ДЕКЕМВРИйска любов съм аз голяма, Валентинката за тати и за мама

• 17 723
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
  • Бг-мама
Вики плаках и се радвах на историята ви ..........................
Наистина си заслужава да я съхраниш дълбоко в сърцето си и да я разказваш още  и още и още много пъти на Ела и на бъдещите ви дечица и на внуците след време........................
Дан е прекрасен мъж съпруг и баща и се радвам ,че е толкова чувствителен и нежен.................................
п.п сега ещ накарам болния Ванко да стане и да прочете какво е туй романтика
А на вас Вики и Дан още много ,много години радост и щастие.................
Радвам се ,че сподели щастието си с нас Вики -зареди ме с много положителна енергия Благодаря за което .Имах нужда!!!  bouquet

# 136
Ееее, Вики, ти обезсмисли всички други истории до сега   bouquet

# 137
  • Добрич
Жани, честит ти именик! Да ти е жив и здрав!   bouquet
Вики, Вики, много ме развълнува вашата история! Искрено ви желая никога да не преставате да се изненадвате романтично и винаги да запазите любовта, приятелството и страстта си!    Heart Eyes Hug

На болничките - бързо оздравяване!  Peace  bouquet

П.П. Пачи, ако ти писне този твой аватар, ти предлагам друг - пак в същия дух -   Wink  Mr. Green

Последна редакция: вт, 06 фев 2007, 20:55 от kadrokosa

# 138
  • Варна
момичета, благодаря за палцестискането - явно е имало ефект, защото има 5  Mr. Green
Честито на именниците и рожденниците - от здарве да не се оттърват   bouquet
А на болните - бързо да оздравяват  Hug
този път на бързо, че съм направо скапана - цял ден вчера по пътищата Варна - Търново - Варна вече едва гледам  Tired

# 139
Еееех, Вики, Вики, историята ти си заслужаваше чакането отвсякъде! Чак за части от секундата ми се прииска и аз да се оженя така - на мостчето в парка.... ама тука пчти не ни остана парк, а мостовете над реката не са така красиви.... еххх, язък пак го отлагаме за неопределено време.... Mr. Green

# 140
Вики какво да кажа аз онемях след прочитането на твоята история страхотнае Peace!
Марти честит ти рожденик и от мен  bouquet

# 141
Цял ден ви чета и все не ми остава време да пиша...но сега се реших! Mr. Green
Ивко и мъжо спинкат,аз гледах "Монк" и седнах на компа...

САНИ,ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!
БАДИ ЖИВА И ЗДРАВА,МНОГО ЩАСТЛИВА,ОБИЧАНА И ОБИЧАЩА!

Жани,и на теб честит ти именник!
Да ти е жив и здрав и много да те слуша и обича!

Марти,Честит ти рожденник!Жив и здрав да ти е!

Много празнуващи днес....само така!

Вики,струваше си чакането...страхотен разказ и страхотно мостче...много ми хареса! PeaceПожелавам ви,любовта и романтиката ви никога да не свършват! Hug

Пачи...паднах от смях с вашите зъбки... Joy

Жани,Честито ви бебенце!
Да е живо и здраво и много да радва мама и тати!

Марти,дано вече нямате проблеми със зъбките!И да се наспиваш! Praynig
Страхотна изненада ще поднесеш на вашите...супер! Hug

Гале,оправяй се скоро мила...знам колко е лошо и баща ми имаше проблеми с бъбреците,но сега да не чуе Дявола е добре! Praynig  Praynig  Praynig

Ели,много ти благодаря,хареса ни,и ще вземем и ние на Ивко! Peace

Мими,как е снахата?Слуша ли?Да я цункаш от нас с Ивко!

Ние сме добре,днес времето пак беше с нас и излязохме на разходка...Ивко вече не стои на едно място в заведенията-иска да ходи,да обикаля....аз съм свикнала да си стои в количката,ама вече не иска там....А и сам не иска да ходи,трябва да го държа за ръчичката....защо ми е толкова мързелив...като го пусна сам да ходи,почва да пълзи... newsm78
С яденето сме добре...хапва,има апетит! Wink
Новата думичка която казва е "бати" Simple Smile
Тази седмица няма да има кухня и ще се вихря във кухнята...  chef
Моля ви давайте идеи за бебешки манджи,че не съм готвила до сега.... #Crazy

И да ви кажа колко съм отчаяна ли,шашната ли..как да кажа и аз незнам...!
Днес излязохме сутринта на разходка!С майка ми седнахме да пием кафе и дойдоха и кумците ни!След това дойде и свеки,но тя си седна с "нейната" компания на друга маса!На Ивко му омръзна в количката и майка го взе да ходят малко и минават през масата на свеки и тя посяга да го взима....А от 1 месец е болна с бронхит и кашля като истарвана...при което аз и казвам "Не,не го взимай,ще го заразиш"...а тя "Е,не мога баба да те взема-мама не дава"...ама едно подигравателно....много тъпо ми стана...Жена,която има 2 деца,знае колко е лошо да ти е болно детето и то да го зарази някой и посяга да го вземе и тоя коментар беше върха!
В час ли е тая?Вече ми е смешна с нейните приказки и действия!Не мога да я понасям....
Такова гевезе е..уж болна,а цял ден обикаля баровете и обсъжда клюките....
Пак аз излязох лошата,че искам да си опазя детето!Е добре,какво трябваше да направя-да и кажа вземи го,зарази го хубаво,хич да не ти пука... newsm78 #Crazy
Не ми се говори даже за нея вече... Sick
Извинявам се,ако съм ви отегчила,но исках да споделя с вас и ми олекна!
Стига съм разваляла темата с такива глупави хора!
Нацелувайте мъниците от мен и лека нощ!  Hug  Heart Eyes
До утре!

