем да свалям неща нелегално, че си е сериозно наказуемо. завиждам ви де. не ви трябва да се ръсите грешни пари за бейби айнщайн филмчета.

нефи
, дано изкарвате добре в лондон!! сега пък ми липсва - глей ми акъла и ми крой две шапки...ако имаш приятели там - лондон си е супер де, такова красиво място е. не мога да му се наситя на светлината. и в ню йорк ми е любима светлината - особено много рано сутрин, когато гледаш всички банкери докарани като от кутия да се разпръсват по офисите докато пред театрите пустее около таймс скуеър.

правда, мимито, яни, зори, зечова, ланг, лилит, и сие - къде сте бе женуря?

вече съм готова да стане по-пролетно, че от това висене на гъза ми и ядене на домашни гозби бричовете ми се въплътиха отново и се чувствам доста гадно. (така се харесвах изпостеляла...)не по-гадно от приятелите, които трябваше да ни гостуват и са изгубили бебенце в 10та г. седмица:( имат момченце на 16месеца. много се случва или много го забелязвам, не знам. иво каза, че било от годините ни:) дай боже да имам здраве, сили, нерви и средства за още хлапета.  ема томпсън роди на 40, мадона на 42, анет бенинг на 42, джулиан мур на 42, чери блеър на 45, сюзън сарандън на 46, джийна дейвис на 48...хммммммдаааммммм. някой планува ли скоро друго бебе???

стига за днес. имам трудности с форума, но изчетох всичко. лека вечер и оздравяване желая!  bouquet

# 176
Еййй Дани взе че се индентифицира значи,добре дошла отново Hug, кофти е че сте имали такива премеждия но се радвам че е свършен факт и сте добре вече!

весенце ...наистина изглеждаш трепач на снимката,мнооого чаровна и секси Wink

Хотмаме...малеее ама вълчи студ при вас  #Crazy......и къде ни сравняваш с тези моушън пикчърс старс на колко били родили...с такова докторско внимание и на 60 ще родят.
 А ти внимавай и гледай Unfaitful с Ричърд Гиър,такива страсти като твоите е добре да си ги държиш в главата за стимул и никога да не ги реализираш.Иначе мацки флиртувайте на
воля.....мнооооого е здравословно за нашата крехка женска психика   LaughingWink

Иначе аз си свалям филмчета на воля,голям ми е кеф ....ако ти стиска си има начини Wink

За любителите на Лост да кажа че го гледах вчера и става хептен объркано но страшно интересно.
Айде чао че Дан се прибра от тренировка!

# 177
май само аз не съм гледала лост а??
вики, не бе, тя тая страст е отпреди 15 години. точно както ти си знаела, че годеника ти не става за женене, така и аз го осъзнах в този случай, но с обратна посока - аз трябваше да идвам към щатите и да се зазидам в психологически затвор и след известни разсъждения си останах в бг със сегашния мъж:) гледала съм "изневяра" с ричард гиър много пъти - сниман е в любимото ми кафе "ноар" в сохо:) а иначе не знам дали ще се въздържам от безобразия, ако видя оливие мартинес на живо, ама айде - нека си стои с кайли миноуг, тя е добричка и красива:)
за раждането над 40 мисля, че е в голяма доза гени и здравно разположение - в смисъл, права си, че докторското внимание е от полза, ама някакси си мисля, че ако ти е писано - ще стане. гледаш шантаво и пробваш. или не пробваш, ами става упсс:0:)Simple Smile
гледах прозак нация с кристина ричи току що. много ме разбута. може би понеже и аз не съм израстнала в мир и покой:) книгата нещо не успях да я преглътна.
има една интересна нова, относително, писателка - зейди смит, англичанка, сега всички са се юрнали да я четат. новата й книга се казва "за красотата" и има много интересна дисекция на тема изневяра и житейска мъдрост.
айде да лягам, че крайно време за почивка!
лек петък!

# 178
  • Добрич
Ха, добро утро от мен!   bouquet
Дани, радвам се, че вече всичко е наред при вас! Преживяли сте много емоции!  Hug  bouquet Хайде, надявам се вече да си по-редовна тук!  Wink
Хотмамче, време е да обърнеш внимание на тази детегледачка! Че тя повечето време Рада спи, кво толкова й гледа тогава. Хехеххех Мелеййй, голям студ при вас, бре! Бррррр!  Crazy Иначе за страстта и любовта - Е, за съжаление понякога или в повечето случай се разминават.  Laughing Не съм чувала нищо за Зейди Смит и книгата й, но сега ще потърся рецензия и ще погледна.  Embarassed Филмът с Гиър също не съм гледала, но си го записвам и ще взема да си го изтегля, че ми стана интересно.  Wink
Инак за раждането след 40-те напълно подкрепям мнението на Хотмама. Ама, аз не мисля да чакам дотогава.  Wink Но все още ми е твърде рано, не за друго, а за нервите ми.  Mr. Green

На всички пожелавам весел и разкошен ден!  Hug  bouquet

# 179
Добро утро и от нас с Ивайла!
Много се радва,че са ви харесали снимките Wink.
Пожелавам ви един спокоен и слънчев петък,защото аз след малко излизам отиваме с Ивка на кухня,а след това вече сме на разходка тук времето е страхотно Peace.

Общи условия

Активация на акаунт