ДЕКЕМВРИйска любов съм аз голяма, Валентинката за тати и за мама

• 17 721
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро и от нас с Ивко! Hug
Днес нещо не ми се излиза,и ще си стоим вкъщи докато си дойде тати,следобед с него ще излезем! Peace

Айде днес аз да почепя:

За свеки няма да коментирам,за да не развалям темата!
Стискам зъби и се моля в най-скоро време да се махнем от тук!
 Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig
Елси,дано се вдигне по-рано мъглата,за да се разходите! Praynig

Ели,приятна разходка и пазаруване! Peace

Кажете ми гювеча как точно го правите! Ели на гювечето слагаш ли яйце?Благодаря ви много за помощта!!! Hug Hug Hug

Вижте как си правя детето на маймунка като си играем!
цък , цък , цък

Сега ставам,че ме дърпат,но ще следя темата и ще се включвам!

Нацелувайте мъниците от нас!  Heart Eyes  Hug

Последна редакция: ср, 07 фев 2007, 10:39 от vesenceto_85

# 151
Добро утро от мен  Hug
Вчера пак не ме пускаше този форум и незнам на какво се дължи това newsm78....нещо му става и се е бъгнал май  Thinking
Марти макар и със закъснение искам да ти честитя рожденника и да ви пожелая здраве и щастие на цялото семейство
Честито и на именниците и нека и те да бъдат много здрави и щастливи  bouquet
веси благодаря ти за кафенцето аз моето го пия вече...снахата е добре..вчера бяхме на ваксина и сега ми се сърди Grinning...зетя бил голям гъзар щом го водят по заведенията...цункай го  Heart Eyes
А ти не си струва да се ядосваш за едното свеки....да ти влиза през едното ухо и да излиза през другото това което ти говори...при мен става нещо подобно ама нейните приказки само рекушират от ушите ми  Joy
За манджите то и аз май не съм и правила на моята хубостница защото сме на кухня..но попринцип на Ивка правя почти всеки ден пюрета с какво ли не и слагам в тях малко хляб..много ги обича  Peace
Хайде до после   bouquet

# 152
  • СОФИЯ
Здравейте момичета,
Благодаря на всички за страхотните пожелания за мъж ми и за бебчо.
Весенце шампанското беше страхотно newsm10.
За свеки какво да ти кажа. Мойта свекърва е далеечее и се разбираме много добре. Mr. Green.Въпреки, че не е лоша жена и хубавото е, че не ни се бърка в нещата и се съобразява с такива работи. Е вярно, че и аз още в началото си ги поставих на място. Но като живеете заедно е много трудно. Но в този случай си напълно права и трябва да си устояваш правата. Вярно, че на такова нещо може би човек ще остане безмълвен. Затова от едното влиза от другот излиза.Явно нямаш избор.
По отношение на манджите ние сме на кухня, но в събота и неделя и давам черен дроб и риба на Ганчев, приготвям и супички като вътре слагам какво се сетиш всякакви зеленчуци  и слагам месо пилешко,пуешко и телешко.Правя и риба на пара с дом. сос много го обича., гювечета също много ги обича. Слагам и сирене отдолу, след това дом сос, подправки избягвам да и слагам, чушчица, кашкавал малко, запичам го първоначално и след това и слагам цяло яйце. Аз вече си и давам яйце(с белтъка), но ако искаш можеш да махнеш белтъка  и да сложиш само жълтъка.Преди това може да и приготвя месо някакво на котлона и него да и го сложа в гювечето. Можеш да и направиш и мусака като сама си приготвиш каймата, Пиле с ориз. За друго не се сещам. Да ти кажа не и готвя много, но надявам се с това да съм ти била полезна и успех в кухнята.  chef.
Весенце ама вие имате повече коса от нас и можете да правите прически. Докато ние сме като момченцеSimple Smile).
Гледам тук се заформя страхотен чат Simple Smile))
Приятна разходка на всички мъници и мами. Ние ще си останем в къщи, а е толкова хубаво навън времето.Андреа продължава да поддържа температура 38.5-39. И лежи и спи горе долу по цял ден. Лошото е, че не търпи въобще Sad мокрите кърпи.Имам чувството, че даже повече се напряга.Само тази нощ спа що годе добре, може да се каже и нищо не иска да папка и пие. Силно се надявам, че кърмата и е достатъчна. Ами май горе долу това е от нас.
На всички пожелавам успешен ден и повече да пишете.