Последна редакция: вт, 06 фев 2007, 22:53 от vesenceto_85

# 142
  • София
Едно късно включване и от мен!

На всички празнуващи именници и рожденници на вчерашния ден - ЧЕСТИТО!!! От здраве да не се отървете, усмивките да не слизат от лицата ви! Малко със закъснение, ама от сърце!   Flowers Bouquet

Сани, Вики - и ако на това не му се вика съдба...  newsm10
Хайде останалите да не се скатават и да не се оправдават с липсата на Музата.  Naughty Не е необходимо художественото оформление да е на свръх макс. Дори аз ще съм благосклонна,  hahaha

Благодаря на всички за милите думи, пожелания и тълкувания за избора на Надето!  newsm51

Мимиска, човек не може да се напие от теб с твойто отрезвяване  Whistling
Пачи, това е тревожен показател и може да означава само едно - време е да смениш питието!   newsm53  Наздраве! Drunk

lovekiss

# 143
Добро утро! Пристрастените като мен вече си изпиха кафето, а другите може и да изчакате още малко някой друг да ви почерпи...  Mr. Green Аз бързам да пиша и публикувам докато форума е на прИмоция...
Жани, честит ти именник и на теб (на патерица).
Веси, нямам думи за свекито ти - може да конкурира моята  #Cussing out. А ти Ивко вътре в затворени кафенета ли го водиш? Не е ли задимено? Аз Стени досега не съм го вкарвала в кафене, то на мен ми става лошо  Sick понякога от дима и миризмите, пък и той да ги диша - мерси. Ще сядаме на кафета пак, когато стане за външните маси.
Присъединявам се към призива на Пачи -
Зори, Янич, Правда, Мъни, Тане, Габи, Кокита, Мимито да не се скатават (като мен  Mr. Green), ми да пишат.
Айде, не щем разкази като за Пулицър, важното е клюкини да има  Mr. Green!
А Зори защо така трайно зачезна от хоризонта? То бива учене, бе мила, ама ще вземеш да станеш прекалено умна, внимавай! Wink

# 144
  • Добрич
Добро утро и от мен!  Hug

Жани, честито ви ново бебе! Да е живо и здраво!  Peace
Веси, безмълвна съм по отношение на свекърва ти!  #2gunfire Тя едва ли вече на тези години ще се промени, но ти трябва да й покажеш и да разбере, че няма да минават нейните номера при теб! Намери точната тактика и действай! Успех!  Hug

Ами, май нямам друго какво да кажа, затова ви желая приятен ден и много слънце за разходки! 

# 145
Да, ама при нас е мъгла... така че днес ще ви следя изкъсо... Mr. Green

# 146
  • Добрич
Елс, дано мъглата да се "вдигне" до обяд, че да можете да излезете! Ако при нас се задържи така времето, мисля да отидем с Борис до центрото да видя за подарък на Наско за Св.Валентин!  Wink  Hug

# 147
Оооо, днес е абсурд да излезем. Мъглата е гъста и влажна, а като се вдигне в 12-13ч. (както обикновено се случва) не ми върши работа. На вас приятна разходка, Ели, и ползотворна. После да кажеш какво си купила.
А моят мъж още не е повдигнал въпроса за св.Валентинските подаръци  Crossing Arms, ако продължава така, освен да взема да му се разсърдя и да не му купувам нищо  Naughty

# 148
  • Добрич
Елси, има време, мила, Станимир ще се "светне" и пак ще си купите по някое страхотно и еротично бельо!  Mr. Green Heart Eyes Hug
Веси, пак, бе мила, забравих да кажа за манджите. Аз правя на Борис пилешка супа, зеленчукова супа, сирене по шопски, разни гювечета, рибена чорба, пиле с ориз, телешко или пилешко с картофи и грах, леща, пиле фрикасе, спагети и май е това! Всичко правя както за нас, но с много малко сол и по-малко олио или зехтин и задължително без запръжки и без силните подправки - червен и черен пипер, чубрица и т.н. От подправките всъщност слагам само магданоз. Това е, което правя аз! Ако искаш някоя рецепта подробно - ще ти я напиша!  Hug

# 149
Обърнахме го на чат... Laughing
Веси, и аз забравих за манджите. Стени много обича пилешко с ориз. Правя му също ориз с моркови. Другото постно, което върви е нещо като гювеч, ама без патладжан - картофи, моркови, чушки, домати. Грах съм му готвила - и постен, и с телешко. Супите ги правя само зеленчукови. постните неща ги готвя с масло, а месните - със зехтин.

Общи условия

Активация на акаунт