Последна редакция: ср, 07 фев 2007, 11:49 от Жани

# 153
Включвам се само да ви покажа едно нещо  Peace

Последна редакция: ср, 07 фев 2007, 12:41 от IVKA&MIMI

# 154
  • Бургас
Я и аз да се разпиша, докато трае прИмоцията както спомена Елс.
Като казах Елс, мисля че Къдрокоса трябва да сподели половината приз СПАМ с тая Чатърка, мдааа.  Wink

Много ви благодаря за поздравленията за именния ден, който така и не знаех, че имам. Ама поздравления и подаръци приемам, че даже и ще почерпя , ако трябва.  Laughing

Вики, добре че писах преди теб, щото сега никой немаше да ми обърне внимание. Обичайте се още 100 години така!
Елси, спестих доста, ама то другото не е за пред хора бе, че виж Пачи ще вземе да предложи и да ми продуцира някоя сапунка.  Mr. Green Казах ли ти, че Стени ще стане манекен, с тоя ръст и тези пози!!! Heart Eyes

Марти, честит рожденик на патерици. Да евинаги да теб, любящ, разбиращ и грижовен съпруг и баща!  Hug

Веси, хм, като ти гледам снимките...май е време за една сестричка на Ивко, хем да запушите устата на свекървата.

Жани, стискам палци бързо да се оправяте. Пробвала ли си  с мокри кърпи на прасците, знам че много бързо сваля Т, а и под чорапчето вероятно ще е по-малко дразнещо за детето.

Галче, силни прегръдки и целувки и бързо оздравяване!  Hug

Зечи, ще си купуваме нов матрак утре, ако това ти говори нещо.  Wink  Embarassed

Хайде, спирам, че да могат и другите да се включат.

# 155
]БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ПРЕДОСТАВЕНИТЕ ВАРИАНТИ НА МАНДЖИЧКИ!ЗНАМ,ЧЕ ВИНАГИ МОГА ДА РАЗЧИТАМ НА ВАС!
Направих сирене по шопски,по рецептата на Ели и стана много вкусно!Само Ивко трябва да стане и да хапне!

Сани,сестричката по-нататък мила!След 5-6 години...може би!

Жани,радвам се,че сте харесали шампанското!Дано сте го пийвали в леглото... Embarassed  Peace
Аз за Т съм слагала чорапки напоени с оцет на краченцата!Ако искаш опитай!
Ама от какво е тая Т?Болна ли е?Зъбки ли?Май съм чела отгоре-отгоре,но ме извини!Дано скоро се оправи милото!
 Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig

А коса имаме,даже вече 3 пъти го подстригвах! Peace
А мъжо като види,че му слагам фибички все ми се кара,ама аз нали много исках момиче...и да видя как би изглеждал като такова! Peace
Горкото детенце-на маймуна става с нас... #Crazy  hahaha

Мими,ама голяма красота е това!Я кажи тайната-как го сътвори?
А ето поздрав от зетя за снахата:

Стига за сега,после пак,че днес много ми стана май... newsm78

Целуфффффффф на всички!  Heart Eyes  Hug

# 156
  • Добрич
Днес, определено си защитавам спамърската титла, която както казва Сани трябва да споделя с Елс, защото определено си има защо! Хехехех  Laughing Така, че Елс, споделям тази си титла с теб! Чувствай се с приз и ти!  Wink Laughing Hug
Веси, радвам се, мила, че съм ти била от полза! Дано и другите рецепти да се харесат на Ивко!  Peace Hug
Сани, утре ще честитя новия матрак и ще пожелавам добри думи!  Mr. Green Wink Hug
Ние се отказахме от разходка до центъра, защото нещо се нагрочи времето, но си излязохме тук наоколо за един час! Сега отиваме вече да спим!  Laughing

# 157
  • СОФИЯ
Весенце слагам й мокри кърпи с оцет на главата и краката.Но само като ме види с тях рев ама неистов рев. По едно време само като се приближа до нея и ревеше от мен и не ме искаше, искаше само при баща си. Явно ме виждаше като един мокър с оцет "парцал".Абе ужас видях се в чудо.
А пробвай в тези сайтове може да ти харесат някои реценти:  http://rozali.com/cook.phphttp://www.zadoma.com/index.php?APP_ACTION=RECIPE_FRONT или http://gotvarstvo.georgievi.net/c/category_1/category_5/ .
Сани аз и слагам мокри чорапи ама на голо. Не знам дали ще има ефект, ако е през чорапа. newsm78. , но благодаря ви за съветите момичета.

Последна редакция: ср, 07 фев 2007, 16:11 от Жани

# 158
  • В центъра на Вселената...
Здравейте момичета,
 С малко закъснение:
                     baloni ЧЕСТИТО НА ИМЕНИЦИТЕ!!! Много щастие   baloni

Галче, стискам палци по-бързо да се оправиш  Hug
Вики, невероятна история имате.Много сте сладки...
ИвкаМими, страхотно нещо си направила  Peace
Веси и аз обичам да слагам на Нефи панделки, ленти и шноли  Crazy

Аз се включвам набързо, само да ви кажа ЧАО.Утре заминавам, а по- късно няма да има време да пиша,че още не съм събрала багажа.Ще се включа от там, като пристигна.
Целувки на всички и стискайте палци всичко да е наред и да не ми е толкова мъчно за Нефи:(

bouquet

Последна редакция: ср, 07 фев 2007, 16:27 от Неф&Неф (bgbubu)

# 159
  • София
Здравейте Hug.
Вики,и аз се присъединявам към другите.Много хубава и романтична история smile3521.
Жани,пробвала ли си да свалиш Т с "Парацетамол"- свещички.Имам една позната и когато сина й има висока Т само това ги спасява.Друго не се сещам какво да ти предложа.Разбрахте ли вече от какво я подържа толкова висока?
Веси,не се ядосвай за свеки.Моята независимо,че е толкова далече винаги като си отидем и  се опитва да ми вдигне кръвното,но на мен през едното ухо ми влиза през другото излиза Mr. Green.За манджите,аз правя почти всичко това което са ти изброили другите мами,така че няма да се повтарям.Успех в кухнята  chef.И аз преди време направих такава снимка на Дани,но с шноличка и Ники като я видя щеше да ме убие hahaha.Ама така е като исках момиченце  Laughing.
IVKA&MIMI,много сладко колажче.Мен единствено цената на ФШ ме спира да правя и аз такива красоти.
Сани,за имения ден можеш да се раваншираш на 10.02.,тогава пак имаш.Сега гледах църковния календар и видях,че тогава  празнуват Светла,Светлин,Светльо,Валентин(а) и т.н.
Неф,приятен път  bouquet.
Сутринта дадох на Дани едно десертче на "Нестле" с прясно мляко.Не само,че не го изяде,ами така се мръщеше на всяка лъжица и аз реших да не го мъча.Уж вече им е време за прясното мляко,ама моя човек е нещо на друго мнение Laughing.Ама когато изяви желание тогава.
Хайде да публикувам,докато форума е в промоция,както Елс казва Mr. Green.

# 160
Влючвам се набързо че Дан почива  тези дни  Mr. Green !
Вие ме развълнувахте много с коментарите си за моята история Heart Eyes,благодаря за пожеланията  Heart Eyes,радвам се че ви е харесала..определено  си стуваше времето което отделих да я напиша  Hug.
Сани твоята историийка ме накефи много,наистина и при тебе съдбата си е казала думата като при мене.А вие продължавайте да пишете,всички историйки са страхотни.

Неф ... лек полет и много романтика като се видите с татито Two Hearts

весенце...ей че проклета жена тая твойта свекърва значи,дано да се изнесете на самостоятелно скоро ...да видиш как ще омекне,а ти много хубави картинки правиш...с коя програмка?

Пожелания за бързо оздравяване на всички болни малки дупенца newsm30

Видяхте ли че са прибавили нови иконки...ей тая много ме кефи   breastfeeding хахахехехе

# 161
....Мен единствено цената на ФШ ме спира да правя и аз такива красоти.

Марти, че кой плаща за такива неща hahaha?! Те затова са торентите! Дърпай оттам. Незнам само дали няма да е пречка, че си в чужбинско newsm78. Ама в подфорум Хоби има специална тема, виж там.

# 162
Писах,писах и се затри  #Cussing out По-късно пак че ме дърпат  Wink Днес ще се разбере какво ми е  Thinking
Лек ден   bouquet

# 163
  • Добрич
Добро утро, милички!  Hug
Няма да черпя с кафе и сладки, че ще взема да отровя Пачи! Хахаха  Laughing
Галче, миличка, и днес ще стискам палци и дано наистина се разминеш с най-леките процедури!  Peace Hug Heart Eyes
Нефче, знам, че днес летиш и може да не го прочетеш, но - Лек и безавариен път!  Peace Изкарайте си възможно най-приятно, романтично и много еротично!  Wink Hug Чак римите ме обзеха! Party
Марти, много смешно ми стана като си представих какви физиономии прави Дани на десертчето!  Joy Е, явно по-късно ще да е!  : Wink hug:

При нас днес пак се очертава приятен зимен ден!  Peace

Весел и спокоен ден на всички!   bouquet

Последна редакция: чт, 08 фев 2007, 09:07 от kadrokosa

# 164
Здравейте, милички! Ето ме и мен  Simple Smile

Исках да пиша докато малкият спи, но толкова бях изостанала с четенето, че той се събуди, а аз още чета. Затова ще го карам по-накратко, че Виктор се научи да се качва на канапето и оттам на бюрото  Laughing. и нищо чудно след малко монитора ми да е на земята  Joy.

Сани, наистина ме трогна с твоята история. Точно като по филмите. Аз като малка си представях, че ще един ден ще се блъсна в някой невероятен красавец и когато погледите ни се срещнат, ще се влюбим от пръв поглед  Grinning. Е, не стана точно така, но пак съм доволна.
Зечи, мила моя, какво да ти кажа......Направо ме разби  Simple Smile. Пожелавам ти искрата на вашата любов никога да не загасне и с Ванката да сте много щастливи и Зечи винаги да е доволна  Hug

Вики, а ти си просто за завиждане  Simple Smile. Коя ли жена не е мечтала за такава любов. С цялото си сърце ти пожелавам винаги да сте така влюбени и щастливи   bouquet
Не искам да кажа, че историите на останалите не са така красиви. Всеки си има своята малка историйка и потръпва всеки път, когато се сети за нея и за миговете, които е изживял с човека до себе си.
Гале, дано всичко е наред с теб  Hug и бързо да се оправиш.
 Аз още си подсмърчам, но вече съм по-добре. Виктор успяхме да го опазим. Напоследък съм се отдала на разни кулинарни изкушения   chef. Изявявам се като готвач и експериментирам с мъжо. А когато той почива се вихрим заедно в кухнята  Laughing
Зори, дано да си добре и да сразяваш преподавателите със знания  Hug. Драсни някой ред, че вече взехме да се притесняваме за теб.
това е от мен. днес май става за разходки. приятен ден!

Общи условия

Активация на акаунт